رفتن به مطلب

بهترین هاست داخلی

ODIIISE
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

میخواستم تجربتون رو از هاست داخلی ب اشتراک بزارید

(خودم برای فروشگاه اینترنتی لازم دارم)

ولی تاپیک رو ب صورت جامع در نظر بگیرید و تجربیاتتون رو با معرفی سرویس دهنده ب اشتراک بزارید

ممنون

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز من از سال 89 به این ور همیشه سایت داشتم و همیشه خدا با هاست مشکل تا سه سال پیش که به مدت دو سال سرور داشتم برای خودم تازه فرق هاست های اشغال و سرور رو فهمیدم  یه تعدادی سایت داریم که بازدیدشون اوکی شده چند روز دیگه یک سرور درست حسابی برای میزبانی هاست ها خواهم گرفت خواستید تا اون موقع صبر کنیدبهتون یک هاست میدم فقط تفاوت رو ببینید 

بنده از هاست دی ال نت افراز پارس پک و ایران سرور و ....  هاست داشتم به هیچ وجه خدماتی که در قبال هزینه میگرند رو به کسی نمیدن 

متاسفانه بین مردم باب شده پشتیبانی رو مد نظر قرار میدن میگن طرف زود جواب میده از نظر من هاست خوب هاستی است که اصلا نیاز نباشه بهش تیکت بدید که اصلا بخواد دیر یا زود جواب بده 

جدیدا هم که با گرون شدن ارز همه چی رو چند برابر کرده اند از این ور هم دارند روی هر سرور بیش از ظرفیت سایت قبول میکنند و داون میشن هر از چند گاهی 

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، nima19 گفته است :

درود دوست عزیز من از سال 89 به این ور همیشه سایت داشتم و همیشه خدا با هاست مشکل تا سه سال پیش که به مدت دو سال سرور داشتم برای خودم تازه فرق هاست های اشغال و سرور رو فهمیدم  یه تعدادی سایت داریم که بازدیدشون اوکی شده چند روز دیگه یک سرور درست حسابی برای میزبانی هاست ها خواهم گرفت خواستید تا اون موقع صبر کنیدبهتون یک هاست میدم فقط تفاوت رو ببینید 

بنده از هاست دی ال نت افراز پارس پک و ایران سرور و ....  هاست داشتم به هیچ وجه خدماتی که در قبال هزینه میگرند رو به کسی نمیدن 

متاسفانه بین مردم باب شده پشتیبانی رو مد نظر قرار میدن میگن طرف زود جواب میده از نظر من هاست خوب هاستی است که اصلا نیاز نباشه بهش تیکت بدید که اصلا بخواد دیر یا زود جواب بده 

جدیدا هم که با گرون شدن ارز همه چی رو چند برابر کرده اند از این ور هم دارند روی هر سرور بیش از ظرفیت سایت قبول میکنند و داون میشن هر از چند گاهی 

ممنون از نظرتون.?

هزینه سرور برای من زیاد هست با توجه ب شرایط

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...