رفتن به مطلب

ارزش تعویض و ارتقا 1060 gaming x 3 gig با همین مدل ولی 6 gig

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر دوستان یه سوالی داشتم من یه 1060 msi 3 gig دارم میخواستم عوضش کنم و یه 6 gig بگیرم از همین مدل به نظر شما ارزش اضافه پرداختی رو داره من تو رزولوشن 1080p بازی میکنم و عموم مصرفم هم گیم هستش همین الان تو همین رزولوشن با جزییات high رو 60 فریم میگیرم منتها گفتم چون vram مدل من پایینه شاید با تعویضش به 6 گیگ تو فریم هم تاثیر داشته باشه و از طرفی در مورد کشیدنش از رم سیستم در صورت کم آوردن vram شنیدم و  از چند نفری پرسیدم گفتن که تاثیر آنچنانی نداره در مقابل رقم پرداختی میخواستم نظر دوستان رو جویا بشم ممنون

لینک به دیدگاه

سلام

بازی های جدید عموما از 4 گیگ به بالا حافظه ویدیویی را مصرف میکنند . به نظرم من تصمیم منطقی هست 

لینک به دیدگاه

به نظر من هم منطقی هست. البته بهتر بود مقدار مابه التفاوتی رو که می خوایید پرداخت کنید می گفتید. شاید تو بازیهای گذشته مشکلی براتون پیش نیاد اما حتما تو بازیهای فعلی و آینده تفاوتی بزرگ رو مشاهده خواهید کرد.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، MSI Support گفته است :

سلام

بازی های جدید عموما از 4 گیگ به بالا حافظه ویدیویی را مصرف میکنند . به نظرم من تصمیم منطقی هست 

حرفتون درسته و حتما اگر گزینه مناسبی پیش بیاد اینکا ر رو میکنم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

به نظر من هم منطقی هست. البته بهتر بود مقدار مابه التفاوتی رو که می خوایید پرداخت کنید می گفتید. شاید تو بازیهای گذشته مشکلی براتون پیش نیاد اما حتما تو بازیهای فعلی و آینده تفاوتی بزرگ رو مشاهده خواهید کرد.

من قیمت دقیق ندارم که بخوام بگم چون ممکنه یه عددی بگم اونوقت بعضی ها کارشون خراب بشه ولی اگر گزینه مناسبی باشه در اسرع وقت اینکار رو میکنم

لینک به دیدگاه

دوستان من از بیرون یه گراف 1060 6 گیگ گیگابایت g1 گیر آوردم که یارو میگفت خیلی تمیزه کسانی که تجربه استفاده از این گرافیک رو دارند میتونن به ما هم انتقال بدن که آیا ارزش خرید داره یه نه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای تعویض

صد در صد تعویض کنید

اگر بازی رو با تنظیمات بالا انجام میدین خیلی مشکل ساز هست

من داشتم فروختم بجاش ۹۷۰ خرید

الان اونم با ۱۰۶۰ نسخه ۶ گیگ تعویض کردم

تو بازیهای جدید ۳ گیگ کم هست

تو تامب رایدر تنظیمات رو تا اخر ببرید بالا حدود ۵ گیگ پر میکنه

ویرایش شده توسط WINNER
لینک به دیدگاه

ممنون دوست من دقیقا با شما موافقم کلیپ های مقایسه 3 با 6 رو دیدم و حداقل 10 فریم تفاوت بود برای همین اون رو رد کردم و ایشاالله به زودی یه 6 میگیرم سپاسگذارم

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، MSI Support گفته است :

اگر سوال دیگری داشتید حتما سوال کنید .موفق باشید 

حتما ممنون از توجهتون

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در در 1397/09/12, 11:00:05، mortezak87 گفته است :

درود بر دوستان یه سوالی داشتم من یه 1060 msi 3 gig دارم میخواستم عوضش کنم و یه 6 gig بگیرم از همین مدل به نظر شما ارزش اضافه پرداختی رو داره من تو رزولوشن 1080p بازی میکنم و عموم مصرفم هم گیم هستش همین الان تو همین رزولوشن با جزییات high رو 60 فریم میگیرم منتها گفتم چون vram مدل من پایینه شاید با تعویضش به 6 گیگ تو فریم هم تاثیر داشته باشه و از طرفی در مورد کشیدنش از رم سیستم در صورت کم آوردن vram شنیدم و  از چند نفری پرسیدم گفتن که تاثیر آنچنانی نداره در مقابل رقم پرداختی میخواستم نظر دوستان رو جویا بشم ممنون

صد در صد منطقیه اگر بتونید بیشتر هزینه کنید و 1070 بگیرید ک بهتره

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، mehdi over گفته است :

صد در صد منطقیه اگر بتونید بیشتر هزینه کنید و 1070 بگیرید ک بهتره

ممنون بابن نظرتون دوست من من تست کردم از 3 گیگ به 6 رفتم تفاوت در بازی بین 4 تا 5 فریم بود ولی تو 3 گیگ درست مثل این میموند که موتور میخاد بره ولی اتاق نمیره مثل بعضی از ماشین ها که ییهو همشون رو رد کردم و 1070 گرفتم که تو فول اچ دی فعلا کفایت میکنه ولی تا یک سال دیگه به 1080 ارتقا میدم که خیالم راحت باشه

لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، mortezak87 گفته است :

ممنون بابن نظرتون دوست من من تست کردم از 3 گیگ به 6 رفتم تفاوت در بازی بین 4 تا 5 فریم بود ولی تو 3 گیگ درست مثل این میموند که موتور میخاد بره ولی اتاق نمیره مثل بعضی از ماشین ها که ییهو همشون رو رد کردم و 1070 گرفتم که تو فول اچ دی فعلا کفایت میکنه ولی تا یک سال دیگه به 1080 ارتقا میدم که خیالم راحت باشه

خیلیم عالی نه دیگه 1070 نگه دارید تا قیمت سری 20 افت کنه و بعد ارتقا بدید بنظر من ارزش نداره 

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، mehdi over گفته است :

خیلیم عالی نه دیگه 1070 نگه دارید تا قیمت سری 20 افت کنه و بعد ارتقا بدید بنظر من ارزش نداره 

کاملا منطقیه دوست عزیز ممنون بابت نظر خوبت?

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، mortezak87 گفته است :

کاملا منطقیه دوست عزیز ممنون بابت نظر خوبت1f60a.png

قربونه شما

لینک به دیدگاه

وپس فردا درایور جدبد انودیا میاد که میتونی g sync روی مانیتورت فعال کنی برو حالشو ببر 

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، mehdi over گفته است :

وپس فردا درایور جدبد انودیا میاد که میتونی g sync روی مانیتورت فعال کنی برو حالشو ببر 

چه خبر خوبی بود مخصوصا برای گیمرها که خودم جزوش هستم ایول داداش خیلی سالاری

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، mortezak87 گفته است :

چه خبر خوبی بود مخصوصا برای گیمرها که خودم جزوش هستم ایول داداش خیلی سالاری

آره اتفاقا من چند وقته پیش rx 570 داشتمو فروختم 1070 گرفتم قبلش همش میگفتم freesync چی پس حیف میشه چون واقعا بدردم میخورد تو بازیا دیگه گفتم هر چ باد خریدم که این خبر خیلی خوشحالم کرد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...