رفتن به مطلب

چند سوال از کولرمستری ها در رابطه با MASTERLIQUID و Masterfan Pro

اشتراک گذاری

Recommended Posts

واسه رادیات قصد دارم فن های انرمکس  مدل df pressure بگیرم کسی تا حالا تجربه استفادشو داشته خیلی هم گرونن لامصبا

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 12 دقیقه قبل، hamed1715 گفته است :

واسه رادیات قصد دارم فن های انرمکس  مدل df pressure بگیرم کسی تا حالا تجربه استفادشو داشته خیلی هم گرونن لامصبا

بستگی داره به چه قصدی بخرید توی سایت سازندش زده حداکثر ۲۷ دسیبل که معلوم نیست در چه شرایطی این عدد رو اعلام میکنن چون وقتی بیاد پشت پَره های رادیات خیلی داستان فرق میکنه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 ساعت قبل، rahmanshahi گفته است :

شگفتا ?

وژدانن این کوگار کارش درسته، ترکیب این ۳مورد کنار هم غیر ممکنه :

۱۲۰۰ دور 

۱۷ دسی بل 

۶۰ الی ۱۰۲ سی اف ام 

https://www.amazon.com/Cougar-Vortex-CF-V12HB-Dynamic-Bearing/dp/B0792L2XWW/ref=mp_s_a_1_3?ie=UTF8&qid=1543571258&sr=8-3&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=case+fans+120mm&dpPl=1&dpID=41sbRWtXV5L&ref=plSrch

سلام

من که زیاد به این اعداد و ارقام اعتقادی ندارم. زمان ارزونی حدود 8 تا از اینا داشتم. چهار تاشو به واتر وصل کرده بودم 2 تا پوش 2 تا پول. اونایی که تو وضعیت  push بودن صدا نمیدادن ولی اون دو تا که pull بودن صدا می دادن فکر کنم بخاطر جریان باد بود. مجبور شدم فقط 2 تا push رو نصب کنم که اونم پرفرمنس خوبی نداشت.خوب خنک نمیکرد

فن خوب 12 سانت rgb تو بازار پیدا نمیشه. من میخواستم سفارشی مدل trio وارد کنم بهم گفتن 2600 برات تموم میشه منم قیدشو زدم:

https://www.amazon.com/dp/B07FWJ1GHT/ref=pd_lpo_sbs_dp_ss_2?pf_rd_p=b4bbef4e-170e-463d-8538-7eff3394b224&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B014QW98SC&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=FYWTWVNFDVGXQF5SR1N3&pf_rd_r=FYWTWVNFDVGXQF5SR1N3&pf_rd_p=b4bbef4e-170e-463d-8538-7eff3394b224

دنبال riing 12 rgb  هستم که تا الان نتونستم پیدا کنم.

فقط این هستش :

https://www.amazon.com/Enermax-Unique-Arc-Shaped-Control-UCTBRGB12-BP3/dp/B078LK1WCZ?th=1

که وقتی نظرات ملت در آمازون رو دیدم (مخصوصاً اون ویدئو که میگه فن هایی که رو کیس بوده صدا نمیده ولی اونایی که خریدم بعد از چند ماه صدا میده) دو به شک شدم بخرم یا نه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، hamed1715 گفته است :

سلام

اگه به هوا فضا علاقه دارید و از صدای جت بدتون نمیاد فن خوبیه?

بین فن های انرمکس فقط TB Silence رو قبول دارم. البته فقط برای رادیات واتر یا تاور ایرکولر. سکوت واقعی و باددهی متمرکز. مثلاً  چند سال پیش Magma Advance حدود 10 عدد خریدم ظاهرش شبیه  TB Silence هستش ولی کلید رو میذاری رو 1800 صداش آزار دهنده است میذاری رو 1000 بازم کمی نویز داره ولی دیگه خنک نمیکنه یعنی بادش خیلی ضعیف میشه.همشونو با کلی ضرر فروختم

لینک به دیدگاه

من مدت زیادی از فن های کلاستر انرمکس استفاده کردم و جواب میداد واسه رادیات 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود مجدد. خواستم تاپیک به نتیجه برسه شاید برای خرید این واترکولر و فن های کولرمستر در اینده سایر دوستان هم سوالاتی داشته باشند,

بالاخره فن های کولر رو تعویض کردم. متاسفانه فن های pwm ترمالتیک رینگ پیدا نکردم و به ناچار 3 پین Thermaltake Riing 12 با led سبز تهیه کردم و کیسم شبیه نیمه شعبان شده.

در یک کلام این فن عالیه. روی کمترین دور که 1000rpm هستش نه صدایی داره و نه هیچگونه لرزشی. روی حداکثر دور (1500 rpm) صدا داره ولی باز هم قابل تحمله . من تو فیفا19 هم دورش رو تغییر ندادم رو با همون 1000 rpm کار میکرد دمای cpu فقط یه لحظه تا 47 درجه رفت ولی بیشتر روی 40 تا 36 درجه بود یعنی صدای بسیار بسیار کمتر از کولرمستر ولی خنک کنندگی بهتری داره ( حتی با وجود این که من یه پروفایل کاستوم برای فن های کولرمستر ایجاد کرده بودم و دورش رو در حدی کم کرده بودم که باد تولید شده در حد فوت مورچه شده بود بازهم صدا میداد).البته فیفا بازی سبکیه ولی دما برام قابل قبول بود چون با فن های کولرمستر حتی دمای 70 درجه هم تجربه کرده بودم. ضمن اینکه حین بازی هیچ صدایی بجز صدای حرکت آب و کمی هم نویز پمپ از کیس شنیده نمیشد. درواقع دور پمپ بالا میره ولی دور فن ثابت. در حالت آیدل فقط صدای هاردها رو میشه شنید .

من از این فن های رینگ خوشم اومده و البته تا وقتی که کولرمستر یه تکون اساسی به خودش نده دیگه سمت فن های این شرکت نمیرم واقعاً فاجعه هستند کلاً سری MASTERFAN PRO چه از لحاظ کیفیت ساخت که از پلاستیک درجه n بازیافتی ساخته شدن و چه پرفرمنس به هیچ عنوان در قبال مبلغ پرداختی ارزش خرید ندارن. Thermaltake Riing قیمت کمتر نویز خیلی کمتر زیبایی ظاهری بیشتر و کیفیت ساخت بسیار خوب به نظرم ارزش خرید بیشتری دارن

با تشکر از همه عزیزانی که در این تاپیک شرکت کردند

55.jpg

56.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان بنده یه تست در 3 حالت سرعتی مختلف از فن های مذکور گرفتم تا تفاوت دمایی که روی Cpu ایجاد میکنن رو متوجه بشم ، تست در شرایط یکسان انجام شده و نکته مورد نظر نویز تولیدی در مقابل دما هست.

فن های موجود داخل کیس شامل 2 عدد DeepCool TF120 هست که جلوی کیس نصب هستن و با عبور دمای کارت گرافیک از 50 درجه روشن میشن و به هیچ عنوان نویز ندارن.

فن های خود کارت گرافیک که حالت fan off رو خاموش کردم و به صورت کلی روی 40 درصد داره کار میکنه اونم نویز بسیار بسیار کمی داره.

موضوع اصلی فن های روی رادیات واتر کولر Cooler Master MASTERLIQUID ML240L هست و همچنین فن پشت کیس که برای بنده cooler master jetflo 120 هست .

در حالت اول و تنظیم فن ها به صورت پله ای که اصلا قابل تحمل نیست به دلیل نوسان زیاد و بالا پایین شدن پشت سرهم سرعت فن ها حداکثر دما به 76 رسیده.

در حالت دوم با تنظیم سرعت فن ها روی میزان 1100 دور دما حداکثر به 77 رسید ولی با در نظر گرفتن این موضوع که به هیچ عنوان نوسان نداریم در این حالت و دما هم فقط در حد یکی دو درجه تفاوت داشته.

در حالت سوم هم که دیگه میز به لرزه در اومده بود همه فن ها روی 100 درصد بودن (2400 دور) که خب اصلا نمیشه کنارش نشست :) با این حال میبینین که با حالت دوم که کمترین نویز و صدارو تولید میکرد فقط 3 الی 4 درجه تفاوت داره.

در نتیجه بنده حالت دوم را میپسندم و پیشنهادم اینه اگر دنبال فن هستین به سرعتش توجه نکنین که مثلا 3000 دور باشه ، به کیفیت، جنس  و سازندش دقت کنین اگر یه فن 1200 دور فوق العاده بگیرین قطعا خیلی بهتر از یک فن بی کیفیت 3000 دوری هست.

cpu_Normal.thumb.jpg.4216ee790a517928c2c90aaac015e1b1.jpg1908933478_cpu_43.thumb.jpg.3976cb6a161a24d7fe1507a7e31a079e.jpg1628194270_cpu_100.thumb.jpg.b53b6f8e42fe7dfa727b9ae8a9b762cf.jpg

1265537710_Mysys.thumb.jpg.677d72506ac42a0a53cfa16aa9c84eec.jpg

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...