رفتن به مطلب

کارکرد پایین تر از حد انتظار سیستم (لطفا کمک کنید !)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام عزیزان

من یه سیستم خریدم تا بازی هایی که قبلا با گرافیگ چایین اجرا می کردم رو یه باز دیگه با گرافیگ بالا اجرا کنم

سیستم فعلیم :

ryzen 5 1600 + 8GB Ram 2400Mhz + GTX 980TI

با این سیستم طبق ویدئو هایی که دیده بودم اساسا باید تو  Gta v حدود 80fps می گرفتم ولی پرفورمنس خیلی جالب نیست 

من با لپ تاپ بازی کرده بودم قبلا و حدود 30 فریم با  کمترین تنظیمات ممکن می گرفتم ولی با این سیستم تفاوت چندانی نکرده و با تنظیمات high حدود 45fps می گیرم و با اولترا 25 فریم

باید طبق سایت های بنچ مارک تو very high حداقل 70 رو می گرفت ولی به هیچ وجه اینطور نیست

هر چیزی رو که تو اینترنت دیدم هم امتحان کردم ولی هیچ فایده ای نداشت تو بقیه بازی ها هم همینطوره مثلا تو AC Origins 50fps با میکرو استاتر و افت فریم هنگام نبرد و مواجهه با Npc تو بنچ مارک این بازی وقتی بازار می ره fps شدیدا افت داره

مشکل دما هم فکر نکنم باشه و مصرف cpu و gpu به ترتیب 60 و 90 هست / نتیجه بنچ مارک heaven هم در حد کارت های همرده خودشه و تو 1080حدودا95 fps می گیره گرچه دماش کمی بالا می ره

خیلی اذیت شدم و واقعا افسوس می خورم که چرا ps4 نخریدم /کلا تا حالا کنسول و گیم پی سی نداشتم فقط یه پی سی قدیم داشتم من تو عمرم یه بار فرصت پیدا کردم گیم بازی کنم اونم از شانسم اینطوری ادا در می یاره

واقعا نمی دونم چی کار کنم اگه از دست کسی کمکی بر می یاد خواهشا کمک کنه

عکس پایین توی  very high بنچ مارک بازی origns ولی تو بازی افت فریم  به شدت اذیت می کنه و معموللا هم روی 45 ـه

1050036971_Screenshot(1).thumb.png.269b63d4c0f60bff4eecc089cecbefdf.png

ویرایش شده توسط SilEncer456
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

مشخصات پاور و هاردتون چیه دوست عزیز؟ از سلامت هاردتون مطمئن هستید؟

درایورگرافیک به روز هست؟ ویندوزتون اپدیته؟

لینک به دیدگاه

مانیتورتون چیه؟من خودم چون مانیتورم از این lcd قدیمیاست و رزولیشنش full hd نیست فریم کمتراز بنچمارکا می گیرم ولی وقتی روی یک مانیتور جدید و fhd تست کردم فریم بازی ها مثل بنچمارک ها شد.

لینک به دیدگاه

هاردتون سالمه ؟

گرافیک اپدیته با جدید ترین نسخه درایورش ؟

رزولوشنی که بازی میکنید چیه ؟

پی اس فور به نظرم اگه بتونید ورژن کپی خور بخرید ارزش داره وگرنه هر بازیش بالای 300 - 400 تومنه و خوب فریم هم 30 هست پس افسوس کنسول هیچوقت نخورید چون فقط تنها مزیتش انحصاری هاشن ;)

لینک به دیدگاه

درود

برو داخل گیم و افتر برنر رو بزن تا چارت مصرف رو نشون بده و توی تنظیمات افتر برنر مصرف وات سی پی یو رو هم بزن و برو تو بازی و عکسش رو بده همه تیکهای سی پی یو اعم از دما و مصرف و فرکانس و .... هم فعال کن تا مشخص بشه در چه حالتی کار میکنن برای گرافیک هم همه چی رو فعال کن..اگه توی گیم همه مصرفا عادی باشه و مشکلی از برد و سخت افزارت نباشه مسلما باید فریم بالای 80 بگیری با این سخت افزاری که شما داری.

لینک به دیدگاه

vertical sinc رو تو تنظیمات بازی کاملا غیر فعال کن.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، SilEncer456 گفته است :

سلام عزیزان

من یه سیستم خریدم تا بازی هایی که قبلا با گرافیگ چایین اجرا می کردم رو یه باز دیگه با گرافیگ بالا اجرا کنم

سیستم فعلیم :

ryzen 5 1600 + 8GB Ram 2400Mhz + GTX 980TI

رم سیستمت گلوگاهه

هم حجمش کمه و هم اینکه ظاهرا Single هست، و باید دو تا باشه تا دو کاناله کار کنه.

لینک به دیدگاه

بنظر من هم حجم رم ومدلش هم تاثیرداره مخصوصا رایزن هم هست 

یک چهارگیگ بزن تنگش

مدل رمتونم بگید چیه  

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...