رفتن به مطلب

مشکل بالا نیومدن بوت سیستم

GhostMw
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

چند روز پیش یه مین ddr2 775 giga خریدم (کار کرده)

بردمش برام استمبلش کردن اوردمش خونه تا روش ویندوز نصب کنم ولی با اشکال عجیبی مواجه شدم

وقتی سیستم روشن میشه و صفحه بوت مادربرد (همون صفحه ای که میگه دکمه del f2 بزنید تا بردید تو بوت) میاد کیبرد اصلا کار نمیکنه و هرچی del یا هر دکمه ای میزنم هیچ تغییری نمیکنه و دوباره ریست میشه

و این صفحه پشت هم میاد.هر تستس بگید انجام دادیم هاردو کردیم باطری عوض کردیم سی پی یو عوض کردیم رم پاور هر چیزی فقط یک بار این قسمتو رد کرد که دیگه نشد

الانم اصلا تصویر نمیده مین نه بوقی نه تصویری

به نظر شما این مشکل از چیه؟ کلافه کرده بدجور

لینک به دیدگاه

باتری مادربرد رو دربیارید دوباره جا بزنید ، کیبورد رو عوض کنید ، نتیجه رو اعلام بفرمایید

لینک به دیدگاه

اگر کیبورد USB هست میبایست با یه کیبورد معمولی این گزینه رو از داخل بایوس فعال کنید.

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، فرـشاد گفته است :

باتری مادربرد رو دربیارید دوباره جا بزنید ، کیبورد رو عوض کنید ، نتیجه رو اعلام بفرمایید

باتری و کیبرد رو هم عوض کردم نشد

در 23 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

اگر کیبورد USB هست میبایست با یه کیبورد معمولی این گزینه رو از داخل بایوس فعال کنید.

کیبرد P2P زدم بازم نشد

لینک به دیدگاه

با این حساب باید ماردبرد رو ببرید پیش تعمیرکار 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...