رفتن به مطلب

سوال: نبودن استیکر G.Skill در بسته بندی رم!؟!؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

3.jpg.eb055e99e49bc2d3f26f654b86af1f71.jpg

دوستان من یه رم مدل G.Skill Trident Z 3200 MHz C16 DDR4 (2x 8 GB) خریدم که گارانتی P.G داشت، ولی یکی از ماژولش مشکل داشت و مانع بالا آمدن سیستم میشد، در نهایت هر دو ماژول به فروشنده برگشت داده شد و فروشنده محترم هم زحمت تعویض هر دو ماژول با یک پک جدید ولی اینبار با گارانتی فیوچر را انجام دادند؛ اما اینبار در بسته بندی خبری از استیکر نبود و وقتی علت رو جویا شدم فروشنده گفت که در مدلهای جدیدتر این اتفاق عادی هست...

دوستانی که قبلاً این رم و خریدند هم با همچین چیزی(عدم استیکر) روبرو شدند؟

اینم بگم که خود من اولش فکر کردم پک دوم با گارانتی فیوچر قبلاً استفاده شده ولی بسته بندی پلمپ بود...

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، Little Man گفته است :

3.jpg.eb055e99e49bc2d3f26f654b86af1f71.jpg

دوستان من یه رم مدل G.Skill Trident Z 3200 MHz C16 DDR4 (2x 8 GB) خریدم که گارانتی P.G داشت، ولی یکی از ماژولش مشکل داشت و مانع بالا آمدن سیستم میشد، در نهایت هر دو ماژول به فروشنده برگشت داده شد و فروشنده محترم هم زحمت تعویض هر دو ماژول با یک پک جدید ولی اینبار با گارانتی فیوچر را انجام دادند؛ اما اینبار در بسته بندی خبری از استیکر نبود و وقتی علت رو جویا شدم فروشنده گفت که در مدلهای جدیدتر این اتفاق عادی هست...

دوستانی که قبلاً این رم و خریدند هم با همچین چیزی(عدم استیکر) روبرو شدند؟

اینم بگم که خود من اولش فکر کردم پک دوم با گارانتی فیوچر قبلاً استفاده شده ولی بسته بندی پلمپ بود...

خداروشکر کن که فروشنده رم رو ازت گرفته و با گارانتی فیوچر بهت داده چون گارانتی pg اصلا وجود خارجی نداره و هیچ شرکت یا دفتر یا آدرسی نداره و فقط و فقط یه برچسبه

در مورد لیبل ، همین الان زنگ بزن گارانتی فیوچر اطلاعات دقیق رو ازشون جویا شو. اینم مشخصاتشون

https://www.itbazar.com/g_1248.aspx

لینک به دیدگاه

ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی، زنگ زدم و پرسیدم، گفتند به احتمال زیاد موقع برچسب گارانتی فیوچر زدن روی ماژولها، اون استیکر افتاده باشه....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...