رفتن به مطلب

مجزا بودن سیستم

Program14
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. یک سیستم هست که من میخواهم دو استفاده مجزا ازش بشه و هیچگونه ارتباط و اثری بر هم نزارند. یک استفاده ام با اینترنت و در نتیجه اپدیت هاست و استفاده دیگم بدون اینترنت و با چند نرم افزار و بصورت محدود و بسته است. تنها فکری که به ذهنم رسید اینکه دو ویندوز نصب کنم و ویندوزی که روی درایو سی هست رو مخصوص همان استفاده محدود و بدون اینترنت بگذارم. نمیخام هیچ اثر و ارتباطی با هم داشته باشند

۱- ایا این راه موثریه یا باز با هم در ارتباطن مثلا اگر برنامه یا فایل یا حتی اپدیتی روی ویندوز دوم که درایو دی هست انجام بشه ایا ویندوز اول که درایو سی هست از ان میتونه استفاده کنه و روش اثر میزاره؟ خصوصا که ممکنه بطور خودکار بعضی چیزها می رن روی درایو سی نصب یا ذخیره میشند با اینکه ویندوز روی درایو دی باسه
۲- شنیدم که ویندوز اصلی روی درایو سی هست و ویندوز دوم روی درایو دیگه و برای بالا امدنش از ویندوز اصلی درایو سی استفاده میکنه اما امروز شنیدم که همان ویندوز دوم با اینکه درایو دی هست موقع بالا امدن باز روی درایو سی ظاهرا اورده میشه و بالا می اد. اینها مهم نیست حتی اگر ویندوزدوم از ویندوز اصلی درایو سی استفاده کنه ولی برای من مهمه که برعکسش انجام نگیره یعنی ویندوز درایو سی ریخته شده بنا به هردلیلی با کمک ویندوزی که تو درایو دی هست بیاد بالا. ایا این طور امکان دارد و این مطاللب نسبت به استفاده سیستن عامل هااصلا درست هست؟
لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، Program14 گفته است :

سلام. یک سیستم هست که من میخواهم دو استفاده مجزا ازش بشه و هیچگونه ارتباط و اثری بر هم نزارند. یک استفاده ام با اینترنت و در نتیجه اپدیت هاست و استفاده دیگم بدون اینترنت و با چند نرم افزار و بصورت محدود و بسته است. تنها فکری که به ذهنم رسید اینکه دو ویندوز نصب کنم و ویندوزی که روی درایو سی هست رو مخصوص همان استفاده محدود و بدون اینترنت بگذارم. نمیخام هیچ اثر و ارتباطی با هم داشته باشند

۱- ایا این راه موثریه یا باز با هم در ارتباطن مثلا اگر برنامه یا فایل یا حتی اپدیتی روی ویندوز دوم که درایو دی هست انجام بشه ایا ویندوز اول که درایو سی هست از ان میتونه استفاده کنه و روش اثر میزاره؟ خصوصا که ممکنه بطور خودکار بعضی چیزها می رن روی درایو سی نصب یا ذخیره میشند با اینکه ویندوز روی درایو دی باسه
۲- شنیدم که ویندوز اصلی روی درایو سی هست و ویندوز دوم روی درایو دیگه و برای بالا امدنش از ویندوز اصلی درایو سی استفاده میکنه اما امروز شنیدم که همان ویندوز دوم با اینکه درایو دی هست موقع بالا امدن باز روی درایو سی ظاهرا اورده میشه و بالا می اد. اینها مهم نیست حتی اگر ویندوزدوم از ویندوز اصلی درایو سی استفاده کنه ولی برای من مهمه که برعکسش انجام نگیره یعنی ویندوز درایو سی ریخته شده بنا به هردلیلی با کمک ویندوزی که تو درایو دی هست بیاد بالا. ایا این طور امکان دارد و این مطاللب نسبت به استفاده سیستن عامل هااصلا درست هست؟

شما یکاری کن یه ویندوز 8 بریز یه ویندوز 10 مثلا یا یه 7 یا xp بریز و یکی رو ده.

لینک به دیدگاه

ارتباطی باهم پیدا نمی کنند ولی وقتی شما بری تو درایو دی به درایو سی و محتویاتش دسترسی داری و میتونی بعنوان مسیر نصب ازش استفاده کنی یا چیزی توش کپی کنی.

ب زبان ساده تر ارتباط از نوع کلاینت ندارن و نمیتونن باهم ارتباط برقرار کنن.

بنظرم بهترین کار اینه شما یه ویندوز مجازی تو ویندوز اصلی راه اندازی کنی و براش پورت شبکه تعریف نکنی تا بلکل به اینترنت دسترسی نداشته باشه و تو اون کارهای نرم افزاریت رو انجام بدی!

(VMware Workstation  رو نصب کن و موقع نصب گزینه مشخص شده رو بزن)

image.png.af4d2540cb6038d182903478b156bc91.png

لینک به دیدگاه

سلام علیکم.شما یه ویندوز 7 نصب کن و بعدش یه 10.و هیچ گونه ارتباطی هم با هم ندارن. بنده از اولین روزی که کامپیوتر خریدم تا الان 2 ویندوره بودم(اوایل xp وvista/ بعد xpو7/ الانم 7و10). وبسیار مزیت ها داره. که ساده ترینش و عام ترینش اینه وقتی یکیشون ویروسی بشه میری تو اونیکی دخل ویروس میاری. یا اینکه یکیشون به هر دلیلی بالا نیاد میری تو اون یکی تمام فایل های مهم داخل دسکتاپ رو بر میداری و ده ها مزیت دیگه که به یکیشون هم خودتون اشاره کردید 

لینک به دیدگاه

Xp به نرم افزار جدیدم فکر نکنم پشتیبانی کنه.

الان دو تا 7 هست که میگن اپدیت ویندوزش بسته شده اینطوری فکر کنم از نظر اپدیت ویندوزی که با اینترنت ارتباط داره حل باشه (البته اینطور فکر می کنم . نمیدونم درسته)فقط میمانه نرم افزار و فایلها که روش نصب میشه که اگه نرم افزار یا راهی باشه که من درایو ویندوز اولی رو قفل کنم که نه خود شخص و نه خود ویندوز دوم بطور خودکار روش چیزی بریزه چطوره؟ راه حل خوبیه؟

لینک به دیدگاه

بسیار عالیه از قفل خود ویندوز استفاده کن 

لینک به دیدگاه

اگر قفل خود ویندوز یا با نرم افزار دیگه قفل کنم انوقت کاربر و خود ویندوز نمیتونه با ان درایو کاری داشته باشه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...