رفتن به مطلب

مشکل با برنامه رابط گرافیکی gigabyte aorus engine

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان کارت گرافیک من gigabyte rx580 aorus 8gbهست. و شرکت گیگا یه نرم افزار واسش داده به اسم aorus engine اما وقتی نصبش میکنم کلا صفحه سیاه میشه و هیچ کاری نمیشه کرد و باید ری استارت کنم سیستم رو.ولی وقتی پاکش میکنم بدون هیچ موردی سیستم کار میکنه. واسه همین msi afterburner نصب کردم. اما از طرفی این گرافیک 3 حالت داره. اول: حالت بیکاری و کارهای سبک که کور کلاک روی حداقل میزاری/. حالت دوم: حالت گیمینگ که کور کلاک رو روی 1365 میزاری ./و حالت سوم: حالتoc که کور کلاک روی 1380 میزاری/. حالا با این اوصاف میخوام داخل برنامه msi afterburner این 3 حالت رو خودم دستی سیو کنم که هر وقت هر کدوم نیازم بود بزارم روی اون. منتهی نمیدونم فقط اون گزینه کورکلاک رو روی این 3 حالت تعریف شده بزارم کافیه؟ یا باید ولتاژ و چیزهای دیگه هم تغییر بدم؟ 

ممنون میشم کاملا راهنماییم کنید  

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

سلام دوستان کارت گرافیک من gigabyte rx580 aorus 8gbهست. و شرکت گیگا یه نرم افزار واسش داده به اسم aorus engine اما وقتی نصبش میکنم کلا صفحه سیاه میشه و هیچ کاری نمیشه کرد و باید ری استارت کنم سیستم رو.ولی وقتی پاکش میکنم بدون هیچ موردی سیستم کار میکنه. واسه همین msi afterburner نصب کردم. اما از طرفی این گرافیک 3 حالت داره. اول: حالت بیکاری و کارهای سبک که کور کلاک روی حداقل میزاری/. حالت دوم: حالت گیمینگ که کور کلاک رو روی 1365 میزاری ./و حالت سوم: حالتoc که کور کلاک روی 1380 میزاری/. حالا با این اوصاف میخوام داخل برنامه msi afterburner این 3 حالت رو خودم دستی سیو کنم که هر وقت هر کدوم نیازم بود بزارم روی اون. منتهی نمیدونم فقط اون گزینه کورکلاک رو روی این 3 حالت تعریف شده بزارم کافیه؟ یا باید ولتاژ و چیزهای دیگه هم تغییر بدم؟ 

ممنون میشم کاملا راهنماییم کنید  

سلام

3تا گزینه داریدکلاک هسته -کلاک مموری- پاور لیمیت

کلاک هسته رو از دید بنده طبق رفرنس کارت بیشتر اور نکنید ببینید رو مشخصات حداثر چقد کلاک رو زده تا همون حد

کلاک مموری هم همینطور

فقط میمونه پاور لیمیت که روی 30 یا 50 درصد تنظیم کنید علت اینکار ثبات ولتاژ و درنتیجه کلاک هسته هست در پردازش تا فریم بالا پایین نشه

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، memex گفته است :

سلام

3تا گزینه داریدکلاک هسته -کلاک مموری- پاور لیمیت

کلاک هسته رو از دید بنده طبق رفرنس کارت بیشتر اور نکنید ببینید رو مشخصات حداثر چقد کلاک رو زده تا همون حد

کلاک مموری هم همینطور

فقط میمونه پاور لیمیت که روی 30 یا 50 درصد تنظیم کنید علت اینکار ثبات ولتاژ و درنتیجه کلاک هسته هست در پردازش تا فریم بالا پایین نشه

میدونم داداشی اینا رو.میخوام روی برنامه msi afterburner بگی چطوری اینا رو تنظیم کنم؟

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

Bejaye aorus engine az extreme enginge estefade kon

ممنونم حتما تستش میکنم 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

میدونم داداشی اینا رو.میخوام روی برنامه msi afterburner بگی چطوری اینا رو تنظیم کنم؟

اون پایین برنامه سمت راست یه گزینه سیو داره با چندتا عدد سیو رو کلیک کن بعد رو عدد بزن 3تا پروفایل بساز همین جوری 

هرکدوم خواستی میتونی انتخاب کنی تا تنظیماتی که انجام دادی اعمال شه

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، memex گفته است :

اون پایین برنامه سمت راست یه گزینه سیو داره با چندتا عدد سیو رو کلیک کن بعد رو عدد بزن 3تا پروفایل بساز همین جوری 

هرکدوم خواستی میتونی انتخاب کنی تا تنظیماتی که انجام دادی اعمال شه

داداشی فکر کنم منظورم کامل متوجه نشدید. الان من قصد اوور ندارم. فقط اون 3 تا پیش فرض که واسه کارکرد گرافیک تعیین شده رو بخوام اعمال کنم و سیو کنم باید به غیر کورکلاک ولتاژ رو هم تغییر بدم؟

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

داداشی فکر کنم منظورم کامل متوجه نشدید. الان من قصد اوور ندارم. فقط اون 3 تا پیش فرض که واسه کارکرد گرافیک تعیین شده رو بخوام اعمال کنم و سیو کنم باید به غیر کورکلاک ولتاژ رو هم تغییر بدم؟

ولتاژ دست نزن

همون کور و مموری و لیمیت همین

لینک به دیدگاه

به نظرت واسه فیلم دیدن کورکلاک بزارم 1200؟وبرای بازی بزارم همون 1365؟مموری کلاک هم 2150 هست که از 2000 پایینتر نمیره پس اون دست نمیزنم. میشه به این ترتیبی که گفتم  پاور لیمیتشون هم بگی رو چند بزارم؟

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

به نظرت واسه فیلم دیدن کورکلاک بزارم 1200؟وبرای بازی بزارم همون 1365؟مموری کلاک هم 2150 هست که از 2000 پایینتر نمیره پس اون دست نمیزنم. میشه به این ترتیبی که گفتم  پاور لیمیتشون هم بگی رو چند بزارم؟

بهتره اصلا دست به تنظیماتش نزنی..خود درایور ای ام دی نسبت به فشاری که به سخت افزار میاد اتومات قدرت کم و زیاد میکنه...تو این گرونی از دست دادن گرافیک خیلی دردناکه

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

بهتره اصلا دست به تنظیماتش نزنی..خود درایور ای ام دی نسبت به فشاری که به سخت افزار میاد اتومات قدرت کم و زیاد میکنه...تو این گرونی از دست دادن گرافیک خیلی دردناکه

کاملا حرفتون درسته حتی فکرشم دردناکه . ممنون از راهنماییت 

لینک به دیدگاه

من گرافیک گیگابایت 480 دارم. اگر موقع خرید پست میزاشتین,  نمیزاشتم گیگابایت بگیرین!

من این برنامه رو از ورژن 1 تا الان که شده 1.49 دارم امتحان میکنم, تمامشون مشکل داشت. 3 ورژن اخر هم کلا اصلا باز نمیشه. 

برنامه Xtreme engine هم که مخصوص سری 400 هست ارور میده و نمیشه اورکلاک کرد.

از همون برنامه Afterburner استفاده کنین اما اورکلاک نکنین و گرافیک رو رو حالت رفرنس یا نهایتا گیمینگ نگه دارید.

چند فریم ارزش خراب شدن گرافیک رو نداره.

ویرایش شده توسط Black Boy
لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

ببین وقتی فیلم میبینی کارت 100درصد استفاده نمیشه که 

خود جیپیو وقتی استفاده نشه ازش کلاکش زیر 500 هست همچنین مموریش

پاور لیمیت برای اورکلاک کردن بزار روی 30 درصد 

شما 2تا حالت تعریف کن یدونه دیفالت خود کارت 

یدونه اور :تو این حالت پاور لیمیت بره رو 30 و کلاک و مموری هم همونقدری که تو برنامه گیگابایت تعریف شده بود بزار

لینک به دیدگاه

درضمن شما اورکلاک میکنی اسیبی به کارت نمیزنی تا وقتی دما از محدوده مجاز خارج نشه وقتی کیست خنک باشه میتونی اورکلاک کنی 

بعد اورکلاک کردن گرافیک مثل سیپیو نیست که 

ته تهش درحد 200مگاهرتز میبری بالا

تو سیپیو شما تا 10برابر بیشتر اور میکنی قطعا سیپیو باید بیشتر در خطر سوختن باشه تا گرافیک

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، testaccount گفته است :

این برنامه مزخرف ترین نرم افزار دنیاست، من 1080  گیگابایت دارم به صورت رندوم بعضی موقع ها که میرم تو بازی این برنامه لعنتی کرش می کنه و باعث میشه کارت گرافیک باگ بشه فنش روی 0% بمونه و بعد از یک دقیقه در بازی برنامه CAM هشدار میده که دمای گرافیک رسیده به 80 درجه :| بعد مجبورم از بازی خارج بشم برنامه را دوباره اجرا کنم تا فن ها شروع به کار کنن و دما بیاد زیر 60. 

پیشنهاد میدم این برنامه را کلا حذف کنید و بجاش از MSI Afterburner استفاده کنید.

من ۱۰۸۰ دارم با extreme engine این مشکلا به وجود نمیاد‌دیگه ولی با auros engine منم این مشکل رو داشتم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

من ۱۰۸۰ دارم با extreme engine این مشکلا به وجود نمیاد‌دیگه ولی با auros engine منم این مشکل رو داشتم

برنامه Xtreme engine برای گرافیک های AMD  اررور میده. اررور در قسمت Health monitor ویندوز ثبت میشه و به صورت Pop up نیست.

بهترین برنامه از نظر کارایی و مانیتورینگ سیستم همین Afterburner هست. اما در اون حالت باید قید RGB گرافیک رو زد.

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز من خیلی وقته که از این برنامه با 1060 گیگا دارم استفاده می کنم الان هم ورژن 1.49 و روی سیستم دارم و هیچ مشکلی ندیدم

شما بهتره یک بار ویندوز عوض کنید احتمالا با یک نرم افزار دیگه Conflict داره

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Saman.Kh گفته است :

درود

دوست عزیز من خیلی وقته که از این برنامه با 1060 گیگا دارم استفاده می کنم الان هم ورژن 1.49 و روی سیستم دارم و هیچ مشکلی ندیدم

شما بهتره یک بار ویندوز عوض کنید احتمالا با یک نرم افزار دیگه Conflict داره

اره درست میگه دوستمون. اینم بگم rgb گیگا کلا خیلی مشکل دتره با برنامه های دیگه و این مشکل باعث هنگ برنامه میشه

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Black Boy گفته است :

من گرافیک گیگابایت 480 دارم. اگر موقع خرید پست میزاشتین,  نمیزاشتم گیگابایت بگیرین!

من این برنامه رو از ورژن 1 تا الان که شده 1.49 دارم امتحان میکنم, تمامشون مشکل داشت. 3 ورژن اخر هم کلا اصلا باز نمیشه. 

برنامه Xtreme engine هم که مخصوص سری 400 هست ارور میده و نمیشه اورکلاک کرد.

از همون برنامه Afterburner استفاده کنین اما اورکلاک نکنین و گرافیک رو رو حالت رفرنس یا نهایتا گیمینگ نگه دارید.

چند فریم ارزش خراب شدن گرافیک رو نداره.

خدا خیرت بده. فکر کردم مشکل از گرافیک منه. ممنونتم داداش 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، memex گفته است :

ببین وقتی فیلم میبینی کارت 100درصد استفاده نمیشه که 

خود جیپیو وقتی استفاده نشه ازش کلاکش زیر 500 هست همچنین مموریش

پاور لیمیت برای اورکلاک کردن بزار روی 30 درصد 

شما 2تا حالت تعریف کن یدونه دیفالت خود کارت 

یدونه اور :تو این حالت پاور لیمیت بره رو 30 و کلاک و مموری هم همونقدری که تو برنامه گیگابایت تعریف شده بود بزار

ممنون 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، testaccount گفته است :

این برنامه مزخرف ترین نرم افزار دنیاست، من 1080  گیگابایت دارم به صورت رندوم بعضی موقع ها که میرم تو بازی این برنامه لعنتی کرش می کنه و باعث میشه کارت گرافیک باگ بشه فنش روی 0% بمونه و بعد از یک دقیقه در بازی برنامه CAM هشدار میده که دمای گرافیک رسیده به 80 درجه :| بعد مجبورم از بازی خارج بشم برنامه را دوباره اجرا کنم تا فن ها شروع به کار کنن و دما بیاد زیر 60. 

پیشنهاد میدم این برنامه را کلا حذف کنید و بجاش از MSI Afterburner استفاده کنید.

ممنونتم داداش 

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Behrouz Molaei گفته است :

متشکرم داداش خیالم راحت کردید 

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، AntiDictator گفته است :

مگه کارت های گیگابایت هم اینطوری نیستن که یه بار RGB رو تغییر بدی بعد نرم افزارشو ببندی هم همچنان همون تنظیمی که کردی باشه؟

من یه کارت سافایر دارم که تو نرم افزار خودش Sapphire Trixx حالت RGB اش رو که تغییر میدم دیگه حتی ویندوز هم عوض کنم بازم همونیه که زدم و اصلاً نیاز نیست نرم افزار باز بمونه و حتی میشه بعدش Uninstall اش هم کرد و بازم تنظیم RGB روی همونیه که زدم.

ظاهراً یه جورایی تو خود کارت ذخیره میکنه نه تو سیستم عامل.

گیگابایت ها هم باید اینطوری باشن نه؟

اگه اینطوری باشن میشه RGB رو تنظیم کنید و بعد ببندینش و از MSI After Burner برای مانیتورینگ حین بازی استفاده کنید.

آره داداش دقیقا همینطور اصلا میشه برنامه کلا پاک کرد و فقط قسمت تنظیماتrgb نگه داشت و هیچ مشکلی هم ایجاد نمیکنه 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...