رفتن به مطلب

کرش کردن کارت گرافیک

ho3einsa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود. دوستان بنده دوروز پیش یه کارت گرافیک 480 ایکس اف ایکس خریدم. دماش تو بازی تا 83 میرسید تو فول لود بعد بردمش پسش دادم یکی دیگه گرفتم اینم ماین شدس. از یه مدلن. بعد اومدن تو فورمارک تست استرس گرفتم بعد 15 دقیقه میرسه به 82 درجه با دور فنه 82 درجه حالا این مشکلی نیس ولی بلافاصله که بعدش میرم تو بازی مثل شادو تام رایدر بع چند دقیقه بازی صفحه کرش میکنه. تصویر میره صفحه مشکی رنگ میشه تا ریستارت نکنم هیچ دکمه ای کار نمیکنه. میخاستم بدونم این مشکل میتونه از درایور باشه یا نه مشکل سخت افزاریه. با فروشنده حرف زدم میگه بیار نشون بده! اخه میگم مرد حسابی وقتی بعد کلی کار این کرش میکنه چجوری ثابت کنم من. یبارم دیشب رفتم تو تست بنچ مارک تام رایدر اونجا هم یکم بعد تست کرش کرد. خلاصه افتادم تو دردسر. تا میتونین از کارت ماین شده دوری کنین.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حسین جان کارت ماین شده ولش ، پس بده با همون پول فوقش یه ذره بیشتر ، 470 یا 570 بدون ماینی پیداکردی که احتمالش کمه ارزش داره

با یه بازی دیگه هم تست کن ، فورمارک کارتو نابود میکنه تست تایم اسپای خوبه

به فروشنده بگو خمیر کارتهات خشکیده اینجوری دما میره بالا یا شیره کارتو بدجوری کشیده

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

از پاساژ سهند دیجی مارکت (زیر زمین) خریدم. باو طرف میگه بیار ثابت کن! چجوری ثابت کنم خودشم میگه کارت دیگه بهت میدم. باید دست به یقه شم مثه اینکه.

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

فورمارک تست استرس گرفتم بعد 15 دقیقه میرسه به 82 درجه با دور فنه 82 درجه

5دقیقه فقط برای تست زیادم هست 15 دقیقههه؟؟؟میخوای نابود کنی کارتو؟؟؟

مشکل سخت افزاری نیست چون کرش از درایور و نرم افزاره 

در 46 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

تا میتونین از کارت ماین شده دوری کنین.

اطلاعات غلط نده اکثر دوستان کارت ماین شده داشتن بدون مشکل بوده 

همون کارت قبلی چش بود پس دادی؟ خودت مشکل میسازی برای خودت الکی داری استرس میدی به خودت 

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

از پاساژ سهند دیجی مارکت (زیر زمین) خریدم. باو طرف میگه بیار ثابت کن! چجوری ثابت کنم خودشم میگه کارت دیگه بهت میدم. باید دست به یقه شم مثه اینکه.

خیلی راحت با گوشی از مانیتور فیلم میگیری 

? 

ویرایش شده توسط memex
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، memex گفته است :

5دقیقه فقط برای تست زیادم هست 15 دقیقههه؟؟؟میخوای نابود کنی کارتو؟؟؟

مشکل سخت افزاری نیست چون کرش از درایور و نرم افزاره 

اطلاعات غلط نده اکثر دوستان کارت ماین شده داشتن بدون مشکل بوده 

همون کارت قبلی چش بود پس دادی؟ خودت مشکل میسازی برای خودت الکی داری استرس میدی به خودت 

درایور خود کارت تو یکی از بایوسا بدون مشکل نصب میشه تو یکی نصب نمیشه. یعنی اونی که نصب نمیه مشکل داره؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، memex گفته است :

خیلی راحت با گوشی از مانیتور فیلم میگیری 

? 

میگه بیار اینجا نشون بده ?

لینک به دیدگاه

منظور از درایور همون درایور توی دی وی دی خود کارته.

اگه خریداری بیا همون قیمت که خریدم بدم بهت اگه این همه مطمعنیکه سالمه. ولی بی شوخی کمک کن ببینم مشکل از کجاس

لینک به دیدگاه

سلام داداش حسین

خرید کارت گرافیک جدید رو بهت تبریک میگم

راجب مشکلت هم ممگنه از این دو مورد باشه :

یا پاور کم میاره

یا خیلی داغ می‌کنه که توی کارت های amd مخصوصاً  xfx یه چیز معموله .

اگه میتونی تهویه کیس رو بهترش کن و مطمئن شو که پاور کم نمیاره.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

درایور خود کارت تو یکی از بایوسا بدون مشکل نصب میشه تو یکی نصب نمیشه. یعنی اونی که نصب نمیه مشکل داره؟

درایور نسخه جدید رو بریز که برای بازی تام رایدر بهینه شدست 

نسخه بایوس هم از gpuz چک کن ببین مثل قبلی هست یا نه تصویر تو اون تایپکت هست اگه تصویر کارت قبلیو نداری

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Chabouk گفته است :

سلام داداش حسین

خرید کارت گرافیک جدید رو بهت تبریک میگم

راجب مشکلت هم ممگنه از این دو مورد باشه :

یا پاور کم میاره

یا خیلی داغ می‌کنه که توی کارت های amd مخصوصاً  xfx یه چیز معموله .

اگه میتونی تهویه کیس رو بهترش کن و مطمئن شو که پاور کم نمیاره.

والا پاورم که 480 گرینه. مدل eu

دماش هم حدودا تا 82-3 میره با دور فن 84 درصد

یه ورودی 8 پین داره

ممنون دوست گلم. رفتم برای کارت یه کیس گرین (پارس) خریدم. یدونه فن 12mm رو خودش داره فک کنم تهویش بد نباشه. برای تست سلامت کارت چه نرم افزارایی پیشنهاد میدین

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

درایور نسخه جدید رو بریز که برای بازی تام رایدر بهینه شدست 

نسخه بایوس هم از gpuz چک کن ببین مثل قبلی هست یا نه تصویر تو اون تایپکت هست اگه تصویر کارت قبلیو نداری

داداش هردو همون اصلیه هستن. به نظرت رو کدوم بایوس درایور نصب کنم. چون این مشکله(فریز) با اون بایوسیه که مشکلی بادرایور خود کارت نداره. این یکی بایوس باید برای شناسوندنش پچ بریزم. اخرشم نفهمیدم چرا پچ میخاد.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

داداش هردو همون اصلیه هستن. به نظرت رو کدوم بایوس درایور نصب کنم. چون این مشکله(فریز) با اون بایوسیه که مشکلی بادرایور خود کارت نداره. این یکی بایوس باید برای شناسوندنش پچ بریزم. اخرشم نفهمیدم چرا پچ میخاد.

گفتم که پچ میزنی چون قبلش بایوس کاستوم نصب کردن و اون لایسنسش باطل میشه انگار که مثلا نسخه تایید نشدست پچ میزنی یعنی میخوای به سیستم بفهمونی مشکل از لحاظ امنیتی نداره

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ho3einsa گفته است :

یه ورودی 8 پین داره

داداش من تو سایت گرین چک کردم بنا به کارکرد و کاهش بازده پاور فکر کنم مشکل از پاوره حالا بنا بر این هم بزاریم که پاور کم نمیاره ، کیست هم تهویه درست و حسابی  ای نداره ،شده نورالانور. درب کیس رو باز بزار خنک شه شاید درست شد و به این کارا نیازی نبود.

Screenshot_20181203-223545_System_UI.thumb.png.b7188bb9ba983c835027d92c89f7a41f.png

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

یه ورودی 8 پین داره

پاورتون کم میاره عزیز...حداقل پاور موردنیاز این کارت 500وات هست.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، memex گفته است :

گفتم که پچ میزنی چون قبلش بایوس کاستوم نصب کردن و اون لایسنسش باطل میشه انگار که مثلا نسخه تایید نشدست پچ میزنی یعنی میخوای به سیستم بفهمونی مشکل از لحاظ امنیتی نداره

? چقد بی اعصابی داداش. ممنون. نگفتی رو کدوم بایوس نصبش کنم

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Chabouk گفته است :

داداش من تو سایت گرین چک کردم بنا به کارکرد و کاهش بازده پاور فکر کنم مشکل از پاوره حالا بنا بر این هم بزاریم که پاور کم نمیاره ، کیست هم تهویه درست و حسابی  ای نداره ،شده نورالانور. درب کیس رو باز بزار خنک شه شاید درست شد و به این کارا نیازی نبود.

Screenshot_20181203-223545_System_UI.thumb.png.b7188bb9ba983c835027d92c89f7a41f.png

از طرف سازنده 500وات حداقل ذکر شده و پیشنهاد شده 550w

لینک به دیدگاه

داداش هردو همون اصلیه هستن. به نظرت رو کدوم بایوس درایور نصب کنم. چون این مشکله(فریز) با اون بایوسیه که مشکلی بادرایور خود کارت نداره.

هردو بایوس رو تست کن 

اول پچ رو بزن بعد تست کن

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Chabouk گفته است :

تو کولر مستر زدم فول لود سیستمو 400 وات حساب کرد پاور 450 پیشنهاد داد. این گرینو که خود نمایندش که مصاحبه میکرد با ایمان هم قبول نداره. عجبز یعنی یه پاور افتاد تو پاچمون؟ اگه کم بیاره به سیستم مشکل نزنه؟ راستی واسه تهویه کیس فن بگیرم به نظرت؟ راستی پاورو یه سال نشده خریدم.

در 4 دقیقه قبل، G@m3R گفته است :

پاورتون کم میاره عزیز...حداقل پاور موردنیاز این کارت 500وات هست.

ممنون

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، G@m3R گفته است :

از طرف سازنده 500وات حداقل ذکر شده و پیشنهاد شده 550w

?

لینک به دیدگاه

? چقد بی اعصابی داداش

اخه اون بنده خدا کارت سالم داده دستت شما داری خرابش میکنی سر تلقین الکی قبلا با amd کار  نکردی؟؟

بعد کرش میکنه تصویر میپره کلا یا رده از تصویر بازی توش میمونه و شطرنجی میشه ؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، memex گفته است :

هردو بایوس رو تست کن 

اول پچ رو بزن بعد تست کن

میشه لینک پچو بدی؟ پاکش کردم.

لینک به دیدگاه

تو کولر مستر زدم فول لود سیستمو 400 وات حساب کرد پاور 450 پیشنهاد داد. این گرینو که خود نمایندش که مصاحبه میکرد با ایمان هم قبول نداره. عجبز یعنی یه پاور افتاد تو پاچمون؟ اگه کم بیاره به سیستم مشکل نزنه؟ راستی واسه تهویه کیس فن بگیرم به نظرت؟

ممنون

والا تو این گرونی به نظرم در کیس رو باز بزار بزار تو حیاط

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، memex گفته است :

اخه اون بنده خدا کارت سالم داده دستت شما داری خرابش میکنی سر تلقین الکی قبلا با amd کار  نکردی؟؟

بعد کرش میکنه تصویر میپره کلا یا رده از تصویر بازی توش میمونه و شطرنجی میشه ؟

نه Amd زیاد نداشتم.

نه کلا تصویر میره تو بازی بودنی صفحه یا سفید میشه یا مشکی تو فورمارک هم صورتی میشه. والا چی بگم

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Chabouk گفته است :

والا تو این گرونی به نظرم در کیس رو باز بزار بزار تو حیاط

? دوستان دما حداکثر برای این کارت چند باشه خوبه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...