رفتن به مطلب

خرید Ryzen 2700X و رم 2x16

Recommended Posts

سلام دوستان 

قصد خرید یکسری از قطعات رو دارم که لیست میکنم، اگه موردی برای فروش بود ممنون میشم اطلاع بدید

AMD Ryzen 7 2700X

GTX1080 - GTX1080TI

SAMSUNG 960-970 EVO 250GB

Trident Z 16GB

PSU 750-850w Corsair - Cooler Master - EVGA 

قصد خرید آکبند ندارم پس قیمت های نزدیک به اک پیشنهاد ندید، عجله ای هم برای خرید ندارم پس لطفا عجله نکنید و اطلاعات کامل شامل وضعیت ظاهری، سلامت و گارانتی رو حتما بفرستید 

تو پیام خصوصی هم چیزی نفرستید، همینجا بفرستید شاید از کسی از دوستان هم قصد خرید داشت

ویرایش شده توسط Captain-Zakhar
لینک به دیدگاه

وقت بخیر دو فروند ۱۰۸۰ موجوده

اکبند و کارکرده 

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، milad-over گفته است :

وقت بخیر دو فروند ۱۰۸۰ موجوده

اکبند و کارکرده 

قصد خرید آکبند ندارم پس قیمت های نزدیک به اک پیشنهاد ندید، عجله ای هم برای خرید ندارم پس لطفا عجله نکنید و اطلاعات کامل شامل وضعیت ظاهری، سلامت و گارانتی رو حتما بفرستید 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Captain-Zakhar گفته است :

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/94347-مـزایـده-گـرافـیـک-1080-و-مـانـیـتـور-2k/&page=3&tab=comments#

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، milad-over گفته است :

اولویت‌ اولم 1080ti مدل   FE و یا MSI AERO  هست 

لینک به دیدگاه

درود یک gigabyte gtx 1080 g1 gamaing و یک عدد asus  gtx 1080 turbo دارم که بصورت sliاستفاده میشده

خواستید در خدمتم

لینک به دیدگاه

بجز پردازنده بقیه قطعات رو دوستان پیشنهاد دادن، اگه کسی از دوستان پیشنهاد قيمتی برای 2700x داره در خدمتم 

اگه رم به صورت 2x16 با فرکانس بالا هم بود خریدارم 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...