رفتن به مطلب

بالا اومدن سیستم با ssd

Alirezatha
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

سیستم بنده با ssd از لحظه ای که دیکمه پاور رو میزنم تا لحظه ورود به صفحه دسکتاپ 28 ثانیه طول میکشه طبیعیه؟

از زمانی که صفحه لودینگ ویندوز رو میبینم تا لحظه دیددن دسکتاپ حدود 4 ثانیه

حس میکنم باید کمتر لود باشه چون خیلی ها دیدم میگن سیستم ما کلا تو 5 ثانیه بالا میاد

لینک به دیدگاه

مارک SSD چیه؟؟؟ چند وقته این SSD رو دارید؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، alirezatha گفته است :

سلام دوستان

سیستم بنده با ssd از لحظه ای که دیکمه پاور رو میزنم تا لحظه ورود به صفحه دسکتاپ 28 ثانیه طول میکشه طبیعیه؟

از زمانی که صفحه لودینگ ویندوز رو میبینم تا لحظه دیددن دسکتاپ حدود 4 ثانیه

حس میکنم باید کمتر لود باشه چون خیلی ها دیدم میگن سیستم ما کلا تو 5 ثانیه بالا میاد

تو بایوس Fast Boot فعاله؟

هارد اکسترنال به سیستم وصله؟

اگر جوابهاتون بله و خیره بنظرم یکبار دیگه ویندوز نصب کنید

فقط قبلش هم یه تست سرعت از SSD بگیر

ویرایش شده توسط m.b.z
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Wall Breaker گفته است :

مارک SSD چیه؟؟؟ چند وقته این SSD رو دارید؟؟؟

فکر کنم Adata 

از روز اول همین بود. ولی کمتر از یک سال دارمش

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، alirezatha گفته است :

فکر کنم Adata 

از روز اول همین بود. ولی کمتر از یک سال دارمش

درود.

بیزحمت مدل دقیق رو لطف میکنید؟

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

درود.

بیزحمت مدل دقیق رو لطف میکنید؟

adata sp600\

اینکه برای کاهش مصرف برق مادربرد رو حالت پاور سیوینگ گذاشتم هم اینقدر تاثیر داره؟

ویرایش شده توسط alirezatha
لینک به دیدگاه

من دقیقا این مدل اس اس دی رو دارم اصلا این حالتی که شما میفرمایین نیست حتی توی تست Real World قابل رقابت با سامسونگ هم هست یه جای کار توی سیستم شما مشکل داره موقع نصب ویندوز هم باید همه هاردها رو جدا کنید بجز SSD وگه نه تداخل توی نصب درست میشه و کامل از اس اس دی ویندوز بالا نمیاد خلاصه موارد زیادی باید چک بشه

پ.ن: حتی رو سیستم ساتا 2 و سوکت 775 هم داشتم تا 90 درصد سیستم فعلی زمان بوت سریع بود

ویرایش شده توسط Astrix
لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Astrix گفته است :

من دقیقا این مدل اس اس دی رو دارم اصلا این حالتی که شما میفرمایین نیست حتی توی تست Real World قابل رقابت با سامسونگ هم هست یه جای کار توی سیستم شما مشکل داره موقع نصب ویندوز هم باید همه هاردها رو جدا کنید بجز SSD وگه نه تداخل توی نصب درست میشه و کامل از اس اس دی ویندوز بالا نمیاد خلاصه موارد زیادی باید چک بشه

پ.ن: حتی رو سیستم ساتا 2 و سوکت 775 هم داشتم تا 90 درصد سیستم فعلی زمان بوت سریع بود

یعنی به جز حذف ویندوز هیچ راهی نیست؟ چون اصلا حال دردسر نصب کردن و تنظیمات دوباره برنامه ها وبازی هام رو ندارم

موقع نصب ویندوز هارد دوم وصل بود ولی بعد از نصب به سیستم شناختوندمش

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، alirezatha گفته است :

یعنی به جز حذف ویندوز هیچ راهی نیست؟ چون اصلا حال دردسر نصب کردن و تنظیمات دوباره برنامه ها وبازی هام رو ندارم

موقع نصب ویندوز هارد دوم وصل بود ولی بعد از نصب به سیستم شناختوندمش

همون میتونه احتمال 90 درصد مشکل ایجاد کنه خودمم تجربشو داشتم شما واسه تست یه بار سیستم رو خاموش کنین بعد همه هاردها رو بجز SSD کابل ساتا رو در بیارید اگه ویندوز بالا اومد معلومه چیزی از بوت ویندوز روی هارد نرفته ولی اگه بالا نیومد یعنی هارد قبلی تداخل داشته و چاره ای جز نصب مجدد ویندوز نیست

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Astrix گفته است :

همون میتونه احتمال 90 درصد مشکل ایجاد کنه خودمم تجربشو داشتم شما واسه تست یه بار سیستم رو خاموش کنین بعد همه هاردها رو بجز SSD کابل ساتا رو در بیارید اگه ویندوز بالا اومد معلومه چیزی از بوت ویندوز روی هارد نرفته ولی اگه بالا نیومد یعنی هارد قبلی تداخل داشته و چاره ای جز نصب مجدد ویندوز نیست

اینکار رو کنم مشکلی برای برنامه ها ، بازی ها ، تنظیمات و.. پیش نمیاد؟

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، alirezatha گفته است :

اینکار رو کنم مشکلی برای برنامه ها ، بازی ها ، تنظیمات و.. پیش نمیاد؟

برنامه هایی که روی درایو غیر ویندوز باشن فقط باز نمیشن هیچ مشکلی پیش نمیاد به محض اینکه هاردها رو دوباره وصل کنین اوکی میشه

اخه الان اینکار واسه تسته من جای شما بودم به هر قیمتی درستش میکردم وقتی بوت شما 28 ثانیه طول بکشه عملا یعنی شما هیچ استفاده مثبتی از SSD نخواهید برد و پول ریختید دور.. واسه من که بوت بالای 10 ثانیه دیگه قابل تحمل نیست

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Astrix گفته است :

برنامه هایی که روی درایو غیر ویندوز باشن فقط باز نمیشن هیچ مشکلی پیش نمیاد به محض اینکه هاردها رو دوباره وصل کنین اوکی میشه

اخه الان اینکار واسه تسته من جای شما بودم به هر قیمتی درستش میکردم وقتی بوت شما 28 ثانیه طول بکشه عملا یعنی شما هیچ استفاده مثبتی از SSD نخواهید برد و پول ریختید دور.. واسه من که بوت بالای 10 ثانیه دیگه قابل تحمل نیست

این ssd قطعا زیر 10 ثانیه نمیتونه بوت کنه و بالای 10 ثانیس.اون وقت چجوری بالای 10 ثانیه براتون غیر قابل تحمله؟!

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، sadeh گفته است :

این ssd قطعا زیر 10 ثانیه نمیتونه بوت کنه و بالای 10 ثانیس.اون وقت چجوری بالای 10 ثانیه براتون غیر قابل تحمله؟!

تایم دقیق نگرفتم که ولی میدونم حدود 10 ثانیه وقتی فست بوت بایوس هم فعال باشه.. فرق اس اس دی ها توی تست واقعی اگه شرایط خوب باشه خیلی با هم محسوس نیست.. سرعت ترتیبی مهم نیست توی بوت سیستم عامل مهم سرعت 4kb هست که اکثرا در یه رنج هستن و بالاترشم اونقدری که باید به چشم نمیاد

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Astrix گفته است :

تایم دقیق نگرفتم که ولی میدونم حدود 10 ثانیه وقتی فست بوت بایوس هم فعال باشه.. فرق اس اس دی ها توی تست واقعی اگه شرایط خوب باشه خیلی با هم محسوس نیست.. سرعت ترتیبی مهم نیست توی بوت سیستم عامل مهم سرعت 4kb هست که اکثرا در یه رنج هستن و بالاترشم اونقدری که باید به چشم نمیاد

این مدل در حالت نرمال حدود 15 ثانیه طول میکشه...

ویرایش شده توسط sadeh
لینک به دیدگاه

درود

من وقتی سیستم خاموشه و روشنش که میکنم و مانیتور رو روشن میکنم تا مانیتور به خودش بیاد وارد دسکتاپ شدم اونم با هارد دیسک  که فکر کنم یه ده پونزده ثانیه ای بشه عجیبهه.البته بحث ریست کردن تو ویندوز و و لود دوباره ویندوز خیلی طول میکشه برام.

لینک به دیدگاه

در در 1397/09/02, 15:49:23، Astrix گفته است :

اینکار رو کردم و به جای ویندوز بایوس مادربرد میاد بالا

ویندوز رو به طور کامل عوض کنم و اینبار فقط موقع نصب ونیدوز ssd وصل باشه ok میشه؟تو حدود 10 ثانیه بالا میاد؟

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، alirezatha گفته است :

اینکار رو کردم و به جای ویندوز بایوس مادربرد میاد بالا

ویندوز رو به طور کامل عوض کنم و اینبار فقط موقع نصب ونیدوز ssd وصل باشه ok میشه؟تو حدود 10 ثانیه بالا میاد؟

بله دیگه مشکل صد در صد از همونه تداخل نصب ویندوز بین هارد و اس اس دی پیش اومده.. همه هاردها رو در بیارید وقتی ویندوز رو کامل نصب کردید دوباره وصل کنید هیچ مشکلی هم پیش نمیاد

زمان بوت ویندوز هم حدود 10 ثانیه میشه

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، AntiDictator گفته است :

فقط به سرعت SSD نیست به سرعت CPU سیستم هم خیلی بستگی داره.

من خودم ویندوز 10 رو با Samsung 250 EVO رو تو یه سیستم دسکتاپ قدیمی با سی پی یو Core i3 2100 و رابط SATA II حدوداً 20 الی 25 ثانیه ای بالا می آوردم اما همین SSD رو گذاشتم توی لپ تاپی که سی پی یو i3 5005U از این مدل با پردازش ضعیف و کم مصرف ها داره و الان با همون SSD و با همون ویندوز 10 حالت UEFI بیشتر از 30 - 40 ثانیه طول میکشه بالا بیاد.

شاید اونی که میگه سیستمش با SSD تو 5 ثانیه بالا میاد حتماً سی پی یو قوی مثل i7 7700K چیزی داره.

cpu  من i7-7700 هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من که همیشه موقع تعویض ویندوز همه هاردها وصل هستن مشکلی هم تا حالا نداشتم (شکرخدا)

گزینه فست بوت حتما از توی بایوس فعال کنید خیلی تاثیرگذاره ، سیستم ویروسی نشده ؟ با آنتی ویروس خوب مثل کاسپر یه فول اسکن بکنید 

برنامهای استارت آپ هم تا حد امکان کاهش بدید  ، واسه خودم فقط دوتا فعال هستن 

درایور c هم زیاد پر نکنید ، برنامه ای مثل WiseDiskCleaner نصب و آت وآشغالهای اضافی پاک کنید البته از طریق خود ویندوز هم میشه پاک سازی کرد 

دفراگ اس اس دی توصیه نمیشه و نمیدونم چقدر تاثیر میزاره یا نه ، در آخر فکر کنم آخرین گزینه باشه

5.thumb.JPG.0902a1352ba6d8dc1ee0047fcd4605a3.JPG

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

من که همیشه موقع تعویض ویندوز همه هاردها وصل هستن مشکلی هم تا حالا نداشتم (شکرخدا)

گزینه فست بوت حتما از توی بایوس فعال کنید خیلی تاثیرگذاره ، سیستم ویروسی نشده ؟ با آنتی ویروس خوب مثل کاسپر یه فول اسکن بکنید 

برنامهای استارت آپ هم تا حد امکان کاهش بدید  ، واسه خودم فقط دوتا فعال هستن 

درایور c هم زیاد پر نکنید ، برنامه ای مثل WiseDiskCleaner نصب و آت وآشغالهای اضافی پاک کنید البته از طریق خود ویندوز هم میشه پاک سازی کرد 

دفراگ اس اس دی توصیه نمیشه و نمیدونم چقدر تاثیر میزاره یا نه ، در آخر فکر کنم آخرین گزینه باشه

5.thumb.JPG.0902a1352ba6d8dc1ee0047fcd4605a3.JPG

راستش ویندوز رو تازه نصب کردم یعنی نه ویروس دارم نه فایل اضافه و نه برنامه ای که بخواد موقع استارتاپ مزاحم بشه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، AntiDictator گفته است :

خب پس باید بیشترین سرعتو داشته باشید.

در 2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

به نظرتون ممکنه مشکل از مادربرد باشه؟ 

چون من زمانی که لوگو ویندوز رو میبینم تقریبا 3 ثانیه بعد ویندوز لود میشه ولی لوگو مادربرد رو من تازه بعد از 15 ثانیه میبینم با وجود اینکه فست بوت توش فعال هست

لینک به دیدگاه

درود داداش.

بنده هم اس اس دی به تازگی پریروز گرفتم ویندوز ریختم نونو ویندوز 15-20 بوت میکشه فست بوت و اینام فعال هست.

منتها اصلا لوگو مادربرد نمایش داده نمیشه دلیلش رو حالا نمیدونم چیه!

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

درود داداش.

بنده هم اس اس دی به تازگی پریروز گرفتم ویندوز ریختم نونو ویندوز 15-20 بوت میکشه فست بوت و اینام فعال هست.

منتها اصلا لوگو مادربرد نمایش داده نمیشه دلیلش رو حالا نمیدونم چیه!

میشه نمایش لوگو رو غیر فعال کرد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...