رفتن به مطلب

مشکل تصویر ندادن سیستم و پین های برد

GhostMw
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

حدود 10 ماه پیش یه مین  z77p-d3 خریدم بعد خرید متوجه شدم 2 تا از پین های سی پی یوش کج شده و تصویر نمیداد حتی بوق رم هم نمیزد (از این حرفا )

اون دوتا پین رو که کمی کج شده بود صاف کردم و تصویر داد ولی رم های رو خوب نمیشناخت بلاخره بعد از چد بار تعویض اسلات های رم بلاخره 2 تا رم 4 گیگو شناخت

مشکل من الان اینجاس تو این چند وقته که این مینو دارم وقتی کیس تکون بدم یا دست به جایی از کیس بزنم وقتی روشنش میکنم تصویر نمیده 

راه حلشم اینه کیسو یه تکون بدم تا تصویر بده  .الان سیستم  کاملا سالمه و راحت میاد بالا ولی کافیه یه چند وقت استفاده نکنم یا تکونش بدم

به نظر شما مشکل از چیه؟ بعضی اوقات اسلاتای رمم خوب کار نمیکنه 

ویرایش شده توسط GhostMw
لینک به دیدگاه

چیزی اصولی وجود نداره 

ولی سعی کن باطری مادربرد عوض کنی میگی دست میخوره  به قطعات  بهم میریزه اختمالش هست باطری ضعیف شده بغیر از مشکلاتی که گفتی . چون با تکون دادن که cpu تکون نمیخوره بگیم دراثر تکون cpu بهم میخوره 

دوم سعی کن کابل ساتای هاردو عوض کنی احتمال اینم هست کابل قطعی داره 

سوم هم سیم پنل جلو pow s دربیار چندبار با پیچ گوشتی ریز اتصال بده . شاید قطعی سیم پنل هست 

ویرایش شده توسط farshad sh
لینک به دیدگاه

درود

من خیلی سال پیش همچین مشکلی با یه برد قدیمی و سی پی یو سلرون داشتم .این که تکون میخورد یا یه ضربه کوچیکی میخورد خاموش میشد یا حتی بعضی وقتا خود بخود.که پشت برد یه تیکه مقوا گذاشتم و تکیه دادمش به کیس و فشار میداد به پشت سوکت و درست میشد.

شما یبار تمام قطعاتو جدا کن و همشونو با دقت بررسی کن  کابل پاور و درگاهها و ...

اخر سر پینهای سی پی یو رو باز نگری کن ممکنه صافشون کرده باشی ولی سطح تماس کمی داشته باشه و یا پایینتر یا چپ و راستتر باشه وتماس ضعیفی داره و وقتی تکون یا ضربه میخوره اتصال قطع میشه.با چراغ انداختن در زوایای مختلف راحت میشه تشخیص داد.

لینک به دیدگاه

یبار قطعات از کیس بیرون بیار روی میز سوار هم کن تست بگیر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...