رفتن به مطلب

خرید 1060 یا rx580 یا خرید 1070 دسته دو؟ یا منتظر برای 590؟؟

Peacekeeper
 اشتراک گذاری

??  

32 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. ??

• 1060
      3
    • 1070 or 1070TI
      21
    • 580
      2
    • 590
      6

Recommended Posts

دوستان کمکم کنین! تو چند راهی موندم!  GTX 1060 یا RX 580 بخرم یا خرید 1070یا 1070تی دست دو؟ یا منتظر برای RX590؟؟ یا RTX2060??  مانیتورم freesync داره از اون طرف هم خب 1070ها  قویتره..

ولی مشکل اینه که به کالای دست دو هم زیاد نمیتونم اطمینان کنم!... نمیدونم اصلا!

ویرایش شده توسط REZAALIFAR
لینک به دیدگاه

اگر رو  Free sync حساس نیستی قطعا 1070 دست دو بگیر

در غیر اینص.رت منتظر نسل بعدی بمون

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، alirezatha گفته است :

اگر رو  Free sync حساس نیستی قطعا 1070 دست دو بگیر

در غیر اینص.رت منتظر نسل بعدی بمون

نسل بعدی منظورت انویدیا یا ای ام دی؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خرید 1070 دست دو به هر حال پیشنهاد میشه

اما 590 اگه بتونی بهمراه 3 تا بازی باندل شده بخری از آمازون اینا اونم مورد خوبی هستش

منتظر ارزونی نمون که سرابی بیش نیست 

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

خرید 1070 دست دو به هر حال پیشنهاد میشه

اما 590 اگه بتونی بهمراه 3 تا بازی باندل شده بخری از آمازون اینا اونم مورد خوبی هستش

منتظر ارزونی نمون که سرابی بیش نیست 

از آمازون؟ از آمازون که نمیشه گرفت

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، AntiDictator گفته است :

سلام

من RX580 رو پیشنهاد میکنم چون RX590 شاید فقط 10 درصد تفاوت کارایی با RX580 داشته باشه که باور کنید برای همون 10 درصد تو ایران حداقل 2 برابر قیمت RX580 میشه و سه تا بازی ارجینال همراهش هم باور کنید تو ایران بیاد به جرات میگم دیگه همراهش نیست.

تو AMD ها هم اگه بتونی برند Sapphire بخری خیلی بهتره نه که این برند فقط کارش تخصصی گرافیک AMD هستش کیفیتشم خدایی از بقیه بهتره اما خب گرونترم هست.

1070Ti هم قیمتش پایین نمیاد منتظر نباش تو ایران هیچ چیزی قیمتش پایین نمیاد ببینید الان 750Ti هم که خیلی ساله از عرضه اش گذشته و یه جورایی بازنشسته و از رده خارج حساب میشه نسبت به قیمت اون موقع اش با دلار 1000 تومنی پایین که نیامده هیچ بلکه چندین برابرم بالاتر رفته.

یا مثلاً PS4 و Xbox One چند ساله آمدن و از 2013 تا حالا هستن و خیلی وقته تب اولیه خریدش حتی تو جهانم خوابیده اما تو ایران آیا قیمتش پایین آمده یا اتفاقاً نجومی رفته بالا؟

http://sorena-co.com/product/کارت-گرافیک-gtx-1070-ti-mini-8g-256bit-gddr5-zotac/

http://sorena-co.com/product/کارت-گرافیک-gtx-1070-ti-amp-extreme-8g-256bit-gddr5-zotac/

1070تی قبلا بالای 5ت بود. الان کمی اومده پایین. واسه همین پرسیدم که ارزش خرید دست دومش رو داره؟

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، REZAALIFAR گفته است :

دوستان کمکم کنین! تو چند راهی موندم!  GTX 1060 یا RX 580 بخرم یا خرید 1070 دست دو؟ یا منتظر برای RX590؟؟ یا RTX2060??  مانیتورم freesync داره از اون طرف هم خب 1070 قویتره..

1070TI هم قیمتش میاد پایین.. خلاصه کمکم کنیید... نمیدونم اصلا!

1070 بخر شما رو fhd راحت 60 فریم میتونی قفل کنی دیگه freesync نمیخواد

اگه بودجه در حد 1060 داری 580 بخر 

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، memex گفته است :

1070 بخر شما رو fhd راحت 60 فریم میتونی قفل کنی دیگه freesync نمیخواد

اگه بودجه در حد 1060 داری 580 بخر 

الان کدوم شد؟ ? ضمن اینکه چطوری میشه قفل کرد؟

بودجه 3ت دارم

ویرایش شده توسط REZAALIFAR
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، AntiDictator گفته است :

اون بالای 5 میلیونو یادمه مال همین چند ماه پیش بود که تازه Nvidia این کارتو معرفی کرده بود مسلمه وقتی تب اولیه یه چیزی باشه دلال ها تا دسته فرو میکنن چون همیشه افرادی میتونن همون لحظه ای که چیزی عرضه میشه بخرنش که نیاز مالی نداشته باشن وگرنه فقیر فقرا که حداقل یکی دو سال بعدش گیرشون میاد تازه اونم اگه بشه پس انداز کرد و خرید.

دست دوم 1070Ti گیر بیارید خب مسلماً از همه کارت هایی که گفتید قوی تره ولی خب دیگه قید FreeSync رو باید بزنید که البته به نظر من آنچنانم مهم نیست.

ممنون. بخاطر اینکه مانیتورم این امکان رو داشت پرسیدم. ولی خداییش freesync تو روان بودن بازی خیلی تاثیر داره

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ghost of sparta گفته است :

درود

قطعا 1070

image.thumb.png.ea458d5897a30d275ee4b446a4bb659a.pngimage.thumb.png.defe3d48165fd368365eaf927429bccc.png

image.thumb.png.cf759dc8ebcc4c113badb9b53f9bad9a.pngimage.thumb.png.3e31c54c07111a8c8f6e4f0e6f658803.png

image.png

منم به 1070 نزدیکم ولی خب نمیشه به کالا دست دو هم زیاد اطمینان کرد.. مخصوصا به این ماینرا که معلوم نیست راست میگن یا دروغ..

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، REZAALIFAR گفته است :

ممنون. بخاطر اینکه مانیتورم این امکان رو داشت پرسیدم. ولی خداییش freesync تو روان بودن بازی خیلی تاثیر داره

دوست عزیز اگه خنکی و کم صدایی کارت برات خیلی خیلی مهمه 1060 بگیر. اگه مقداری (خیلی کم اونم تو دورهای بسیار بالا و فول لود)صدا برات آزار دهنده نیست و مثل بعضی ها دمای 70 تا 75 رو بخاری برقی فرض نمیکنی قطعا 580 بگیر واقعا فوق العاده هست. مرحله سوم اگر میتونی بودجه به 3700 برسونی یه 1070 ماین نشده بگیر که دیگه حالا حالاها بیمه ایی 

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، REZAALIFAR گفته است :

بودجه 3ت دارم

1070 دست دوم 3.400 ایناست 

مگه بتونی ماین شدشو بگیری

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

بعضی ها دمای 70 تا 75

کجاش بخاری برقیه من تو  odysey بترکونه نزدیک 70 میاد 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، memex گفته است :

کجاش بخاری برقیه من تو  odysey بترکونه نزدیک 70 میاد 

نه داشی من نمیگم این جمله رو.اگه تو فروم های خاص یا جاهای دیگه دقت کرده باشی یه سریا این دما رو میگن بخاری 

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، AntiDictator گفته است :

متاسفانه الان فقط کالای دست دوم اینطوری نیست یه عده بی وجدان تو بازار های کامپیوتر هستن که کارت بدون گارانتی و احتمالاً ماین شده رو به صورت کالای نو میفروشن و همون حقه بچه های بازار موبایل علاءالدین که میگن مثلاً گارانتی شرکتی داره یا شرکت گارانتی فاکتور ما براش سنده و کارت گارانتی نمیزنه و از این چیزا...

اینو گفتم بدونید الان اوضاع انقدر شیر تو شیر شده که به کالای نو هم آنچنان اعتمادی نیست.

خب پس چکار کنم الان؟ :/ 

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

1070 بگیر چون انویدیاست:99_muscle:

جمله دوستمون رو اصلاح می کنم

1070 نگیر چون انویدیاست .

..........

از اونجایی که 3 تومن بودجه دارید و  کارت دسته 2 نمی خواهید بهترین انتخاب برای شما RX 590 هستش .

در بین کارتهایی مثل 1060 و 480 و ... کارت 590 بی هیچ تردیدی قویترینه و با توجه به داشتن 3 بازی رایگان و این که مانیتور مخصوص ای ام دی رو هم دارید برای شما  بهترین انتخابه . البته مصرف و دمای بالاتری هم داره . مصرف توی ایران ( با توجه به هزینه برق ) تقریبا هیچ اهمیتی نداره ( فقط باید پاور مناسب داشته باشید ) و دما هم در حدود80 درجه هست که برای کارتهای ای ام دی که بعضی هاشون تا دمای 95 درجه هم داغ میشن ( و البته توی همین دما هم کار می کنن ) اصلا مشکلی نداره .

..............

میشه مشخصات دقیق سیستمتون رو بگید ؟

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

..........

از اونجایی که 3 تومن بودجه دارید و  کارت دسته 2 نمی خواهید بهترین انتخاب برای شما RX 590 هستش .

در بین کارتهایی مثل 1060 و 480 و ... کارت 590 بی هیچ تردیدی قویترینه و با توجه به داشتن 3 بازی رایگان و این که مانیتور مخصوص ای ام دی رو هم دارید برای شما  بهترین انتخابه . البته مصرف و دمای بالاتری هم داره . مصرف توی ایران ( با توجه به هزینه برق ) تقریبا هیچ اهمیتی نداره ( فقط باید پاور مناسب داشته باشید ) و دما هم در حدود80 درجه هست که برای کارتهای ای ام دی که بعضی هاشون تا دمای 95 درجه هم داغ میشن ( و البته توی همین دما هم کار می کنن ) اصلا مشکلی نداره .

..............

ممنون از توضیحات خوبتون. این جریان 3بازی چیه؟ من نفهمیدم. ضمن اینکه 590 هنوز وارد نشده که..

سیستمم: ryzen 1700

ram 16gb

پاور 750w cooler master

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

..........

..............

درود

کی گفته 80 درجه است ؟

مدل xfx مشکل داره

image.thumb.png.acf09c3f3c9d082203cbf8d7247f27ce.png

PowerColor Red Devil

image.thumb.png.e5b69cf3e05c844cb147e6ea865b993f.png

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، REZAALIFAR گفته است :

ممنون از توضیحات خوبتون. این جریان 3بازی چیه؟ من نفهمیدم. ضمن اینکه 590 هنوز وارد نشده که..

سیستمم: ryzen 1700

ram 16gb

پاور 750w cooler master

سیستم بسیار خوبی دارید و کارت RX 590 رو به خوبی پشتیبانی می کنه .

در 9 دقیقه قبل، ghost of sparta گفته است :

درود

کی گفته 80 درجه است ؟

مدل xfx مشکل داره

حدود 80 درجه !

ضمن این که بنده خبرندارم ایشون قرار کدوم کارت رو بگیرن . حداکثر رو گفتم که بعدا بدهکار نشیم !!!!

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، REZAALIFAR گفته است :

از آمازون؟ از آمازون که نمیشه گرفت

میشه .

سایتهایی هستند که میتونید بهشون سفارش بدید .

............

این رو هم ببینید :

.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

میشه .

سایتهایی هستند که میتونید بهشون سفارش بدید .

............

این رو هم ببینید :

.

من نتونستم این متن هارو اونجا پیدا کنم. خیلی زیاده ارسال..ضمن اینکه این سایت ها خیلی میکشن روش. با اون قیمت میشه 1080 گرفت

لینک به دیدگاه

طبیعت را دوست داشته باش سبزی و چمن و درخت..و از دوزخ بترس از خون و اتش و رنگ قرمز.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...