رفتن به مطلب

انتخاب اخرین قطعه:مادربورد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام تا حالا تمام قطعاتم را انتخاب کردم غیر مادربورد موندم وایسم برای چیپ ست p45 یا x38 بگیرم؟

بقیه قطعات بصورت زیراند:

vga hd4850

ram 2*2 crucial 800 cl4

hard 500 seagate 32mb buffer

cpu e8400

cpu cooler cooler master hyper 212

gpu cooler thermaltake duorb

power green 580

case green galaxy

با توجه به اینکه کارت گرافیک اچ دی 4000 PCI_E 2.0ساپورت میکنه میخوام چیپ ست مادربورد x38 یا p45 باشه.بودجه ی مادربورد حدود 200 هزار تومان (بیست هزار تومان اینور انور)

لطفا در انتخاب کمکم کنید.

لینک به دیدگاه

با سلام تا حالا تمام قطعاتم را انتخاب کردم غیر مادربورد موندم وایسم برای چیپ ست p45 یا x38 بگیرم؟

بقیه قطعات بصورت زیراند:

vga hd4850

ram 2*2 crucial 800 cl4

hard 500 seagate 32mb buffer

cpu e8400

cpu cooler cooler master hyper 212

gpu cooler thermaltake duorb

power green 580

case green galaxy

با توجه به اینکه کارت گرافیک اچ دی 4000 PCI_E 2.0ساپورت میکنه میخوام چیپ ست مادربورد x38 یا p45 باشه.بودجه ی مادربورد حدود 200 هزار تومان (بیست هزار تومان اینور انور)

لطفا در انتخاب کمکم کنید.

درود

من این رو پیشنهاد میکنم و دوست دارم سایر دوستان هم نظر بدن تا شایان خان خدای نکرده ضرر نکنه و از خریدش کاملا راضی باشه .

مادربورد ASUS P5E3 قیمت حدودا 245 که رم DDR3 ساپورت میکنه و قیمت 2GB DDR3 7-7-7-21 هم حدودا 150 تومانه . البته این مسئله یه مقدار باید بیشتر بررسی بشه و دوستان هم اگه نظرشون رو بگن ممنون میشم . ولی در کل مادروبرد مناسبیه و این هم لینکش :

http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=572&l4=0&model=1874&modelmenu=1

لینک به دیدگاه

اقای حسینی اگه پیشنهاد شماasus P5e3 هستش نظرتون در مورد Asus P5e چطوره چون اینجوری با این قیمت رم 4 گیگ میتونم بخرم البته قیمتش چقدره؟

آقای حسینی شما تمام این قطعات را دارین که من از خودتون بخرم؟اگه دارین لطفا کل سیستم را یک قیمت بدبد ممنون میشم.

لینک به دیدگاه

اقای حسینی اگه پیشنهاد شماasus P5e3 هستش نظرتون در مورد Asus P5e چطوره چون اینجوری با این قیمت رم 4 گیگ میتونم بخرم البته قیمتش چقدره؟

درود

من همیشه هم حال رو میبینم و هم اینده رو . خوب این شاید یک نظر شخصی باشه ولی من به این دلیل گفتم که :

در حال حاضر اگر شما یک مادربورد بخرید DDR2 و 4 گیگ رم این سیستم با این رمها میتونه براتون قویتر کار کنه چون این رمها برای اور کردن فعلا بهتر جوابگو هستند . ولی اگر یک مادربورد بخرید با رمهای DDR3 fhs 1333 چند ماه اینده که خیلی نزدیگ هستش رمهای DDR3 توی بازار پر میشه و خیلی قویتر از این سیستمتون کارایی خواهد داد.

خوب خودتون باید تصمیم بگیرید که اینده مهمه یا حال

لینک به دیدگاه

الان سرچی زدم و باید بگم مادربورد خیلی خوبی در رده خودش است.

اما دوست عزیز

2 مسئله است:

1- کار شما با سیستم چیست؟ آیا اهل اورکلاک هستید؟

2- معمولا تا چند سال از این سیستم کار میخواهید بکشید؟ آیا قصد دارید در طی 3 سال آینده همین سیستم را

قطعاتش را ارتقا بدهید (به غیر از مادربورد)؟

به نظرم این سئوالات میتواند به شما کمک کند تا بهتر بتوانید تصمیم بگیرید.

اگر اهل اورکلاک نیستید نیاز نیست هزینه اضافی بر روی P45 و یا X48 کنید چون اینا هم تا چند مدت دیگر مثل

X38 میشوند، این 3 چیپ که هر سه Crossfire ساپورت هستند اختلاف زیادی ندارند و برای کار عمومی به نظر

من X38 بیش از حد نیازهم جواب گو است بخصوص با قایلیت کراس فایر شما بعدا اگر گرافیک بالاتری نیاز داشتید

کافی است یه کارت ATI بندازید کنار کارت ATI فعلیتان و مثل SLI حتما نیاز نیست که 2 کارت مثل هم باشند.

توصیه من

یک مادربورد X38 با رم DDR3 است اگر قصد دارید سیستم را در 3 تا 45 سال دیگر بصورت جزیی ارتقا بدهید

و کارت گرافیک هم ATI 3850 برای کار عادی و ATI 3870 هم واسه رندر تصاویر توصیه میکنم و اگر باز هم

جوابگو نبود چند مدت دیگه که قیمت 4870 مناسب شد یه 4870 بندازید کنارش:o

لینک به دیدگاه

کارم بازی و اورکلاک در حد متوسطه و سیستم را بیش از دو سه سال نگه نمیدارم البته شاید تا سری بعدی ای تی ای کارت را عوض نکنم و اما راستش بودجه ام به ddr3 نمیخوره چون 2gb رم برای بازی کمه و من هم اخرین تابستونی که میتونم بازی کنم و آینده اش برام مهم نیست چون دو سه سال دیگه باید کلش را عوض کنم.

حدی هم که میخوام اورکلاک کنم تا 4 گیگا هرتزه یعنی fsb 450 که بیشتر مادربوردها از پسش بر میان.

حالا نظرتون چیه دوستان؟

لینک به دیدگاه

خوب

چون سیستم را تنها واسه بازی میخواهید و بعد 2 سال هم عوض میکنید.

پیشنهاد من مادربورد با P35 و نهایت X38 است و اینم بگم اختلاف زیادی مشاهده نمیکند

و هر دو چیپ از اورهای بالاتر هم بر می آیند اما بازم پیشنهادم

X38 با رم Ddr2 است، البته بگم ایکس پی بیشتر از 3 گیگ ساپورت نمیکند.

در خصوص بازی هم اینو بگم بابت 3 ماه بازی اونم روزی شاید 4 ساعت هزینه بیخود نکنید

چیزی تهیه کنید که نیاز شما را رفع نماید.

لینک به دیدگاه

البته بگم ایکس پی بیشتر از 3 گیگ ساپورت نمیکند.

البته xp 32 bit ولی xp 64bit بیشتر رو ساپورت میکنه

لینک به دیدگاه

با سلام

شما همين مادربرد38xرا بگيري تا سه سال برات جواب مي ده هيچ هم نگرا ن نباش و همين نوع مادر برد را بگير

موفق باشي.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...