رفتن به مطلب

استفاده از دو مانیتور در یک کیس و پخش محتوای متفاوت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام  . دو مانیتور دارم ، یک کیس ، یک GT 730 با دو پورت DVI و یک HDMI . دو آداپتور و دو کابل VGA و دو تبدیل VGA-DVI . میخواستم بدونم میشه مثلا از دو مانیتور در یک کیس استفاده کرد به طوری که با هر کدوم بشه استفاده متفاوتی کرد ؟

رک بگم : میخوام کاری کنم که مثلا بنده در حال بازی کردن GTA V و برادرم PES به طور همزمان باشیم . هردو مانیتور به کیس وصل کردم ( دوتاشون با دو کابل vga و دو  تبدیل vga به dvi و دو آداپتور جداگونه )

ماوس و کیبورد هم دو عدد .

ممنون میشم زودتر جواب بدین .

لینک به دیدگاه

سلام 

شدن می شه چرا که نه

ولی گرافیک 730 ضعیف هست برای یک بازی و اینکه هم زمان دو بازی از پسش بر نمیاد یا فریم به شدت پایین

سی پی یو هم مهم هست ، باید قوی باشه

مشخصات سیستم رو بزارید

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام 

شدن می شه چرا که نه

ولی گرافیک 730 ضعیف هست برای یک بازی و اینکه هم زمان دو بازی از پسش بر نمیاد یا فریم به شدت پایین

سی پی یو هم مهم هست ، باید قوی باشه

مشخصات سیستم رو بزارید

مشخصات که i5 2320 - ram 8gb 0 gt 730 2gb ddr3 - p8h61 - power 430w - monitor 1366x768 60hz ( x2 ) 19inch

ولی گرافیک رو با msi after burner 200 مگاهرتز افزایش دادم ( مموری کلاک و کور کلاک )

من به طور موتسط Gta رو در ترکیبی از کیفیت normal - high - very high با 30-40 fps اجرا میکنم . pes 17 منظورم بود ( پچ 18 - 19 ) .

جدا از بازی کردن ، مثلا برای آهنگ گوش دادن یا تمامشای فیلم در یک مانیتور ، و وب گردی و اجرای بازی های سبک در مانیتور دیگه هم میخوام .

اگه ممکنه راهشو بفرمایید :)

ویرایش شده توسط Amir-Jamali-123
لینک به دیدگاه

هر دو تا مانیتور رو‌ وصل کن به کار گرافیک

سیستم بالا اومد

دکمه ویندوز و p  رو بزن و extend رو انتخاب کن ، یه مانیتور می شه اصلی یکی فرعی  

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

هر دو تا مانیتور رو‌ وصل کن به کار گرافیک

سیستم بالا اومد

دکمه ویندوز و p  رو بزن و extend رو انتخاب کن ، یه مانیتور می شه اصلی یکی فرعی  

کاری که گفتین انجام دادم . مانیتور اصلی داره کار میکنه یعنی همینی هست که دارم باهاش تایپ میکنم و مانیتور فرعی فقط تصویر زمینه و تسکبار داره و هیچ چیز دیگه ای نداره . ماوس هم وقتی حرکت میدم در هر دو مانیتور حرکت میکنه یعنی اینطور نمیشه که برای اون مانیتور ماوس دیگه ای بشه استفاده کرد . من قصدم این بوده دوتا بازی همزمان بشه اجراکرد بدون اینکه یکی در دیگری تداخل ایجاد کنه ( با ماوس و کیبورد جداگانه ) .

ویرایش شده توسط Amir-Jamali-123
لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

کاری که گفتین انجام دادم . مانیتور اصلی داره کار میکنه یعنی همینی هست که دارم باهاش تایپ میکنم و مانیتور فرعی فقط تصویر زمینه و تسکبار داره و هیچ چیز دیگه ای نداره . ماوس هم وقتی حرکت میدم در هر دو مانیتور حرکت میکنه یعنی اینطور نمیشه که برای اون مانیتور ماوس دیگه ای بشه استفاده کرد . من قصدم این بوده دوتا بازی همزمان بشه اجراکرد بدون اینکه یکی در دیگری تداخل ایجاد کنه ( با ماوس و کیبورد جداگانه ) .

یه بازی رو اجرا کنید و با موس حا به حا کنید داخل مانیتور دوم

یه بازی هم تو مانیتور خودتون

قسمت موس و کیبورد رو راه حل الان چیزی به ذهنم نمی یاد ، فقط داخل فوتبال می تونید تنظیم کنید دسته بازی باشه ، ولی بازم دستتون بخوره به موس کیبرد سویچ می شه رو موس و کیبرد

یه چک کن گرافیک چقدر جواب می ده دو تا هم زمان  730 ببینم چند مرده حلاجه

لینک به دیدگاه

برای روون تر اجرا شدن ، بازی gta sa رو اجرا کردم ( البته از نوع آنلاینش mta ) در مانیتور دوم . در مانیتور اول هم سوپر ماریو :|

ولی فقط با یکیشون میشه کار کرد مثلا وقتی gta در حال اجراست با تکان دادن هر دو ماوس ، حرکت میکنه اما ماوس به طرف مانیتور اول نمیره که بشه ماریو رو بازی کرد . با فشردن کلید ویندوز روی کیبرد که از بازی بیرون میام ، دوباره میشه ماوس رو به مانیتور اول برد تا ماریو رو اجرا کنم اما بازهم مثل قبل شد با این تفاوت که حالا فقط میشه ماریو بازی کرد و ماوس به مانیتور دوم نمیره که gta sa بالا بباد !!!

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Amir-Jamali-123 گفته است :

برای روون تر اجرا شدن ، بازی gta sa رو اجرا کردم ( البته از نوع آنلاینش mta ) در مانیتور دوم . در مانیتور اول هم سوپر ماریو :|

ولی فقط با یکیشون میشه کار کرد مثلا وقتی gta در حال اجراست با تکان دادن هر دو ماوس ، حرکت میکنه اما ماوس به طرف مانیتور اول نمیره که بشه ماریو رو بازی کرد . با فشردن کلید ویندوز روی کیبرد که از بازی بیرون میام ، دوباره میشه ماوس رو به مانیتور اول برد تا ماریو رو اجرا کنم اما بازهم مثل قبل شد با این تفاوت که حالا فقط میشه ماریو بازی کرد و ماوس به مانیتور دوم نمیره که gta sa بالا بباد !!!

این راه حلش  رو نمی دونم

اساتید نظر بدن

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

راه حل داره اما خیلی سخته من قبلا اجرا کردم

البته بهتره یه گرافیک دیگه هم داشته باشبن البته میتونید از گرافیک انبردم استفاده کنید

روشم اینجوریه که با virtualisation  رو یه سیستم دوتا ویندوز نصب میکنید و تخصیص منابعتون رو بسته به نیازتون اجرا میکنید

مثلا برای سیستمی که قصد گیمینگ دارین رم بیشتر و تعداد هسته سی پی یو بیشتر در نظر میگیرن

بعدش یه سری تنظیمات داره که هارد به چه صورت استفاده بشه

مثلا ۱ درایو برا سیستم معمولی و ۲ درایو برا سیستم گیمینگ  که میتونید بین هم شئر کنید

تو نت سرچ کنید virtualisation  براتون اطلاعات تکمیلی میاره

البته نظر شخصی بنده اینه که سیستم شما ضعیف تر از اون هستش که بخواین همچین حرکتی بزنید

مخصوصا سی پی یو

بهترین پیشنهاد من براتون ۲۶۰۰ یا ۱۶۰۰ رایزن هستش تا ۴ تا از هسته ها رو برای سیستم گیم و ۲ تاشو برا سیستم معمولی استفاده کنید

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

سلام 

من برای دو تا تصویر جدا که باید ویندوز و پی رو نگه دارم و بقیه کارها رو انجام بدم هیچ صفحه ای نمیاره 

یعنی ویندوز و پی رو نگه میدارم یک لحظه دور نشانه گر موس یه حالت رفرش میاد و میره

مشکل از چی میتونه باشه ؟

در ۱۳۹۷/۹/۴ در 12:20، behnamalizade69 گفته است:

لینک به دیدگاه

عزیز اون سیستم از پس دوتا بازی برنمیاد . شما هاردت رمت سیپیو و گرافیکت همه رو داری شیر میکنی رو دوتا بازی. اون هارد پدرش درمیاد بخواد اون همه دیتا رو فراخوانی کنه برای رم. جدا از اون هززار تا برنامه و ... باید نصب کنی تازه اگر بشه موس رو جدا از دسته حساب کنی و تداخل نداشته باشن. بهتره قیدش رو بزنید. یا یک بازی رو مولتی پلیر کنید . یا سیستم جدا تهیه کنید.

تمام اینها به کنار مشکل تداخل صدای بازیا هم هست که نمیتونی حتی دو نفر دو فیلم مختلف تماشا کنید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

یه برنامه ای هست به نام aster

دقیقا همین کار رو انجام میده

براش تعریف میکنی که کدوم پورت، مانیتور، موس و کیبرد به کدوم دسک اختصاص پیدا کنه و تمام

ولی متاسفانه فقط نسخه سی روزه داره و هر چی گشتم کرک درست و حسابی براش پیدا نشد. اما خداروشکر یه سایت هست که لایسنس میفروشه و به نسبت کارایی برنامه، واقعا ارزشمنده

به نظرم حتما امتحانش کنید، یه روزی به درد میخوره

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، mehdi98 گفته است:

سلام 

من برای دو تا تصویر جدا که باید ویندوز و پی رو نگه دارم و بقیه کارها رو انجام بدم هیچ صفحه ای نمیاره 

یعنی ویندوز و پی رو نگه میدارم یک لحظه دور نشانه گر موس یه حالت رفرش میاد و میره

مشکل از چی میتونه باشه ؟

تاپیک 4 سال پیشو بالا نیارین O.o

7 ساعت قبل، milad.azn گفته است:

عزیز اون سیستم از پس دوتا بازی برنمیاد . شما هاردت رمت سیپیو و گرافیکت همه رو داری شیر میکنی رو دوتا بازی. اون هارد پدرش درمیاد بخواد اون همه دیتا رو فراخوانی کنه برای رم. جدا از اون هززار تا برنامه و ... باید نصب کنی تازه اگر بشه موس رو جدا از دسته حساب کنی و تداخل نداشته باشن. بهتره قیدش رو بزنید. یا یک بازی رو مولتی پلیر کنید . یا سیستم جدا تهیه کنید.

تمام اینها به کنار مشکل تداخل صدای بازیا هم هست که نمیتونی حتی دو نفر دو فیلم مختلف تماشا کنید.

دادا الان به کی داری راهنمایی میدی؟ به اونی که سال 1397 سوال کرده؟ یا به اینی که تاپیک رو بعد از این همه سال بالا آورده؟

لینک به دیدگاه

۸ ساعت قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

درود

یه برنامه ای هست به نام aster

دقیقا همین کار رو انجام میده

براش تعریف میکنی که کدوم پورت، مانیتور، موس و کیبرد به کدوم دسک اختصاص پیدا کنه و تمام

ولی متاسفانه فقط نسخه سی روزه داره و هر چی گشتم کرک درست و حسابی براش پیدا نشد. اما خداروشکر یه سایت هست که لایسنس میفروشه و به نسبت کارایی برنامه، واقعا ارزشمنده

به نظرم حتما امتحانش کنید، یه روزی به درد میخوره

یعنی الان اگر سیستم دوتا کارت گرافیک مجزا به صورت غیر sli داشته باشه و پردازنده هم قدرتمند باشه ( i9 مثلا) و از طرف دیگه دوتا مانیتور و دوتا موس و دوتا کیبورد داشته باشیم میشه بدون مشکل دو نفر همزمان بازی کنن؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
۱ ساعت قبل، Alirezatha گفته است:

یعنی الان اگر سیستم دوتا کارت گرافیک مجزا به صورت غیر sli داشته باشه و پردازنده هم قدرتمند باشه ( i9 مثلا) و از طرف دیگه دوتا مانیتور و دوتا موس و دوتا کیبورد داشته باشیم میشه بدون مشکل دو نفر همزمان بازی کنن؟

https://www.youtube.com/watch?v=LuJYMCbIbPk

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
11 ساعت قبل، Alirezatha گفته است:

بازی رو نمیدونم، اما من برای نرم افزار های ادوب که یه سیستم داشتیم و 2 نفر بودیم، این کار رو انجام دادم و با اینکه سیپیو و گرافیک چندان هم قوی نبود، بدون مشکل کار میکرد

لینک به دیدگاه

۱۰ ساعت قبل، Devileytion گفته است:

این لاینس هم عجب اعجوبه ای هست برای هر چیزی یه فیلم داره.

ممنونم بابت راهنماییتون

27 دقیقه قبل، MAhmoOD Nazari گفته است:

بازی رو نمیدونم، اما من برای نرم افزار های ادوب که یه سیستم داشتیم و 2 نفر بودیم، این کار رو انجام دادم و با اینکه سیپیو و گرافیک چندان هم قوی نبود، بدون مشکل کار میکرد

متشکر از توضیحات شما راستش تا الان هیچ وقت این کانسپت به ذهنم نرسیده بود که ازین اضافه توان سیستم که خیلی وقت ها بلا استفاده هست میشه چه استفاده های مفیدی کرد موارد متعددی پیش میاد که من فرضا باید کل روز سر با سیستم کار کنم یا حتی کارای دانشگاه رو انجام بدم که و در عین حال برادرم بخواد کارای مدرسه اش رو برسه یا بازی کنه.

واقعا ویژگی کاربردی هست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
1 ساعت قبل، Alirezatha گفته است:

واقعا ویژگی کاربردی هست.

بله، شدیدا چیز خوبیه. ولی حیف کرک نداره

با این حال توی این سایت https://rahaco.net/aster لایسنسش رو میفروشه که به نظرم باز هم به صرفه هست، با پرداخت حدود 1 ملیون، میشه یه سیستم دیگه دست و پا کرد، بدون اینکه کیس جدید اضافه بشه.

امیدوارم این ارسال لینک سایت رو به عنوان تبلیغ تلقی نکنید، فقط لینک رو قرار دادم که اگر کسی واقعا این ویژگی به دردش میخوره و میخواد استفاده کنه، بدونه که چجوری تهیه ش کنه.

ویرایش شده توسط MAhmoOD Nazari
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...