رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی فوری-قطع و وصل شدن صفحه لپتاپ

Recommended Posts

با عرض سلام خدمت دوستان

یک عدد لپتاپ ASUS V502UX دارم که مشخصاتش میشه i5 6200u gtx950 4gb و رم 6 و SSD 128 گیگ و هارد 1 ترا

بعد از دو سال از خرید صفحه ی لپتاپ شروع کرد به گاهی قطع شدن، خیلی خیلی کم پیش میومد اوایل، و وقتی یکم تکون میدادم صفحه رو، یعنی مثلا یک ذره بیشتر خم میکردم لپتاپو درست میشد و دیگه خراب نمیشد

این مورد کم کم شروع کرد به بیشتر شدن و الان روزی ده بار اینجوری میشه و مثلا وقتی انگشتمو بذارم زیر مانیتور و فشاربدم درست میشه یا وقتی مانیتورو بکشم به راست و چپ و ازین جور کار ها

گفتم احتمالا از کابل فلته و خرجش نباید زیاد باشه فرستادم سازگار شهرستان گفتن باید LCD عوض بشه و هزینش 800 هزار تومانه و بنده هم نداشتم و لپتاپو پس گرفتم

الان که لپتاپ دستم رسیده انگار ناشی بودن و بلد نبودن باز کنن LCD رو قاب جلویی رو شکستن و بسته نمیشه و تو هواست! وضعیت صفحه بدتر هم شده و دیگه در حالت ثابت اصلا روشن نمیشه و فقط وقتی انگشت زیرش بگیری روشن میشه برا این مجبور شدم یه گیره لباس!! بزنم به پایین سمت راست لپتاپ تا روشن بمونه

من فکر میکنم سازگار اشتباه تشخیص داده و مهارت کافی رو نداشتن اگه صفحه باید عوض شه چرا در این حالت کار میکنه؟! اصلا چرا باید خراب شه ، و اصلا اگه صفحه به خودی خود خراب شده مگه نباید شامل گارانتی بشه چرا باید 800 تومن بدم (گفتن شامل گارانتی نیست)

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

اگر ظاهرش آسیبی نداشته باشه شامل گارانتی میشه

شرکت گارانتی کننده اش چیه ؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، OmidArash گفته است :

اگر ظاهرش آسیبی نداشته باشه شامل گارانتی میشه

شرکت گارانتی کننده اش چیه ؟

گفتن شامل گارانتی نمیشه...

الان مشکل من اینه که فکر میکنم اصلا صفحه نیازی به تعویض نداره که بنده انقدر قرار باشه هزینه کنم وقتی صفحه داره به خوبی وسلامت کار میکنه

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز فلت ال سی دی لپتاپ فکر کنم از نوع جداشدنی باشه ها عین فلتای گوشی نباشه یعنی یه فلت نو بگیری جابزاری فیکس شه .

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، فرهاد کوهکن گفته است :

درود

دوست عزیز فلت ال سی دی لپتاپ فکر کنم از نوع جداشدنی باشه ها عین فلتای گوشی نباشه یعنی یه فلت نو بگیری جابزاری فیکس شه .

بنده هم دقیقا همینو بهشون گفتم

گفتن تو تعمیرکاری یا ما، پس وقتی میگم صفحه باید عوض بشه یعنی باید عوض بشه :o

اعصاب نداشتن کلا

لینک به دیدگاه

در اکثر موارد به صورت شفاهی به شما یه چیزی میگن که به عنوان تیری در تاریکی باشه و مختصر فشاری انجام بدند

مشکل از نمایشگر نیست از ریبون اتصال برد اصلی به نمایشگره و بعید به نظر میاد این مقدار هزینه داشته باشه تعویضش مگر واقعا موجود نباشه و مجبور به تعویض کامل بشند .

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، amir.coder گفته است :

بنده هم دقیقا همینو بهشون گفتم

گفتن تو تعمیرکاری یا ما، پس وقتی میگم صفحه باید عوض بشه یعنی باید عوض بشه :o

اعصاب نداشتن کلا

تعمیرکار..دل خوشی ندارم از 90 درصدشون..?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...