رفتن به مطلب

شکستن رکورد اوکلاک پردازنده بار دیگر با AMD FX-8150


Mahyar Curious
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

  • کاربر ویژه

با درود :

رکورد اورکلاک AMD شکسته شده ، باز هم توسط پردازنده AMD FX - 8150 .

در اواسط ماه سپتامبر ، سال جاری ، یک تیم از بهترین اورکلاکرهای حمایت شده توسط AMD برای شکستن رکورد سرعت کلاک گینس ، توانست پردازنده FX - 8150 را تا 8429.38 مگاهرتز اورکلاک کند و رکورد خود را ثبت کرد ، رکورد این تیم در گینس ثبت شد و نشان داد پردازنده های سری FX AMD پتانسیل اورکلاک بالایی را دارا میباشند .

رکورد AMD دوام نیاورد ، آندره یانگ "Andre Yang" اورکلاکر مشهور ، با ثبت شاهکار 8461.51 مگاهرتز آن را جابه جا کرد . در این جا ما نمی دانیم که آندره قادر به ثبت رسمی رکورد خود در گینس خواهد بود یا خیر .آندره تنها فردی است که تا به الان به این کلاک رسیده ، و یا حداقل تنها کسی که این رکورد را در صفحه اعتبار سنجی CPU - Z به ثبت رسانده است .

لینک ولید رسمی رکورد 8467.51 گیگاهرتز توسط آندره یانگ .

131a.jpg

با توجه به صفحه نتایج ، 8461.51 مگاهرتز با استفاده از بیس کلاک 272.95 مگاهرتز، به وسیله ضریب 31.0X به دست آمد ، ولتاژ هسته 1.992V (حدود 2 ولت) می باشد.

همچنین این شاهکار با استفاده از مادربورد شرکت ایسوس Crosshair V Formula بدست آمده است .

تنها 2 GB ماژول حافظه با زمانبندی 9 - 9 - 9 - 24T در کلاک 909.8 مگاهرتز (1818.16 مگاهرتز DDR) از برند Corsair مورد استفاده قرار گرفته .

در این اور تنها دو هسته از هشت هسته FX - 8150 فعال شده .

ترجمه : mr_mohammad

با تشکر ....... :wub:

ویرایش شده توسط ۞ MR_MOHAMMAD ۞
لینک به دیدگاه
Share on other sites

دستت درد نکنه محمد جان.. منم همین 2 دقیقه پیش خبرشو خوندم ^^

----------------------

اینا هنوز گولدن چیپ نیستن. تصور کنید استپینگهای بعدی بیاد احتمالا شاهد 8.6-8.7 هم خواهیدم بود

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه
Share on other sites

دستت درد نکنه محمد جان.. منم همین 2 دقیقه پیش خبرشو خوندم ^^

----------------------

اینا هنوز گولدن چیپ نیستن. تصور کنید استپینگهای بعدی بیاد احتمالا شاهد 8.6-8.7 هم خواهیدم بود

چه فایده وقتی نمیتونه حریف 2600Kبشه واقعا ناامید شدم اون همه تبلیغ چی شد اخرش

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

اتفاقا اینطور رکوردها امیدوار کننده هست.من که از AMD نا امید شده بودم.تو این یه مورد اینتل حریف AMD نمیشه.البته امیدواریم به استیپینگ های جدید تا ببینیم چقدر افزایش پرفورمنس داره.

البته موفقیتهای گرافیکهای APU در پردازنده های سوکت FM1 در مقابل گرافیکهای HD3000(شتابدهنده های گرافیکی داخل پردازندهای سندی بریجIGP) و یا FT1 E350 AMD رو در مقابل اتمهای اینتل نباید فراموش کرد.درسته AMD تو رده های بالا فعلا حریف اینتل نیست ولی تو رده هایی که معرفی کردم از اینتل پیشی گرفته.

موفق باشید

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه
Share on other sites

AMD در درسته CPU های high-end وظعیتش مثل قبله و همو طنر که HEX عزی گفتن APU های جدید واقعا شاهکار کردن و در بخش پروسسورهای کم صرف و پر بازده با گرافیک داخلی AMD رسما منفجر کرد ! همین دیروز جدول سود سه ماه اخیر رو گذاشتن ای ام دی با APU خودش سود خیلی خوبی کسب کرده بود.

100 البته این مسئله جای خالی ای ام دی رو در قابت با اینتل تو بخش high end پر نمیکنه و با این اوصاف و حتی اگر استپینگ جدید هم بیاد خیلی فرق نخواهد کرد. استپینگ های جدید معمولا در بخش اور یا TDP بهبود میابند و پرفرمنس تغییری نمیکنه !

لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

استپینگ های جدید معمولا در بخش اور یا TDP بهبود میابند و پرفرمنس تغییری نمیکنه !

راستش امیدوار بودم تو پرفورمنس تاثیر بذاره و اینو نمیدونستم که تو پرفورمنس تاثیر نمیذاره ولی بهبود اورکلاک هم فکر نکنم چشمگیر باشه.

فکر کنم phenom II 940 بود که با ریویژن C2 میشد 140وات TDP , با ریویژن C3 شده بود 125وات TDP.(اگه اشتباه گفتم اصلاح کنید)

غیراز قیمت مناسب پردازنده های AMD تو رده خودش. چیز دیگه ای هم که باید درنظر گرفت مشتری مداری AMD هست که اونو روبه جلو سوق میده و افزایش سهم بازار رو براش بهمراه داره مثلا به سوکت های AMD دقت کنید که برای چند نسل متفاوت کاربرها نیاز به تعویض مادربورد نداشتند و فقط با یه آپدیت بایوس میشد پردازنده جدیدی رو خرید و استفاده کرد.البته بازم تاکیید میکنم این سیاست های فروش باتوجه به سهم AMD از بازار پردازنده هاست ولی اسمشو میشه گفت مشتری مداری!

اینتل بدلیل اینکه قسمت خیلی بزرگی از بازار رو در اختیار داره ونیاز به سهم بیشتری نداره.مدام سوکت عوض میکنه که این به ضرر مصرف کننده هست که مصرف کننده مادام مجبور برای تغییر پردازنده مین بورد رو هم عوض کنه.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه
Share on other sites

  • کاربر ویژه

به نظرم دلیل منطقی ضعف پردازنده ها سری FX معماری قدیمی اون باشه . حتی چیپست 760G این پردازنده هارو ساپورت میکنه !!!! .

بدون اغراق میشه گفتم معماری APU های AMD به روز تر و بهینه تر از سری FX بوده !

لینک به دیدگاه
Share on other sites

AMD همیشه برای compatibility-friendly بودن پلتفورمهاش معروف بوده و این مسئله با مزاق یک سری خوش میاد و به مزاق خیلیهام نه . درست مثل همین سریع سوکت عوض کردن اینتل برای اونهایی که خوره قدرت هستن همیشه امکانات جدیدی میاره ولی از طرفی اونایی که میخوان کم خرج کنن و رو پلتفورم خودشون بمونن رو در تکنا میزاره. سیاستهای دو شرکت با هم خیلی فرق داره و در کل برای هر قشری یک چیزی هست ^^ فقط مهم از کدوم دسته باشی. ولی ای ام دی بذدون شک بخش low-end بازار که قبل در اختیار داشت رو از دست داده اونم به دلیل وجود مادربردهای اروزن قیمت و پردازنده 2100 و سری سلرون G !

سری FX هم هم قیتش بالاست و هم توانایی رقابت تو خیلی از کیس ها رو با 2500 نداره و به 2600 هم بد جور میخوره ! در مقایسه هسته به هسته با سندی سری FX نزدیک 60% ضعیفتره که فاجعست !! سری FX بدون شک ضعیف ظاهر شده و حتی با هسته ای بیشتر هم نمیشه ضعف 60% هسته در مقابل هسته رو جبران کرد !

--------------------------

این رکوردها در کل فقط جنبه بچمارکینگ داره والا برای خریدار معمولی هیچ معنی خاصی نداره. من خودم که 11 ساله طرفدار AMD هستم سر این بی سیاستی و مبالاتی ام ای دی به شدت انگیزه خودم رو نسبت به کمپانی که ازش پشتیبانی میکردم از دست دادم ! 5 سال انتظار و هیچی !

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...