رفتن به مطلب

اگر کیس هاس شما USB3.0 ندارد، نگران نباشید

Recommended Posts

• کاربر ویژه

اگر کیس شما پورت USB3.0 نداره، نگران نباشید، ولازم نیست کیستون رو عوض کنید، شرکت silverStone یک کیت جدید برای رفع این مشکل تهیه کرده که خیلی بدرد میخوره!

RV01-USB3-1.jpg

RV01 version of the pre-upgrade USB 3.0 interface module

RV01-USB3-2.jpg

RV01 version of the pre-upgrade USB 3.0 interface module

RV01-USB3-3.jpg

Can completely replace the original USB 2.0 module

The first module is divided into RV01 and RV02 upgrade two, which in addition to supporting version SilverStone RV01 RV01 chassis, but also supports the SG02 and LC13 chassis upgrade; and RV02 RV02 chassis version in addition to support, but also supports the SG07, SG05, PS02 , PS04 and GD05 chassis upgrade.

RV01-USB3-4.jpg

RV02 version of the pre-upgrade USB 3.0 interface module

RV01-USB3-5.jpg

RV02 version of the pre-upgrade USB 3.0 interface module

In fact, these two sets of SilverStone upgrade module is the successor to the pre-USB 3.0 interface module, the player if you want to upgrade their chassis, just buy the corresponding modules, and then replace the original module and its own chassis can be connected to the corresponding wiring, there is no basic difficulty of the operation.

SilverStone has not been announced that the current two front USB 3.0 interface module upgrade time to market and price, where we point out the silver Xinti proposals, recommendations may wish to consider SilverStone chassis free of charge to the corresponding free upgrade for users of services, For example, return the original USB 2.0 USB 3.0 module to module, and so on free exchange, which the user is a caring service, may wish to think about it.

هنوز قیمت و تاریخ عرضه این محصول مشخص نشده!

ویرایش شده توسط Dj_aghamajid
لینک به دیدگاه

• 6 ماه بعد...
  • کاربر ویژه

با سلام واقعا دست شرکت silverStone درد نکنه که به فکر راحتی کاربران کامپیوتر ها هستند ;)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

فکر کنم خیلی شرکت ها اینو عرضه کرده بودند البته اونا اکثرا Pci بودند که نشون میده کاربرد اینا بیشتره!

یادمه حدود 20 تومن میشد Pci هاشون رو از برند Patriot تهیه کرد الان رو نمیدونم متاسفانه!

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

واسه ماها که فرقی نمیکنه

ما ایرانیها مثل آدم فضایی هایی هستیم که رو مریخ زندگی می کنیم و هر از چند گاهی میشنویم زمینیان چیزی دادند بیرون

حالا هر از چند گاهی یک زمینی گذرش میفته اینجا و یچیزی از زمین واسه ما میاره

چند وقته دنبال یک براکت USB 3 میگردم نیست که نیست

لینک به دیدگاه

ما ایرانیها مثل آدم فضایی هایی هستیم که رو مریخ زندگی می کنیم و هر از چند گاهی میشنویم زمینیان چیزی دادند بیرون

واسه همینه کیس و پاور Green رو از سیاره سبز برامون میفرستن دیگه!! :D

(ایشالا درست میشه) @};-

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

از اینا بالاخره به بازار نیومد؟ :mellow:

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

کارت SATA3 و USB3 با برند ASUS در حال حاضر در بازار موجوده که به pic-e 1x متصل میشه اما توصیه میکنم استفاده نکنید چون به شدت سرعت بالا اومدن سیستم رو کم میکنه

لینک به دیدگاه

کارت SATA3 و USB3 با برند ASUS در حال حاضر در بازار موجوده که به pic-e 1x متصل میشه اما توصیه میکنم استفاده نکنید چون به شدت سرعت بالا اومدن سیستم رو کم میکنه

چرا؟

درایوراش سرعتو کم می کنه یا دلیل دیگه داره؟

لینک به دیدگاه

کجا موجوده؟ قیمت چند؟

لینک به دیدگاه

شما اینجا یه سر بزن تا متوجه بشی چه ربطی داره ! http://blog.testfreaks.com/review/review-of-asus-u3s6-usb-3-0sata-3-6gbps-pcie-card/

لینک به دیدگاه

درسته دوست عزیز حق با شماست,من پست های دیگه رو که خوندم باعث شد فکر کنم موضوع راجع به کارت آداپتور usb3 هست,اشتباه از من بود,عذرخواهی میکنم @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...