رفتن به مطلب

کنسول

milad258
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام
بنده 16 سال دارم
میخوام کنسول بازی بخرم .تفاوت پلی استیشن پرو و اسلیم درچیه دقیقاً
کدوم یکی الان با کیفیت تره؟
از کجا بخرم بهتره؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، milad258 گفته است :

با سلام
بنده 16 سال دارم
میخوام کنسول بازی بخرم .تفاوت پلی استیشن پرو و اسلیم درچیه دقیقاً
کدوم یکی الان با کیفیت تره؟
از کجا بخرم بهتره؟

با سلام 

تفاوت پرو و اسلیم در کیفیت اجرای بازی ها هست پرو قابلیت اجرای بازی با کیفیت 4k رو داره ولی اسلیم این قابلیت رو  نداره 

شما برای داشتن ps4 pro باید تلویزیون 4k با قابلیت HDR داشته باشید 

از هرجایی جز دیجی کالا خریدنش منطقی هست 

لینک به دیدگاه

با تلویزیون FullHD هم میتونین به صورت 4K با Pro بازی کنین

زمان نصب بازی ها کمتره و  لوودینگ های بازی ها در هنگام بازی خیلی سریع تر انجام میشه

توی بازی خیلی خیلی کمتر لگ میده (بنده هر زمان با Slim فیفا بازی کردم در موقعیت های سرعتی واقعا اذیت کننده بوده لگ هاش)

تفاوت در فریم دهی وجود داره که بسیار مهمه ، افت فریم اسلیم بسیار بیشتره و همچنین برخی بازی ها (که شامل بازی های بسیار خوب هم هستند) روی اسلیم با فریم ثابت پایینتری اجرا میشوند

پیشنهاد میشه Pro تهیه کنید

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، AntiDictator گفته است :

سلام

حق با امید آقاست کنسول 4K تو Full HD هم مزایایی مثل قدرت بیشتر در نتیجه فریم ریت بهتر و سرعت Loading بالاتر و... داره اما اگر مشکلی با دانلود آپدیت های حجیم نداشته باشی.

حالا چه PS4 Pro چه Xbox One X که بدتره و 50 گیگ 50 گیگ باید آپدیت تکسچر های 4K دانلود کنی و بعد به صورت Downscale روی Full HD ببینی 1f600.png

به نظر من که اگه تلویزیونت Full HD همون PS4 Slim یا Xbox One S کافیه و هزینه اضافه هم نکن.

چون ببین چه دلمون بخواد چه نه روز به روز تکنولوژی داره پیشرفت میکنه و احتمال اینکه مثلاً 2 سال دیگه PS5 هم معرفی بشه هست.

برای همین به نظرم همیشه آدم با کمترین هزینه بیشترین لذت رو ببره خیلی بهتره تا بخواد تو هر نسل کنسول ها هزینه های گزاف کنه.

البته من خودم هنوز نه PS4 دارم و نه Xbox One و هنوز با Xbox 360 بازی های قدیمی میرم و لذت میبرم 263a.png

Pro با روشن کردن این آپشن تصاویر رندر شده 4K رو بر روی نمایشگر 1080 شما پخش و کیفیت به وضوح بهتری رو به شما ارائه میده ، بدیهیه که روی نمایشگری که پنل 4K داره باز هم شاهد بهبود کیفیت نمایش خواهید بود ولی روی 1080 هم تفاوت کاملا مشخصه .

Supersampling-Mode-PS4.jpg

لینک به دیدگاه

اگر تلویزیون 4k نداری اکیدا توصیه میکنم اسلیم بگیری

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...