رفتن به مطلب

گرفتن خروجی اپتیکال از لپتاپ

The.One
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من یک لپتاپ Acer 5742G دارم که خروجی HDMI داره.

اما خروجی اپتیکال نداره

یه سینما خانگی هم دارم که ورودی hdmi نداره و ورودی اپتیکال داره

یه lcd هم دارم که ورودی hdmi داره اما خروجی اپتیکال نداره ( که بشه دادش به سینما خانگی)

حالا سوال اینجاست که این حلقه مفقوده داشتن صدای dts یا همون چند تکه (اسم امروزیش رو نمیدونم!) چطوری پیدا کنیم ؟

آیا کابل مخصوصی هست که مثلا به جک هدفون لپتاپ بخوره و خروجی اپتیکال بده ؟

یا یه وسیله usb که خروجی اپتیکال بده ؟

یا یه وسیله که کابل hdmi بخوره و صدا و تصویر رو جدا کنه و صدا رو به صورت خروجی اپتیکال بده ؟

ممنون.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

من دقیقا اطلاع ندارم چنین تبدیلی وجود داره یا نه که بتونه خروجی هدفون را تبدیل به اپتیکال بکنه.

ولی نکته ای که به ذهنم میریه این هست که خروجی اپتیکال در اصل برای داشتن کیفیت بسیار بالا و بدون حذف جزییات هست . حالا شما وقتی از یک خروجی استریو با جک 3.5 میلیمتری صدا میگیری، در اصل جزییات صدا dts یا 5.1 را با هم مخلوط کردی و به صورت استریو در دو باند در آوردی. که در نتیجه یک سری موارد را حذف کردی. حالا فرض کن شما با یک تبدیل ، این خروجی استریو را به اپتیکال تبدیل کنی. در اینصورت هیچ وقت مثل صدای dts با 5.1 را نخواهی داشت.

لینک به دیدگاه

اول ممنون از پاسخ

اما من تو یه فاروم های خارجی دیدم که این موضوع وجود داره و میشه این کار رو کرد.

اما دو تا مشکل هست این که نمیدونم کارت صدای من اصلا قابلیت ارسال خروجی دیجیتال از طریق جک هدفون رو داره یا نه

و بعد هم این که رو سینما خانگیم هم دیدم و ورودی دیجتال از نوع coaxial نداشت

به نظر میاد که باید یه hd player بگیرم

البته آخه زور داره 1 تومن پول لپتاپ بدی آخرشم مجبور بشی بری برا دیدن فیلم یه دستگاه جدا بگیری...

لینک به دیدگاه

با سلام.

شاید یدونه از تبدیلهای زیر به درد بخوره.

http://www.amazon.com/SPDIF-Component-Ypbpr-Converter-v1-3b/dp/B003LLXFSE/ref=sr_1_sc_1?ie=UTF8&qid=1319918123&sr=8-1-spell

ولی توصیه من هم به شما خرید مدیا پلیر هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...