رفتن به مطلب

فروش سامسونگ Galaxy Note 5 - 32GB - Gold (استثنایی) --> کاهش قیمت

Recommended Posts

درود
یک عدد سامسونگ گلکسی نوت 5 - 32 گیگ دو سیم کارته برای فروش موجوده . 
سال 94 همون اوایل که وارد ایران شد ، خریداری شده . هیچ خط و خشی ، فرورفتگی ، رنگ رفتگی و نقطه ای روی بدنه و صفحه نمایش وجود نداره ! (تاکید میکنم هیچی !) و سوکت های پایین گوشی همون طور که تو تصویر معلومه ، ذره ای خاک نگرفته و توسط کیس ـش پوشش داده میشه .

کل زمانی که با این گوشی کار کردم کمتر از یک ماهه و فقط هم برای hotspot شبکه 4g به خاطر پشتیبانی از یک فرکانس خاص استفاده میشد و بعد هم گذاشتم تو جعبه تا همین الان .
گوشی همون زمان سیم کارت توش گذاشته شده و برمیگرده به قبل از اجرای طرح رجیستری ، و تو شبکه ثبت شده .
اندروید گوشی هم همون طور که تو تصویر معلومه ، همون 5.1.1 اولیه هست و تو این چند سال اصلا استفاده نشده که بخواد اپدیت شه .
جعبه با تمام لوازم موجوده . هندزفری اصلا استفاده نشده ، شارژر و سیمش متعلق به خودشه .
قلم هم کاملا سالمه و شاید کل استفادم ازش یک ساعت هم نبوده باشه !

--------------------------

قیمت   : 3,200,000 تومان (اصلا امکان نداره با چنین قیمتی بتونید نوت 5 ـی با این کیفیت پیدا کنید ... )

قیمت مقطوع ـه . خودم هم ساکن تهران هستم و حضوری گوشی رو تحویل میدم .
گوشی عملا هیچ تفاوتی با اکبندش نداره و به همین خاطر ، واقعا نمیتونم پایین تر از این بدم . دلیل فروش هم نیاز مالی هست .
به هیچ عنوان معاوضه نداریم . قیمت هم از 3500 به 3200 تغییر پیدا کرد و قیمت نهایی خواهد بود .

با تشکر 

wi7q_img_20181128_180339_thumb.jpg

4djn_img_20181128_180820_thumb.jpg  xqpz_img_20181128_180534_thumb.jpg  mk2_img_20181128_180803_thumb.jpg  m89g_img_20181128_180905_thumb.jpg  0von_img_20181128_180525_thumb.jpg  

blzi_img_20181128_174603_thumb.jpg  kyfz_img_20181128_174629_thumb.jpg  kg9m_img_20181129_125754_thumb.jpg

ویرایش شده توسط mehran_40
لینک به دیدگاه

سلام

عزیز الان با این قیمت میان رده های خود سامسونگ خیلی قویتر هستند.

سری A و یا برندهای دیگه.برای فروش بهتر قیمت مناسب تری بزارید بهتر هستش.

بهرحالرامیدوارم به قیمت مناسبی بتونید بفروشید دوست عزیز

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، marisaba گفته است :

سلام

عزیز الان با این قیمت میان رده های خود سامسونگ خیلی قویتر هستند.

سری A و یا برندهای دیگه.برای فروش بهتر قیمت مناسب تری بزارید بهتر هستش.

بهرحالرامیدوارم به قیمت مناسبی بتونید بفروشید دوست عزیز

سلام
ممنون از دیدگاه شما ، ولی میان رده های سامسونگ "خیلی قویتر" هستن از پرچم دار سه سال گذشته سامسونگ ؟؟؟؟!!! معیارتون چی بوده اون وقت ؟!
احتمالا از مشخصات سخت افزاری گوشی اطلاع نداشتید ...

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، mehran_40 گفته است :

سلام
ممنون از دیدگاه شما ، ولی میان رده های سامسونگ "خیلی قویتر" هستن از پرچم دار سه سال گذشته سامسونگ ؟؟؟؟!!! معیارتون چی بوده اون وقت ؟!
احتمالا از مشخصات سخت افزاری گوشی اطلاع نداشتید ...

اطلاع دقیق دارم عزیز.

از سری A3 تا سری A9  همشون میان رده هستن. قیمتهاشونم مشخص هست دوست عزیز.گوشی 3 سال پیش پرچم دار با گوشی سال 2019 قابل مقایسه نیست.نه از لحاظ نرم افزاری و نه سخت افزاری.بنده صرفا نظری ارسال کردم

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...