رفتن به مطلب

فروش عایق کانتینر (تجهیزات اکستریم اورکلاکینگ)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود .

عایق حرارتی نسوز Gulf O Flex به اورکلاکرهای عزیز فروخته خواهد شد . جنس این فوم دقیقاً مشابه با نمونه هایی می باشد که اکستریم اورکلاکرهای مطرح دنیا از آن استفاده می کنند.

قطر ورق 7 میلی متر می باشد . یک طرف نرم ، یک طرف زبر .

ابعاد :عرض 125 سانتی متر و طول آن 100 سانتی متر قابل ارائه خواهد بود

37584185011985939581.jpg

72324527242366683926.jpg

امکان عایق کاری تا 30 بار ، برای کانتینر F1 (بالای 28 بار تضمینی به صورت یک لا) با ابعاد 125 سانت در یک متر.

قیمت هر قطعه 100x125 ، فقط 25000 تومان . هزینه ارسال با خریدار می باشد.

دوستان ابعاد بالا +-1 سانت هستش . زیاد و کمش رو حلال کنید.

@};-

لینک به دیدگاه

چیز خیلی خوبی به نظر میرسه و علاوه بر عایق کانتینر میشه برای عایق کاری برد هم ازش استفاده کرد خصوصا اطراف سوکت

دادش یه متر هم برای من ببر:دی

لینک به دیدگاه

صابر جان 1 متر برای خودت بگیر. شبا اونجا نم نکشی ^^

اینو خوب اومدیrolling%20on%20the%20floor.gifrolling%20on%20the%20floor.gif

اما یه نکته این وسط وجود داره ما که بچه اینجا هستیم به هوای شمال عادت داریم اما شما که میای شمال باید یه متر برا خودت بگیری تا نم نکشی دفعه قبل که یادته:دی Hee%20Hee.gif

ویرایش شده توسط Ultra Extreme
لینک به دیدگاه

دوستان 6 متر بیشتر باقی نمونده . ;)

ویرایش شده توسط Poorya_Lion
لینک به دیدگاه

صابر جان تو تاپیک پوریا اسپم نده . منتظر بهانه هستش ها :D :excl:

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

آقا پوریا اینا با این عایقها که باهاش لوله کولر گازی را عایق می کنند چی فرقی داری که اینقدر گرونه :blink:

لینک به دیدگاه

آقا پوریا اینا با این عایقها که باهاش لوله کولر گازی را عایق می کنند چی فرقی داری که اینقدر گرونه :blink:

دقیقاً همون عایق ها هستند . نوع فوم گولف اُ فلکس هستش . مطلبی که هست اینه که این عایق به صورت لوله ای (که برای کولر گازی استفاده می شه) نیست.

یکی دیگه از دوستان همون فوم های لوله ای رو که جنسش همین فوم هست 5 سانت در یک مترش رو 2000 تومان برای فروش گذاشتند . توی این تاپیک 1 متر در 125 سانت 25000 تومان برای فروش گذاشته شده . یعنی ابعاد این فوم ها 25 برابر هستش . اگر 25 رو ضرب در 2000 تومان بکنید می شه 50000 تومان که تازه تکه تکه هم هست ولی این فوم ها یک تکه هست . حتی 3 متر آخر هم که مونده می تونم یک تکه تحویل بدم.

شما ارزون تر سراغ دارید ؟ متری چنده ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا پوریا من فقط سوالم جهت اطلاع خودم بود نه اینکه قیمت شما بالا یا پا یینه فقط میخواستم بدونم عایقهای اور با عایق کولر فرق داره یا نه.اگر نه من که تا حالا عایق کولر نخریدم .طرف اومد تابستون برا ما یدونه کولر نصب کرد یک تیکه حدود یک متری از این لوله ها را انداخت اونجا منم انداختم تو آشغالا نمی دونستم 2000قیمت داره ;) :p گفتم حتما اینها را مثلا10مترش میشه 3000

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...