رفتن به مطلب

راهنمایی خرید کیبورد گیمینگ

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

میخوام یه کیبورد گیمینگ مکانیکال با سوییچ قهوه ای بگیرم مدل کولر مستر mk-750 

نظرتون چیه؟ خوبه؟ یا انتخاب بهتری وجود داره؟

دومین سوال تو تهران کجا باید برم که داشته باشن اینجور لوازم لوکس گیمینگ رو؟

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، alirezatha گفته است :

سلام دوستان

میخوام یه کیبورد گیمینگ مکانیکال با سوییچ قهوه ای بگیرم مدل کولر مستر mk-750 

نظرتون چیه؟ خوبه؟ یا انتخاب بهتری وجود داره؟

دومین سوال تو تهران کجا باید برم که داشته باشن اینجور لوازم لوکس گیمینگ رو؟

خود لیون نماینده کولر مستره. تماس بگیرید داشته باشن برین بگیرین.

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

خود لیون نماینده کولر مستره. تماس بگیرید داشته باشن برین بگیرین.

واقعا؟ اگر اینطوریه خیلی خوبه

تو سایت زده ناموجود ممکنه موجود باشه؟

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، alirezatha گفته است :

واقعا؟ اگر اینطوریه خیلی خوبه

تو سایت زده ناموجود ممکنه موجود باشه؟

با لیون تماس بگیر ضرر نداره اگر بتونن برات پیداش می کنند.

جای دیگه تو پاساژ ایران، طبقه دوم جلو پله برقی فروشگاه اسکای هست که کولر مستر داره، یه کم البته شوت میزنن، باید کلی توضیح بدی چی می خوای، اگر لیون نداشته باشه نتونه پیدا کنه، اونجام نباشه، باید بری پاساژ رضا همینطوری بگردی شاید کسی خرید قبل داشته باشه.

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

با لیون تماس بگیر ضرر نداره اگر بتونن برات پیداش می کنند.

جای دیگه تو پاساژ ایران، طبقه دوم جلو پله برقی فروشگاه اسکای هست که کولر مستر داره، یه کم البته شوت میزنن، باید کلی توضیح بدی چی می خوای، اگر لیون نداشته باشه نتونه پیدا کنه، اونجام نباشه، باید بری پاساژ رضا همینطوری بگردی شاید کسی خرید قبل داشته باشه.

ممنون بابت راهنمایی

لینک به دیدگاه

اون کیبرد عالیه واقعا امیدوارم پیداش کنی، بهترین کیبردیه که دیده بودم. قهوه ای نبود کلید آبیش رو بگیر.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

به طرز عجیبی هیچ جا نداشتن حتی نمایندگی کولرمستر گفت ما نداریم نگرد نیست

در در 1397/09/05, 20:58:31، ARMIN گفته است :

اون کیبرد عالیه واقعا امیدوارم پیداش کنی، بهترین کیبردیه که دیده بودم. قهوه ای نبود کلید آبیش رو بگیر.

دو تا سوال

1.آریا کامپیوتر معتبره؟ تنها جایی هست که موجود داشت ولی به طرز عجیبی ازشون پرسیدم رنگ سوییچ چه رنگی دارین گفتن معلوم نیست باید سفارش بدین رسید دستتون خودتون میفهمین. چرا اینطوریه؟ به نظرتون ازش بخرم؟

این هم پاسخی که درباره چرایی که قضیه عجیب پرسیدم

Hessam J:
چون هر بار یک سوییچ موجود میشه و استعلام چنین درخواستی هم پروسه ی زمان بری هست. به لحاظ سودی، توجیه نداره برای ما اصلاً. چه بسا اینکه اشتباهات هم تو این زمینه زیاد میشه و انوقت ما نمی تونیم خسارت ناشی از اشتباه سایرین رو پرداخت کنیم.

درخواستی که شما دارین در حالت عادی، نامتعارف نیست. ولی در شرایط خرید آنلاین، کاملاً غیرمنطقی و نامتعارف هست. این درخواست شما مطابق با خرید به شیوه سنتی به صورت حضوری در بازار فقط میسر هست که هنگام خرید می تونید چک کنید کامل این موارد جزئی رو.

اگر از اریا بخرم قرمز که برام قابل تحمل نیست و قهوه ای میخوام ولی اگر آبی بفرستن تو بازی خیلی اذیت میکنه؟

2.کیبورد کورسیر k70 و کولر مستر mk-750 فقط تو ایران نیست یا کلا نیست؟ چون میخوام به یکی از اشنا ها بگم برام بیاره از خارج و میخوام بدونم اونجا هم اینطوری کمیاب هست یا نه؟

ویرایش شده توسط alirezatha
لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، alirezatha گفته است :

سلام دوست عزیز

دو تا سوال

1.آریا کامپیوتر معتبره؟ تنها جایی هست که موجود داشت ولی به طرز عجیبی ازشون پرسیدم رنگ سوییچ چه رنگی دارین گفتن معلوم نیست باید سفارش بدین رسید دستتون خودتون میفهمین. چرا اینطوریه؟ به نظرتون ازش بخرم؟

این هم پاسخی که درباره چرایی که قضیه عجیب پرسیدم

Hessam J:
چون هر بار یک سوییچ موجود میشه و استعلام چنین درخواستی هم پروسه ی زمان بری هست. به لحاظ سودی، توجیه نداره برای ما اصلاً. چه بسا اینکه اشتباهات هم تو این زمینه زیاد میشه و انوقت ما نمی تونیم خسارت ناشی از اشتباه سایرین رو پرداخت کنیم.

درخواستی که شما دارین در حالت عادی، نامتعارف نیست. ولی در شرایط خرید آنلاین، کاملاً غیرمنطقی و نامتعارف هست. این درخواست شما مطابق با خرید به شیوه سنتی به صورت حضوری در بازار فقط میسر هست که هنگام خرید می تونید چک کنید کامل این موارد جزئی رو.

2.کیبورد کورسیر k70 و کولر مستر mk-750 فقط تو ایران نیست یا کلا نیست؟ چون میخوام به یکی از اشنا ها بگم برام بیاره از خارج و میخوام بدونم اونجا هم اینطوری کمیاب هست یا نه؟

سلام دادا آریا ک معتبره من مادبرد و پردازنده رایزن رو از همونجا خریدم(پارسال)

البته رو حرفاشون به قول خودشون نمیتونی استناد کنی! اون موقه ک پردازنده رایزن میخواستم بگیرم،لیون فقط تری داشت ک فن همراهش نبود

ولی یکی از دوستان گفت من از آریا خریدم فن rgb همراه پردازنده بود،من زنگ زدم آریا اونا گفتن نه فن rgb نداره! خلاصه منم دلو زدم به دریا و پردازنده رو خریدم،وقتی دستم رسید دیدم بله فن rgb همراه پردازنده هست

خلاصه اونا هم به قول خودشون اینجور سوالا فقط تو بازار سنتی ک میتونی محصول رو ببینی امکان داره

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

سلام دادا آریا ک معتبره من مادبرد و پردازنده رایزن رو از همونجا خریدم(پارسال)

البته رو حرفاشون به قول خودشون نمیتونی استناد کنی! اون موقه ک پردازنده رایزن میخواستم بگیرم،لیون فقط تری داشت ک فن همراهش نبود

ولی یکی از دوستان گفت من از آریا خریدم فن rgb همراه پردازنده بود،من زنگ زدم آریا اونا گفتن نه فن rgb نداره! خلاصه منم دلو زدم به دریا و پردازنده رو خریدم،وقتی دستم رسید دیدم بله فن rgb همراه پردازنده هست

خلاصه اونا هم به قول خودشون اینجور سوالا فقط تو بازار سنتی ک میتونی محصول رو ببینی امکان داره

به نظرتون ازشون بخرم یعنی ؟ مثل بعضیا ادم رو حرص نمیدن  سر تحویل دادن؟

چون من سوییچ یا ابی میخوام یا قهوه ای ترجیحا قهوه ای 

به نظرتون طبق آمارو و احتمال دبیرستان? چه قدر ممکنه سوییچ قرمز برام بفرستن؟

اگر بفرستن میتونم به نظرتون بفروشمش بدون ضرر یا با کمترین ضرر؟

ویرایش شده توسط alirezatha
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، alirezatha گفته است :

سلام دوست عزیز

دو تا سوال

علیرضا جان، 

از طریق یکی از دوستان مشترک با آریا چک کردم مطمئن شدم آریا موجود نداره. فارق از اون پاسخ غیر معمول و غیر حرفه ای که داشتند، موجود هم ندارند.

این قطعات در دنیا هست ولی در ایران خیر. امیدوارم دفتر محترم کولر مستر نسبت به واردات همت بیشتری بگمارند. میدونیم اوضاع و شرایط سخته اما فقدان یک برند در بازار دردش بیشتر از گرونیه. 

دقت کنید از کشور های دیگر خواستین سفارش بدین پرینت روش US Only باشه وگرنه سخته خوندن روش.

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

علیرضا جان، 

از طریق یکی از دوستان مشترک با آریا چک کردم مطمئن شدم آریا موجود نداره. فارق از اون پاسخ غیر معمول و غیر حرفه ای که داشتند، موجود هم ندارند.

این قطعات در دنیا هست ولی در ایران خیر. امیدوارم دفتر محترم کولر مستر نسبت به واردات همت بیشتری بگمارند. میدونیم اوضاع و شرایط سخته اما فقدان یک برند در بازار دردش بیشتر از گرونیه. 

دقت کنید از کشور های دیگر خواستین سفارش بدین پرینت روش US Only باشه وگرنه سخته خوندن روش.

ممنون بابت راهنمایی شما خیلی کمکم کرد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...