رفتن به مطلب

مشکل در بوت pc

Jesseaio
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خسته نباشید،من به تازگی ویندوز 8.1 را بر روی سیستم خود نصب کردم،در گذشته از  اوبونتو استفاده می کردم،وقتی مراحل نصب تمام شد وpc را خاموش روشن کردم ویندوز اجرا نشد و فقط یک صفحه سیاه مربوط به اوبونتو مجبورم بازدن دکمه f12 در هنگام روشن به منوی بوت برم وویندوز را از ان جا انتخاب کنم،من تمامی فایل های اوبونتو را پاک کردم و حتی همه درایو هارا به یکی تبدیل کردم تا ویندوز 8.1 جای او را بگیرد اما یک درایو با حجم 350 مگابایت نه امکانش بود از او کم کنم و به درایو دیگری بدم و نه از درایو دیگری کم و به او اضافه کنم مقداری از فضا پر بود 334 از 350 که با هرچی فرمت و...کم نشد،من چگونه اوبونتو را به طور کامل پاک کنم؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Jesseaio گفته است :

سلام خسته نباشید،من به تازگی ویندوز 8.1 را بر روی سیستم خود نصب کردم،در گذشته از  اوبونتو استفاده می کردم،وقتی مراحل نصب تمام شد وpc را خاموش روشن کردم ویندوز اجرا نشد و فقط یک صفحه سیاه مربوط به اوبونتو مجبورم بازدن دکمه f12 در هنگام روشن به منوی بوت برم وویندوز را از ان جا انتخاب کنم،من تمامی فایل های اوبونتو را پاک کردم و حتی همه درایو هارا به یکی تبدیل کردم تا ویندوز 8.1 جای او را بگیرد اما یک درایو با حجم 350 مگابایت نه امکانش بود از او کم کنم و به درایو دیگری بدم و نه از درایو دیگری کم و به او اضافه کنم مقداری از فضا پر بود 334 از 350 که با هرچی فرمت و...کم نشد،من چگونه اوبونتو را به طور کامل پاک کنم؟

درود بر شما

شما از اونجایی که تمام درایوها رو یکی کردید و ظاهرا اطلاعاتی هم داخلش ندارید موقع نصب ویندوز ابتدا کل درایو رو تو قسمت نصب Delete کنید سپس با  استفاده از گزینه New درایو جدید رو بسازید و فرمت رو بزنید تا دوباره از اول بوت شما ساخته بشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...