رفتن به مطلب

دستکاری و تغییر فریمور روتر

limit
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

نمیدونم که جای درستی دارم پست میزنم یا نه . اگه نه مدیرات بیزحمت انتقال بدن جای درستش
من یه روتر خریدم به اسم zifilink (توو گوگل یه سرچ بزنین میبینید ) محصول هند کارش تجمیع لینک چند تا دانگل USB ۴G و خروجی پهناباند به صورت یکپارچست . حالا مشکل اینه اینا هیچ جایی ننوشتن که این روتر فقط توو هند کار میکنه منم نمیدونستم و خریدمش . مشکل اینه که این به صورت اتوماتیک بعد روشن کردن روتر وصل میشه به سرور های هند و این به صورت فریمور ثبت شده داخلش یعنی اصلا قابل تغییر نیست انگار بعد وصل دانگل ها کل ترافیک از سرور هند میاد و اصلا تغییر توو سرعت من ایجاد نمیکنه هیچ کاهش پیدا میکنه . با پشتیبانی صحبت کردم گفتن که این محصول فقط و فقط در هند پشتیبانی میشه و به هیچ جایی پشتیبانی نمیدن . امکانش هست تغییری در فریموریر این داده بشه ؟کسی میتونه این کارو بکنه ؟ آنلاکش کنه ؟ هزینش هرچی باشه میدم . با تشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...