رفتن به مطلب

مشکل پورت ساتا>>m4a 89gtd pro

amin69r
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

من این بوردو تازه از اقای

گرفتم

همه چیه بورد درست کار میکنه و مشکلی باش ندارم فعلا.

تنها مشکل من اینه که وقتی وسیله ای به پورت 5 و6 این بورد وصل میشه تو اول کار و بایوس اسمش هست ولی داخل ویندوز که میاد ناپدید میشه!

من از دیوایس منیجر هم چک کردم،قطعه کلا انگار که وصل نیست.کارای زیرم انجام دادم:

1.تعویض ویندوز

2.تعویض پاور(گرین 535 با گرین 680و گرین 535B) ،و کابل های ساتا(همگی)

3.اپدیت بایوس به اخرین ورژن غیر بتا

4.برگردودن بایوس به تنظیمات پیش فرض

5.تعویض قطعه

از اون جایی که من 4 تا هارد 160 دارم که RAID 0 میکنمشون

مجبورم رایتر و هارد ارشیومو به این ساتاها وصل کنم!

(قبلا این کارو با ورژن USB3همین بورد کردم و هیچ مشکلی نداشتم!)

لطفا راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

کسی نیست یه راهی برای این مشکل من ارائه بده؟!

:(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کنترولر پورت 5و6 رو چه مدی هستند؟ روی IDE تست کردی؟

ASUS Express Gate رو که نسب نکردی؟ تو حالت RAID ایجاد مشکل میکنه.

دیوایس های پورت 5.6 رو روی IDE بگزار و یکبار تو حالت Safe Mode امتحان کن.

مشکل روی کنترولر ها باید باشه.

لینک به دیدگاه

بله

به طور پیش فرض رو ideهستش،و من هم هر دو حالت رو تست کردم،

بله express gate هم نصب هستش

رو safe modeامتحان نکردم،ولی فک نکنم نتیجه هم بده،ولی باز یه دور تست میکنم.

مشکل رو هر حالتی(raid یا بدون raid)پیش میاد

فقط خودشم با این دو تا پورت این مشکل و دارم

اگه سی دی رایتر وصل کنی

بعد بالا اومدن ویندوز

سی دی رایتر بعد چند لحظه از camputer حذف میشه و دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد

اگه هم هارد نصب کنی

ظرفیت های درایوها نشون داده نمیشه

و اگه روشون کلیک کنی

هنگ میکنه سیستم،خودش ریستارت میشه!!!

کنترولر پورت 5و6 رو چه مدی هستند؟ روی IDE تست کردی؟

ASUS Express Gate رو که نسب نکردی؟ تو حالت RAID ایجاد مشکل میکنه.

دیوایس های پورت 5.6 رو روی IDE بگزار و یکبار تو حالت Safe Mode امتحان کن.

مشکل روی کنترولر ها باید باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
بله express gate هم نصب هستش

اول اینکه جدای از بحث این مشکل اکسپرس گیت مد AHCI و RAID رو پشتیبانی نمیکنه و حتما باید Unninstall کنی اصلا تو حالت RAID نصب نمیشه و نمیدونم چه جوری نصبش کردی؟

آخرین درایور درایو کنترلر JMicron JMB36X رو از سایت ایسوس بگیر و نصب کن.این درایور هم نسخه های قبلیش مشکل داشت کلا با SATA , IDE

لینک به دیدگاه

دوست عزیز الان مجبورا یه هارد 160 کنار گزاشتم و به جاش هارده ارشیو مو وصل کردم به بورد و رید و غیر فعال کردم

شاید به همین دلیل هستش که نصب شده!!!

در ضمن محض اطلاع شما بگم این پورتها مستقیما به چیپ SB850 وصل هستن

و هیچ دخلی به jMicron JMB36X ندارن

وظیفه چیپی که شما فرمودین کنترل eSATA و IDE بورد هستش که به خوبی کار میکنن

من امروز بورد و به تعمیر گاه ویستا پخش بردم(که تعمیر کار یکی از اشنا های بابامه)

ایشون یه کم بوردو ورنداز کردن و فرمودن که این مشکل به 3طریق میتونه پیش بیاد:

1.خود چیپ SB850 ایراد داشته باشه

2.pcb ایراد داشته باشه

3.اتصال چیپ به بورد ایراد داشته باشه

که به توجه به گفته های اقای جنگجو قبلا این چنین مشکلی نداشته بورد(و یقینا این جور بوده)

ایشون هم با توجه به گفته های من و اقای جنگجو میگفتن که مورد 3 بر اثر ضربه تو راه یا سرد گرم شدن بورد پیش اومده،و باید بوردو برای چسبوندن چیپ سر جاش به تهران فرستاد(که من مخالفت کردم(هیچ تظمینی نیست که برد بدتر نشه،و در ضمن بورد فاقد گارانتی هست و مجبورم هزینه این هارو هم بدم))

:-(

اول اینکه جدای از بحث این مشکل اکسپرس گیت مد AHCI و RAID رو پشتیبانی نمیکنه و حتما باید Unninstall کنی اصلا تو حالت RAID نصب نمیشه و نمیدونم چه جوری نصبش کردی؟

آخرین درایور درایو کنترلر JMicron JMB36X رو از سایت ایسوس بگیر و نصب کن.این درایور هم نسخه های قبلیش مشکل داشت کلا با SATA , IDE

ویرایش شده توسط amin69r
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کنترار JMB36X رو از نظر کانفلیک درایوری که با SB850 داشته تو نسخه های قبلی و خیلی ها هم مشکل داشتن باهاش توصیه کردم آپدیت کنی.

اون کسی که تو ویستا پخش با یکم ورانداز کردن بورد ایراد رو فهمیده خیلی متخصص بوده خیلی :D

بهش گفتی که تو بایوس دیوایس ها رو نشون میده؟ یا اینکه تو ویندوز هم دیوای 5.6 رو داری ولی با ایراد مواجه میشن و 1-4 هم به خوبی کار میکنن؟

من در اینجور مواقع حتما با قسمت پشتیبانی مادربورد تو سایتش با یه متخصص چت میکنم گاهی اوقات شده که راهنمایی یا تولری بهم دادن تا ببینم مشکل سخت افزاری هست یا غیره ....

درهر صورت امیدوارم مشکلت حل بشه.

لینک به دیدگاه

کنترار JMB36X رو از نظر کانفلیک درایوری که با SB850 داشته تو نسخه های قبلی و خیلی ها هم مشکل داشتن باهاش توصیه کردم آپدیت کنی.

اون کسی که تو ویستا پخش با یکم ورانداز کردن بورد ایراد رو فهمیده خیلی متخصص بوده خیلی :D

بهش گفتی که تو بایوس دیوایس ها رو نشون میده؟ یا اینکه تو ویندوز هم دیوای 5.6 رو داری ولی با ایراد مواجه میشن و 1-4 هم به خوبی کار میکنن؟

من در اینجور مواقع حتما با قسمت پشتیبانی مادربورد تو سایتش با یه متخصص چت میکنم گاهی اوقات شده که راهنمایی یا تولری بهم دادن تا ببینم مشکل سخت افزاری هست یا غیره ....

درهر صورت امیدوارم مشکلت حل بشه.

بله

من هم توصیه شما رو انجام دادم

مشکل هم چنان پا بر جاست

بله همه اونارو بشون گفتم

منظور از یه کم جدا یه کم نبود ولی در هر صورت.

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با درود :

یه بار تمام کانکتور های متصل به ساتا رو جدا کنید و فقط هاردی رو که روش سیستم عاملتون هست رو به پورت ساتا شماره 5 متصل کنید و ببینید سیستم بوت میشه یا خیر .

لینک به دیدگاه

آقا امین من تمام پورتها رو به دی وی دی و هارد امتحان کرده بودم کاملا سالم بود.!!

امیدوارم مشکلت حل بشه .

لینک به دیدگاه

امین خان میشه خواهش کنم یک تست HD Tune read از سسیتم Raid بگیرید؟

فقط کنجکاو شدم ببینم سرعتش به چند رسیده؟

مرسی

لینک به دیدگاه

سلام به همگی

مهدی جان بابت پیگیریت خیلی ممنون،من هم به حرف تو یقین دارم،و زیاد احتمال میدم تو راه یه بلایی به سرش اومده باشه

در مورد

: امین خان میشه خواهش کنم یک تست HD Tune read از سسیتم Raid بگیرید؟

فقط کنجکاو شدم ببینم سرعتش به چند رسیده؟

مرسی

دوست عزیز اگه پی گیر باشی گفتم که چون هارد ارشیوم مونده بود رو زمین

یکی از هاردارو در اوردم به جاش اونو وصل کردم

و حالا رید نیستن هاردام

ولی بگم که من با سیستم قبلیم(همین بورد(ورژن usb 3))

وقتی هارد ها نو بودن یه بار تست کردم سرعت های نوشتا و خواندن اینارو

تو حالت عادی تغریبا

نوشتن>>max:112 min:57

خوندن>>max:132 min:60

تو حالت raid 0 با 4 تا درایوmaxtor stm3160215as:

نوشتن>>max:213 min:52

خواندن>> max:240 min:109

بود

البته اینم بگم که صدایه این هاردا وحشتناک ازار دهندست

اگه میخوایی که از این کارا بکونی از هاردای 1tbسامسونک سری f3 استفاده کن (هرچند قیمت هارد شدیدا زده بالا و اصلا وقت این جور کارا نیست فعلا(صبح برای قیمت کردن یه کارت PCI-E X1 به SATA

به پاساژ سهند تبریز رفته بودم که با خیلی از صاحب مغازه هاشم دوستم

اکثرا اونایی که جنس سفارش داده بودن به خاطر افزایش قیمت جنسشونو نفرستاده بودن و بحث 100 تومان برای هارد 500 بود تو پاساز!)

در مورد اون یکی دوسته مون که گفته بودن همه چیزو در بیارم بعد هارد ویندوزمو بزتم به ساتا 5 هم باید بگم الان تست کردم

سیستم بالا نیومد

!

میاد تو صفحه سیاه گیر میکنه!(همون صفه ای که بالاش یه خط تیره سفید هستش،بعد اون دیگه هیچ عکس لعملی نشون نمیده)

ویرایش شده توسط amin69r
لینک به دیدگاه

دوست عزیز این لینک رو مشاهده کنید به خصوص پست شماره 6 . یک نفر دیگر دقیقاهمین مشکل را داشت . یک مطالعه بفرمایید شاید برای شما مفید باشه. در صورتیکه اطلاعات بیشتری پیدا کردم براتون اینجا قرار می دهم.

http://vip.asus.com/forum/view.aspx?board_id=1&model=M4A89TD%20PRO/USB3&id=20101022190621821&page=1&SLanguage=en-us

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این لینک رو مشاهده کنید به خصوص پست شماره 6 . یک نفر دیگر دقیقاهمین مشکل را داشت . یک مطالعه بفرمایید شاید برای شما مفید باشه. در صورتیکه اطلاعات بیشتری پیدا کردم براتون اینجا قرار می دهم.

http://vip.asus.com/...SLanguage=en-us

دادش خیلی ممنون بابت توجهت

من همین حالا خوندم تا اخر ولی مشکل اینجاست که نه درایو هایه من مشکل گرمایشی دارن نه هم پاورم برای این سیستم کمه(با نرم افزار گریین که میگه 535 کافیه،در حالی که الان یه 680رو سیستم هستش!)

باقیشم زیاد سر در نیاوردم واقیتش! :redface:

لینک به دیدگاه

یک جای دیگه هم به یک مطلبی برخوردم و طرف ادعا کرده بود که این مشکل چندیدن بار روی این مادر برد دیده شده و دلیلی هم که آورده بود review های مشتری های سایت newegg در باره این کالا بود. طرف لینک هم داده بود. اما وقتی لینک رو بررسی کردم دیدم به دلیل اینکه این محصول دیگه در سایت وجود نداره ، لینکش هم پاک شده. برای همین اصلا نمیشه گفت این حرف موثق باشه.

لینک به دیدگاه

با سلامی دوباره،با همکاری یکی از دوستام بردو دادیم به گارانتی اواژگ که ایشون باهاشون دوستن(همونی که رو به روی هسجد سالار هستش)

و یه بورد به امانت ازشون گرفتم(از دوستم) تا کارم رو زمین نمونه(msi nf520-c35)

قرار شده تا عصر بوردو تست کنن، نتیجه بگن

که اگه مورد اساسی باشه،به جای فرستادن بورد واسه تعمیر یه کارت PCI-E to SATAمیگیرم که 24 تومن هستش

خیال همرو راحت میکنم!

از maxel 134هم خیلی تشکر میکنم

خیلی زحمت کشیده بودن.

حالا دیشب بعد این همه تو سایت اسوس متوجه شدم واسه مدل usb 3همین بورد دو تا بایوس جدید گذاشتن

که تو صفحه مربوط به مدل ساده نیستش!

ایا امکان داره دیزاین بورد تغییر کرده باشه تو این دو تا مدل؟!

(اخه ظاهرا دقیقا مثل هم هستن و فقط رو بورد ساده جای چیپ یو ای بی 3 خالیه!)

در ضمن تو فروم ها اطلاعات خیلی متناقضی در باره پشتیبانی این بورد ها از سی پی یو های بولدوزر هست،کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟!

اگه ای ام 3 پلاس یه پین بیشتر داره اصلا سی پی یو نمیشینه رو این بوردا که،پس واسه چی اسوس واسه این ورژن از سی پی یو ها بایوس داده بیرون ،واسه بوردای ای ام 3>!؟

ایا امکان داره این سی پی یو ها هم مثل سری های گذشته اول با سوکت ای ام 3 تولید بشن،و بهد ورژن ای ام 3 پلاس روانه بازار بشه؟

یه مشکل دیگه که دیشب بش بر خوردم اینه که با توجه به گفته یکی از دوستان همه درایور ها و نرم افزارای بورد و با اخرین ورژن موجود ارتقا دادم

تو این میون نرم افزار TUrboV EVOنظرمو جلب کرد

یه کم دست کاری کردم ولی یه بار تو حالت auto tuning

با انتخاب custom

با ولتاز متغییر

گذاشتم بورد سی پی یو رو اور کرد و بعد ار 2 با ریستارت شدن

تونست تو 3.96(واسه سی پی یو تسنت که یه سمپرون 140 هست که انلاک نمیشه(اون یکی هستش مورد داره!))

همه چی خوب بود و دما هارو هم چک میکردم ،همه چی خنک بود

بعد که خواستم کلاک هارو به حالت اولش برگردونم(از داخل ویندوز،تو برنامه turboV)

تصویر به هم میریخت

و سیستم هنگ میکرد!

من حتی به روش پله ای هم تست کردم که بازم این جوری شد(بحث کاهش کلاک هستش نه افزایش اون!)

اخر سر رفتم از تو بایوس AL. . .از حالت دستی به اتوماتیک تغیر دادم ،که حل شد مشکل.و سی پی یو به حالت پیش فرض برگشت.

ایا این طبیعی هستش؟!

:|

لینک به دیدگاه

خواهش می کنم دوست عزیز بنده کار خاصی انجام ندادم. @};-

در مورد سوالات جدید شما بنده اطلاعی ندارم . یک مدت کوتاه صبر کنید تا دوستانی که در مورد محصولات AMD آشنایی دارند شما را راهنمایی کند

لینک به دیدگاه

با سلامی دوباره،با همکاری یکی از دوستام بردو دادیم به گارانتی اواژگ که ایشون باهاشون دوستن(همونی که رو به روی هسجد سالار هستش)

و یه بورد به امانت ازشون گرفتم(از دوستم) تا کارم رو زمین نمونه(msi nf520-c35)

قرار شده تا عصر بوردو تست کنن، نتیجه بگن

که اگه مورد اساسی باشه،به جای فرستادن بورد واسه تعمیر یه کارت PCI-E to SATAمیگیرم که 24 تومن هستش

خیال همرو راحت میکنم!

از maxel 134هم خیلی تشکر میکنم

خیلی زحمت کشیده بودن.

حالا دیشب بعد این همه تو سایت اسوس متوجه شدم واسه مدل usb 3همین بورد دو تا بایوس جدید گذاشتن

که تو صفحه مربوط به مدل ساده نیستش!

ایا امکان داره دیزاین بورد تغییر کرده باشه تو این دو تا مدل؟!

(اخه ظاهرا دقیقا مثل هم هستن و فقط رو بورد ساده جای چیپ یو ای بی 3 خالیه!)

در ضمن تو فروم ها اطلاعات خیلی متناقضی در باره پشتیبانی این بورد ها از سی پی یو های بولدوزر هست،کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟!

اگه ای ام 3 پلاس یه پین بیشتر داره اصلا سی پی یو نمیشینه رو این بوردا که،پس واسه چی اسوس واسه این ورژن از سی پی یو ها بایوس داده بیرون ،واسه بوردای ای ام 3>!؟

ایا امکان داره این سی پی یو ها هم مثل سری های گذشته اول با سوکت ای ام 3 تولید بشن،و بهد ورژن ای ام 3 پلاس روانه بازار بشه؟

یه مشکل دیگه که دیشب بش بر خوردم اینه که با توجه به گفته یکی از دوستان همه درایور ها و نرم افزارای بورد و با اخرین ورژن موجود ارتقا دادم

تو این میون نرم افزار TUrboV EVOنظرمو جلب کرد

یه کم دست کاری کردم ولی یه بار تو حالت auto tuning

با انتخاب custom

با ولتاز متغییر

گذاشتم بورد سی پی یو رو اور کرد و بعد ار 2 با ریستارت شدن

تونست تو 3.96(واسه سی پی یو تسنت که یه سمپرون 140 هست که انلاک نمیشه(اون یکی هستش مورد داره!))

همه چی خوب بود و دما هارو هم چک میکردم ،همه چی خنک بود

بعد که خواستم کلاک هارو به حالت اولش برگردونم(از داخل ویندوز،تو برنامه turboV)

تصویر به هم میریخت

و سیستم هنگ میکرد!

من حتی به روش پله ای هم تست کردم که بازم این جوری شد(بحث کاهش کلاک هستش نه افزایش اون!)

اخر سر رفتم از تو بایوس AL. . .از حالت دستی به اتوماتیک تغیر دادم ،که حل شد مشکل.و سی پی یو به حالت پیش فرض برگشت.

ایا این طبیعی هستش؟!

:|

کسی نیست جواب این سوال هارو بدونه!؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز به هیچ عنوان بایوس یک رویژن جدید مادربرد رو روی مدل قدیمیترش نریزید . من اینقدر دیدم اینکارو کردند و به مشکل خوردند .

درمورد بحث سازگاری با بولدوزر شما توی قسمت CPU support list نگاه کنید ! اگر زده ساپورت میکنه پس ساپورت میکنه و شما به بایوس های بتای قبلی و جدید کاری نداشته باشید و فقط اون لیست مهمه ! من الان تو لیست نگاه کردم بولدوزر رو نزده پس ساپورت هم نمیکنه !

این بحث ها همش شایعه بود و اخرش معلوم شد که نمیشه !

در مورد مشکل با برنامه turbo-v بله پیش میاد و خیلی وقتها وفتی اتوماتیک اور میکنید موقع ریورس کردن اور با بایوس ناهماهنگی به وجود میاد و سیستم قفل میکنه ! بهترین راه اور فقط از داخل بایوس هست و این جور برنامه ها فقط برای تست خوبه و برای یک اور دائمی توصیه نمیشه !

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

• 11 سال بعد...

با عرض سلام ببخشید من مینی کیس hpدارم ویندوز ده روش نصب بود که الان رفته رو حالت سیستم ریستور که اونم هرکاری کردن ریستور نشد بعدش درایو سی ازتوی برنامهcmdفرمت کردم بازهم ویندوز جدیدنصب نمیشد مادربرد باطریش ودرآوردم که بره رو تنظیمات کارخانه بعد از روسن کردن الان از سه پورت ساتا فقط یک پورتشو نشون میده میشه لطف کنید راهنمایی کنید که مشکل از کجاست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...