رفتن به مطلب

نظریه درباره گرافیک r390 8gig 512bit

reza21a
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان کسی در مورد این گرافیک اطلاعات داره بگه 

از کارایش چ نوع پاوری احتیاج داره 

لینک به دیدگاه

در در 1397/09/09, 21:43:38، reza21a گفته است :

دوستان کسی در مورد این گرافیک اطلاعات داره بگه 

از کارایش چ نوع پاوری احتیاج داره 

من R9 390X MSI Gaming X داشتم و R9 390 G1 فرقی با نسل گذشته اش نداره همیشه باید فن های گرافیک روشن باشه و روی لود اون مدل MSI هم حتی نویز شدید میگرفت چه برسه به g1 که صداش رو مخ بود چون ناجور دما بالا میره و همینطور پرش فریم هم داشتن یا همون استاتر  خلاصه مصرفش هم که ماشاله بالاس الان که GTX 1070 GAMING X دارم خیلی راضی هستم فن بازی هم نیاریم انصافا سمت AMD نرو

لینک به دیدگاه

بنده تا بحال سه بار رو سیستمم همین کارتو بستم هر سه بار ناراضی بودم ....قبلن هم شنیدم ک ای ام دی تو سری 390 مشکل دار کار کرده و زیاد چنگی چ ا نظر نرم افزاری و هم کیفیت تکنولوژی سخت افزاری ب دل نمیزنه ...این تجربه سه بار استفاده ا امچین مدل ا گرافیکه ...یا بنده بدشانس بودم یا واقعا همینطوره

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، کراش گفته است :

بنده تا بحال سه بار رو سیستمم همین کارتو بستم هر سه بار ناراضی بودم ....قبلن هم شنیدم ک ای ام دی تو سری 390 مشکل دار کار کرده و زیاد چنگی چ ا نظر نرم افزاری و هم کیفیت تکنولوژی سخت افزاری ب دل نمیزنه ...این تجربه سه بار استفاده ا امچین مدل ا گرافیکه ...یا بنده بدشانس بودم یا واقعا همینطوره

من داشتم کاملا راضی بودم درسته دماش بالاست و اگه خوش قیمت پیدا کردی کارت خوبیه و تو فول اچ دی یکم ضعیف از rx480 هستش ولی تو کیفیت ۲ کی قویتر از rx480 هستش.

لینک به دیدگاه

قیمتشم نصبت ب کاراییش نمیصرفه ...دو نیم قیمت میدن من نمیدونم کی با این قیمت میخره والا تعجبم

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، کراش گفته است :

قیمتشم نصبت ب کاراییش نمیصرفه ...دو نیم قیمت میدن من نمیدونم کی با این قیمت میخره والا تعجبم

نهایت این کارت ۱۷۰۰ تا ۱۸۰۰ ارزش داره ۲۵۰۰ ادم میره rx480 میخوره. من خودم rx480 8gb بدون ماین با گارانتی گذاشتم ۲۴۵۰ کسی نمیخوره.

لینک به دیدگاه

از قیمتش و کارکردش خبر دارید؟ اگر خبر دارید بما هم بگید بی نصیب نمونیم ...
کارت بسیار پرمصرف و داغی هست 

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، zen گفته است :

نهایت این کارت ۱۷۰۰ تا ۱۸۰۰ ارزش داره ۲۵۰۰ ادم میره rx480 میخوره. من خودم rx480 8gb بدون ماین با گارانتی گذاشتم ۲۴۵۰ کسی نمیخوره.

میلاد جان باور کن من خودم به این کارت 1700 رو هم نمیدم میتونی یه مقداری روش بذاری گرافیک های قویتر و نسل جدیدتر کم مصرفتر و پرکاربردتر و خنک تری بخری. نهایتا 1400 1500 آخرین قیمتی هست که باید به این گرافیک داد.

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، reza21a گفته است :

اخر ما نفهمیدیم بخرم یا نخرم از طرف 

شما که نه قیمت رو گفتی نه شرایط رو... بیشتر دوستان هم می گن که بهتره مدل های جدیدتر بخری....

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...