رفتن به مطلب

اینترنت شبانه نامحدود

FMAHDI
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من یک سالی میشه دارم از بسته های همراه اول استفاده میکنم به خاطر دانلود رایگانی که شب ها داشتش  ولی الان این طرح حذف شده و فقط یه بسته گذاشتن به جاش که اونم سیاست مصرف منصفانه داره

میخواستم بپرسم کسی از دوستان هست که از طرح های شرکت ها یا اپراتور ها که شبانه رایگان دارن(با قیمت مناسب) اطلاع داشته باشه تا جایگزین همراه اول کنم

لینک به دیدگاه

داخل سایت همراه اول که نامحدود هست البته محدود هست ولی 450 گیگ میده 1 ماه به قیمت 20 هزارتومن از ساعت 1 شب تا 11 ظهر روز بعد

https://www.mci.ir/notrino-plans

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

با درود

رایتل ۱ ماهه ۹۰۰ گیگ میده ۱۳ تومن

میتونین بعد خرید بسته از آنتن های همراه اول هم دانلود کنین؛ من که راضیم!

لینک به دیدگاه

سلام ایرانسل چطوره بسته های شبانش از نظر سرعت؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، fmahdi گفته است :

سلام دوستان

من یک سالی میشه دارم از بسته های همراه اول استفاده میکنم به خاطر دانلود رایگانی که شب ها داشتش  ولی الان این طرح حذف شده و فقط یه بسته گذاشتن به جاش که اونم سیاست مصرف منصفانه داره

میخواستم بپرسم کسی از دوستان هست که از طرح های شرکت ها یا اپراتور ها که شبانه رایگان دارن(با قیمت مناسب) اطلاع داشته باشه تا جایگزین همراه اول کنم

والا من استفاده میکنم یه شب حدود 130 گیگ دانلود میکنه یه شب حدود 60-70 گیگ که بخاطر اینه که زود به زود قطع میشه باید دوباره راه اندازی کنی

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

با درود

رفیق من اینی که میگی رو نتونستم پیدا کنم لینکشو لطف می کنی؟

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، veteranomid گفته است :

رفیق من اینی که میگی رو نتونستم پیدا کنم لینکشو لطف می کنی؟

همین الان چک کردم دیدم اون بسته رو حذف کرده و با یه بسته ۴۰ گیگی جایگزینش کرده????

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

با درود

درود

روزانه یا شبانست این حجم نت؟

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، fmahdi گفته است :

سلام دوستان

درود

خود همراه شبانه رایگان داره واسه دانلود خوبه من که کم نیووردم تو دانلود //منصفانه کذاییش رو هم نمیدونم چیه شاید جدیدا زده ولی الان 9 تومنه یه ماه 2 تا هفت صب یکیشم یماه یک تا 11 صبحه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...