رفتن به مطلب

twitch.tv buffering

CryptorChid
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان بنده مشکلی عجیبی دارم از ساعت 12 ظهر اینترنت بنده سرعتش میاد پایین در حد 60 50 کیلوبایت(تست روی سایت testmy.net بهترین سایت واسه تست سرعت خیلی دقیق هستش) تا ساعات 1 شب . 1 شب درست میشه سرعت ام تو Testmy.net بالا میره بافر ام کلا ن نمیمونه الان 1 ماه تو گوگل گشتم هرکاری کردم درست نشد اگه کسی از این سایت استفاده میکنه(اینترنت adsl +2 ) لطفا بگید isp تون چیه بنده شاتل ام هرکاری کردم باهشون صحبت کردن می گن مشکل از ما نیست 

dsdsdsds.jpg

لینک به دیدگاه

ساعت 1 شب لگ تموم میشه تا ساعت 12 ظهر بعد دوباره  خراب میشه :/ تا ساعت 1 شب 

لینک به دیدگاه

الان تو چنل lirik هستم دوست داری بیا باهم حرف بزنیم مشکلم ام چیه دقیقا 

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، CryptorChid گفته است :

سلام دوستان بنده مشکلی عجیبی دارم از ساعت 12 ظهر اینترنت بنده سرعتش میاد پایین در حد 60 50 کیلوبایت(تست روی سایت testmy.net بهترین سایت واسه تست سرعت خیلی دقیق هستش) تا ساعات 1 شب . 1 شب درست میشه سرعت ام تو Testmy.net بالا میره بافر ام کلا ن نمیمونه الان 1 ماه تو گوگل گشتم هرکاری کردم درست نشد اگه کسی از این سایت استفاده میکنه(اینترنت adsl +2 ) لطفا بگید isp تون چیه بنده شاتل ام هرکاری کردم باهشون صحبت کردن می گن مشکل از ما نیست

منم دقیقا دقیقا همین مشکل رو دارم به 2020 هم گفتم که گفتند پیگیری میکنیم.

لینک به دیدگاه

فک کنم راهکارشون در مقابل قند شکن باشه سرعت نت رو بیارن پایین ..

اگه کسی همچین مشکلی نداره یا داره لطفا اینجا بگید 

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

منم دقیقا دقیقا همین مشکل رو دارم به 2020 هم گفتم که گفتند پیگیری میکنیم.

شما Snr و پهنا باندتون رو میگید لطفا

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، CryptorChid گفته است :

شما Snr و پهنا باندتون رو میگید لطفا

16 مگابیت

image.thumb.png.05dad76d6fcf562613967e3ec3623f3a.png

لینک به دیدگاه

الان بیشتر بررسی کردم برای من یکم متفاوته یعنی من همیشه از سرور های داخلی بدون مشکل و با تمام ظرفیت استفاده میکنم ولی زمانی که می خوام از سرور های خارجی فایلی رو دریافت کنم سرعت به محدوده 100 کیلوبایت میرسه در صورتی که باید در حدود 2 مگابایت باشه. ظاهرا کلا سرعت ترافیک بین الملل رو کاهش دادند.

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، ASTS گفته است :

16 مگابیت

image.thumb.png.05dad76d6fcf562613967e3ec3623f3a.png

کیفیت خطت خیلی پایینه .

ولی خوب مال منم توییچ لگ داره . مشکل همگانیه فکر کنم.

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، آرین 0098 گفته است :

برای تماشای ویدئو آنلاین، سرعت Single Thread مهمه. (یا در عامیانه، سرعت تک کانکشن)

سایت testmy.net سرعت Single Thread رو می سنجه و Speedtest.net و IDM، سرعت Multi Thread.

سرعت Single Thread طبیعیه شب ها که اوج مصرفه، کاهش پیدا کنه، ولی در بقیه ساعات باید تقریباً برابر با سرعت Multi Thread باشه که دیگه این بستگی به Traffic Shaping و QoS و عوامل دیگه ی ISP داره.

خیلی ممنون دوست عزیز فقط نمی دونم چجوری شاتل رو راضی کنم که idm ملاک نیست

در 16 ساعت قبل، testaccount گفته است :

به نظر من شما آی اس پی را عوض کن مشکلت برطرف میشه. از https://didi.ir/ بگیر.

دوستم چند روزه از دی دی اینترنت گرفته خط تلفن اش هم زیاد کشش نداره حدود 5-6 مگ ساپورت میکنه ولی مالتی مدیا 1080p میتونه ببینه.

آسیاتک هم من دارم مشکلی نداره سرعت تک کانکشن.

pRtJaNYZl.png

دمت گرم دوباره زورم رو میزنم بینم میتونم درست کنم نشد عوض می کنم 

ولی فک می کنم همین Single Thread رو از رو عمد اوردن پایین که قند شکن ها کار نکنن 

لینک به دیدگاه

QoS ام خاموش الان تو نت هستم که چجوری کانفیگ کنم QoS رو هرکی بلده خوشحال میشم راهنماییم کنه 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، آرین 0098 گفته است :

منظور من Traffic Shaping خود ISP در سمت سرورها و روترها بود، نه کاربر نهایی.

این که ISP چه تعداد کاربر و  چه میزان پهنای باند داره و  با چه الگوریتمی پهنای باندش رو Shape می کنه تا بحث اکانتینگ و مقدار Sharing  و ده ها عامل دیگه توی سرعت Single/Multi Thread و کلاً کیفیت پهنای باند مؤثر هستن.

شاتل ISP خوبیه و همون طور که اشاره کردید، به جز شب ها که افت سرعت تک کانکشن طبیعیه، در باقی ساعات مشکلی نداره.

یعنی هیچ کاری نمیشه کرد ؟ الان اینترنت بنده غیر قابل استفاده است. در این منطقه ی ما همه ی isp ها اینجورین یعنی  ؟ قبلا بهتر بود تحریم اینا شروع شد کلا همه چی بهم ریخت . بنظر شما این راهکارشون نیست که قند شکن هارو از کاربیندازن  ؟ 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...