رفتن به مطلب

فروش Biostar RX 570 4GB

اشتراک گذاری

Recommended Posts

تعداد پنج عدد از گرافیکهای فوق برای فروش موجود هست. با اینکه زمان زیادی هست خرید شده اما حدود سه ماه ماین شده و بقیه ی اوقات بیکار بوده. 
گرافیک ها برای یکی از دوستان عزیز هست که تا الان سرباز بوده و زیاد نمی تونسته بالاسرشون باشه برا همین بیشتر اوقات خاموش بوده. 
بنده خودم یکی از کارتها رو برای تست دما و هشریت استفاده کردم که دماش به 55 رسید و هشریت روی 28.5 بود که تصویرش رو قرار دادم میتونید ببینید. دور فن هم 50 درصد بوده. 
خریدار میتونه بگه بایوس ماین روش بمونه یا بایوس اصلیش رو که برای گیم و کارهای دیگه استفاده میشه روش بزنم و بفرستم براش. احتمالا نتیجه تست روی یه گیم رو هم تا فردا قرار بدم. اینم بگم که گارانتی و کارتن ندارن و خود کارت ارسال خواهد شد. 
قیمت تکی فروش 1750 تومن
قیمت یکجای فروش برای هر کارت 1700 تومان
اول واریز هزینه و بعد ارسال.
هزینه ارسال با دوست خریدار. 

فروش در خارج از فروم هم برقرار شد.

تست گرافیک در بازی بر روی سیستمی با مشخصات i7 2600k و رم ۱۶ گیگ در بازی Shadow of the tomb raider با کیفیت high و تنظیمات فول اچ دی انجام شد که فریم بازی بین ۵۰ تا ۶۰ بود و دمای کارت در آخر عکسها نیز اضافه شد.

IMG_۲۰۱۸۱۱۲۰_۱۶۰۳۲۵.jpg

IMG_۲۰۱۸۱۱۲۰_۱۶۰۳۴۳.jpg

IMG_۲۰۱۸۱۱۲۰_۱۶۰۳۴۷.jpg

IMG_۲۰۱۸۱۱۲۰_۱۶۰۳۵۹.jpg

IMG_۲۰۱۸۱۱۲۰_۱۶۰۴۰۷.jpg

1.PNG

4702967_1542863086_323.jpg

ویرایش شده توسط Negrasombra
تست گرافیک در بازی
لینک به دیدگاه

سلام موجوده هنوز؟

یکی رو 1.700خریدارم..چجوری باید بخرم زیاد وارد نیستم.. من مشهد هستم..

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، MahdiCr7 گفته است :

سلام موجوده هنوز؟

یکی رو 1.700خریدارم..چجوری باید بخرم زیاد وارد نیستم.. من مشهد هستم..

پی وی رو چک بفرمایید.

لینک به دیدگاه

تست گرافیک در بازی بر روی سیستمی با مشخصات i7 2600k و رم ۱۶ گیگ در بازی Shadow of the tomb raider با کیفیت high و تنظیمات فول اچ دی انجام شد که فریم بازی بین ۵۰ تا ۶۰ بود و دمای کارت در آخر عکسها نیز اضافه شد.

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام

این برای  ماینینگ طراحی شده یا گیمینگ?اخه تو توضیحات بزخی از سایتها اشاره کردن برای ماینینگ مناسبه

قیمت اخرتون?قدرت مموری کلاکش  با ایسوس و ام اس ای چقد فرقشه?

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، PEJ374 گفته است :

سلام

این برای  ماینینگ طراحی شده یا گیمینگ?اخه تو توضیحات بزخی از سایتها اشاره کردن برای ماینینگ مناسبه

قیمت اخرتون?قدرت مموری کلاکش  با ایسوس و ام اس ای چقد فرقشه?

راستش نمی تونم به این پرسش پاسخ درستی بدم چون برای ماین هم استفادش رو دیدم و تو ی گیم هم نسبت به قیمتی که داره خوب از آب دراومد. 
قیمت نهایی میتونم ۱۷۰۰ تقدیمتون کنم. قدرت مموری کلاک رو هم میتونید با یه سرچ با انواع گرافیک های ایسوس و ام اس آی مقایسه کنید چون خود ایسوس و ام اس آی هر کدوم دو سه نوع از این کارتها رو زدن.

لینک به دیدگاه

یک عدد خارج از فروم فروخته شد و چهار عدد باقی مانده است. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...