رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید موس گیمینگ A4Tech تا حداکثر 210 هزارتومان

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز

دوستان من چندین سال با موس a4tech  مدل A4tech XL-747H  کار کردم و این موس از لحاظ خوشدستی ، نرم بودم  کلیک های چپو راست و اطرافش ، قدرت ، کیفیت  برای گیم و کار در ویندوز  فوق العاده عالی بود و اینو تمام کسانی که این موس رو داشتن اذعان کردن ، متاسفانه جدیدا این موس دچار مشکل شده وبه فکر خرید موس  گیمینگ دیگری از برند a4tech افتادم ، الان که وارد سایت شدم و مشاهده کردم تو رنج قیمتی بین 170 تا 210 هزار تومان مدل های بسیار  مختلفی وجود دارن که متاسفانه بعضی هاشون از لحاظ سخت افزاری تو بعضی سایت ها که بررسی کردم دچار مشکلاتی شدند که مجبور به ارسال به گارانتی شده اند که مثل اینکه تو اون سری رایج بوده به خاطر همین بهترین راه رو مشاوره با شما دوستان و صاحب نظرهای سایت دونستم  ، من خودم الان بین محصولاتی که تو لیون کامپیوتر موجود هست و قصد خرید دارم  مدل a4tech p 85 رو  از لحاظ مشخصات پسندیدم ، ممنون میشم دوستانی که تجربه دارن به من مشاوره و کمک کنند که من تا حداکثر قیمت 210 هزار تومان این مدل و یا مدل های دیگر رو انتخاب کنم

با تشکر فراوان ❤️?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...