رفتن به مطلب

مشکل با گارانتی فیوچر

Pooriya1886
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بنده یه اس اس معیوب با گارانتی این شرکت دارم ایراد اس اس دی خیلی عجیب هستش به هیچ عنوان با  درایو یو اس بی امکان نصب ویندوز روش نیست یا در حین نصب فریز میشه یا بعد از نصب امکان بوت شدن با اس اس دی نیست (قبل از لینکه بگین بلد نیستم با هر متودی که فکر بکنید امتحان کردم رو حالت بایوس و UEFI  هم mbr و هم gpt )

من  درایو رو بردم شرکت گارانتی شرکت تست کردن اول تاعید کردن که ایراد داره بعد زدن زیرش گفتن که نه ما تونستیم روش ویندوز بریزیم  رفتم دیدم که ویندوز سون با دیوی دی نصب کردن   دیگه هم زیر بار نرفتن و درایو معیوب رو به بنده برگردوندن  خواستم خدمت دوستان بگم به هیچ عنوان  محصولی که گارانتی این شرکت رو داسته باشه تهیه نکنن چون بعد  به مشکل میخورن 

خدمت دوستان هم  بگم مدل دستگاه سامسونگ ایوو ۸۶۰ هستش 

ویرایش شده توسط Pooriya1886
لینک به دیدگاه

سلام اقا پوریا عزیز 

خیلی چیز عجیبیه که نمیشه با یو اس بی نصب کرد 

به غیر از روش های نصب روی سیستم دیگه ای تست کردید ؟

و فریم ور اس اس دی رو اپدیت کردید شاید مشکل حل بشه ! 

گفتم شاید اینا رو تست نکرده باشید 

برای من پیش اومده که یه اس اس دی رو یه سیستم به هیچ عنوان نشناخته و هیچ مشکلی هم با کابل و اینجور چیزا نبوده ! ولی مشکل شما عجیب و جالبه 

اگر پیشرفتی صورت گرفت حتما توی این تاپیک منو با پیوست کردن در جریان بزارید 

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

سلام اقا پوریا عزیز 

خیلی چیز عجیبیه که نمیشه با یو اس بی نصب کرد 

به غیر از روش های نصب روی سیستم دیگه ای تست کردید ؟

و فریم ور اس اس دی رو اپدیت کردید شاید مشکل حل بشه ! 

گفتم شاید اینا رو تست نکرده باشید 

برای من پیش اومده که یه اس اس دی رو یه سیستم به هیچ عنوان نشناخته و هیچ مشکلی هم با کابل و اینجور چیزا نبوده ! ولی مشکل شما عجیب و جالبه 

اگر پیشرفتی صورت گرفت حتما توی این تاپیک منو با پیوست کردن در جریان بزارید 

روی سه تا سیستم تست کردم یه اینتل z170  دوتا رایزن یکی از رایزن ها سیستم خودمه اصلا نمیشه به ثانیه فریز میشه  نکتش اینه که رو سیستم خودم ایوو ۸۵۰ دارم هیچ مشکلی نداره 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Pooriya1886 گفته است :

روی سه تا سیستم تست کردم یه اینتل z170  دوتا رایزن یکی از رایزن ها سیستم خودمه اصلا نمیشه به ثانیه فریز میشه  نکتش اینه که رو سیستم خودم ایوو ۸۵۰ دارم هیچ مشکلی نداره 

نه این داستان کنترلر هست در واقع اس اس دی خراب محسوب میشه و گارانتی باید قبولش میکرد 

اگر میتونی به عنوان درایور ذخیره سازی استفادش کن این جور اس اس دی ها زیر فشار باشن کنترولر سریع میترکه ? 

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

نه این داستان کنترلر هست در واقع اس اس دی خراب محسوب میشه و گارانتی باید قبولش میکرد 

اگر میتونی به عنوان درایور ذخیره سازی استفادش کن این جور اس اس دی ها زیر فشار باشن کنترولر سریع میترکه 1f642.png 

فردا میخوام برم شرکت نتیجه نده  باید همین کار رو بکنم

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، Pooriya1886 گفته است :

فردا میخوام برم شرکت نتیجه نده  باید همین کار رو بکنم

سلام. SSD رو به سیستم متصل کنید.

نرم افزار Hard Disk Sentinel رو نصب کنید و از صفحه اصلی نرم افزار عکس بگیرید ( ابتدا سمت چپ نرم افزار، SSD مورد نظرتون رو انتخاب کنید)

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Mahdi_Moosavi گفته است :

سلام. SSD رو به سیستم متصل کنید.

نرم افزار Hard Disk Sentinel رو نصب کنید و از صفحه اصلی نرم افزار عکس بگیرید ( ابتدا سمت چپ نرم افزار، SSD مورد نظرتون رو انتخاب کنید)

image.thumb.png.2e0277d3ddbfede2dc6f2b2707a64e81.pngimage.thumb.png.0c4f86cdf4fc693c2a623d39b30d83f9.png

مشکل اینجاست که تو هیچ نرم افزاری ایرادی نشون نمیده اما مشکل داره درایو

ویرایش شده توسط Pooriya1886
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Pooriya1886 گفته است :

درسته. اکثر گارانتی ها از نرم افزار مونیتورینگ سامانه S.M.A.R.T برای سنجش سلامت تجهیزات ذخیره سازی استفاده می کنند. 

حقیقتش رو بخواید کار سختی در پیش دارید برای اثبات این امر. پیشنهاد می کنم از مشکلی که دارید یک ویدئو تهیه کنید و در مراجعه بعدی بهشون نشون بدید.

مشکل SSD شما خیلی خاص و احتمالاً مربوط به تراشه کنترلر SSD هستش. 

همونطور که دوستمون فرمودند اگر ممکنه  فیرمور SSD رو بروزرسانی کنید شاید فرجی شد.

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Mahdi_Moosavi گفته است :

درسته. اکثر گارانتی ها از نرم افزار مونیتورینگ سامانه S.M.A.R.T برای سنجش سلامت تجهیزات ذخیره سازی استفاده می کنند. 

حقیقتش رو بخواید کار سختی در پیش دارید برای اثبات این امر. پیشنهاد می کنم از مشکلی که دارید یک ویدئو تهیه کنید و در مراجعه بعدی بهشون نشون بدید.

مشکل SSD شما خیلی خاص و احتمالاً مربوط به تراشه کنترلر SSD هستش. 

همونطور که دوستمون فرمودند اگر ممکنه  فیرمور SSD رو بروزرسانی کنید شاید فرجی شد.

اپدیت کردم اما درست نشد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...