رفتن به مطلب

کرش کردن کارت گرافیک

ho3einsa
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 1 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

نه Amd زیاد نداشتم.

نه کلا تصویر میره تو بازی بودنی صفحه یا سفید میشه یا مشکلی تو فورمارک هم صورتی میشه. والا چی بگم

اگه میتونی ببر پیش یکی از دوستان تا تستش کنن .

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

نه کلا تصویر میره تو بازی بودنی صفحه یا سفید میشه یا مشکلی تو فورمارک هم صورتی میشه

میتونی یبار تست کنی کرش کرد عکس بگیری بفرستی؟

چون 3تا حالت داره 

مشکل از کارته 

مشکل از پاوره

مشکل از کابله 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ho3einsa گفته است :

والا چی بگم

یه عکس با گوشی از حالتی که اتفاق میفته بگیر تا بشه بهتر نظر داد.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Chabouk گفته است :

اگه میتونی ببر پیش یکی از دوستان تا تستش کنن .

میبرم پیش خودش ولی این کرش کردن رندومه همیشه پیش نمیاد نمیدونم چقد باید زیر لود باشه تا باز بیاد

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

? دوستان دما حداکثر برای این کارت چند باشه خوبه

فکر کنم دیگه تو فول 70-75 خوب باشه. البته برای amd تا 80 طبیعیه.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، memex گفته است :

میتونی یبار تست کنی کرش کرد عکس بگیری بفرستی؟

چون 3تا حالت داره 

مشکل از کارته 

مشکل از پاوره

مشکل از کابله 

در 1 دقیقه قبل، rambo.2020 گفته است :

یه عکس با گوشی از حالتی که اتفاق میفته بگیر تا بشه بهتر نظر داد.

گوشی فروختم کارت بخرم در حال حاضر گوشی هوشمند ندارم بتونم عکس بگیرم وقتیم اونجور میشه نمیشه اسکرین یا فیلم گرفت چون سیستم کلا فریز میشه هیچی کار نمیکنه نه کیبورد نه موس فقط ریستارت یا خاموش میشه.

لینک به دیدگاه

میبرم پیش خودش ولی این کرش کردن رندومه همیشه پیش نمیاد نمیدونم چقد باید زیر لود باشه تا باز بیاد

انشاالله که مشکل خاصی نباشه ولی یه توصیه دوستانه برات دارم «اگه تونستی پسش بده ،با دوروبراین قیمت میتونی یه 970 از همین فروم گیر بیاری»

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Chabouk گفته است :

انشاالله که مشکل خاصی نباشه ولی یه توصیه دوستانه برات دارم «اگه تونستی پسش بده ،با دوروبراین قیمت میتونی یه 970 از همین فروم گیر بیاری»

بتونم پسش بدم (ثابت کنم)شک نکن پولمو پس میگیرم

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

گوشی فروختم کارت بخرم در حال حاضر گوشی هوشمند ندارم بتونم عکس بگیرم وقتیم اونجور میشه نمیشه اسکرین یا فیلم گرفت چون سیستم کلا فریز میشه هیچی کار نمیکنه نه کیبورد نه موس فقط ریستارت یا خاموش میشه

مشکل از پاوره گرافیک کرش کنه تصویر میره سیستم فریز نمیکنه

کابل پاور متصل رو چک کن همرو شاید درست جا نزدی

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، testaccount گفته است :

داداش کارت مشکلی نداره، خمیرشو با خمیر Noctua عوض کن، پاورت هم ضعیفه عوضش کن مشکلاتت برطرف میشه.

داداش متاسفانه نه تعمیرکار مورد اعتماد میشناسم کارتو بدم دستش نه بودجه خرید پاور دارم فعلا. خود فروشنده زد9 داره فوقش میگم سرویس کنه

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، memex گفته است :

مشکل از پاوره گرافیک کرش کنه تصویر میره سیستم فریز نمیکنه

کابل پاور متصل رو چک کن همرو شاید درست جا نزدی

باشه باز چک میکنماگه گرافیک کرش کنه از کجا میشه فهمید چون تصویر نشون نمیده که بفهمم وسایل درست کار نمیکنه

لینک به دیدگاه

اگه گرافیک کرش کنه از کجا میشه

تصویر شطرنجی میشه یا کلا میپره علامت نبود سیگنال میاد

فریز هم ممکنه بکنه ولی معمولا کار به سیاه شدن صفحه کشیده میشه

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، testaccount گفته است :

برای تعویض خمیر تعمیر کار لازم نیست که، فقط پیچ گوشتی لازم داری.

ترجیح میدم بدم دست ادم کاربلد تا خودم انجام بدم.ریسکش نمی ارزه

در 5 دقیقه قبل، memex گفته است :

تصویر شطرنجی میشه یا کلا میپره علامت نبود سیگنال میاد

فریز هم ممکنه بکنه ولی معمولا کار به سیاه شدن صفحه کشیده میشه

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

حسین جان واسه این کارت پاورت یکمی لب به لب هستش ولی کارتو راه میندازه در اولین فرصت با این کارت باید پاور ارتقا بدی ، 480 حدود 180 وات مصرف داره 

مطلب دوم اینکه بازی شادو تومب رایدر بازی بهینه ای نیست خودم مشکل فریزشدن ناگهانی باهاش دارم که صبح یه سرچ مختصری زدم دیدم اونایی که ارجینال خریدن هم مشکل دارن ، راه حل موقت اینو پیداکردم که توی مپ نباید روی بعضی آیتم ها کلیک کنیم و وقتی مثلاً یه مقبره میخونی فریز میشه ، آخرین درایور هم من چک کردم نریز چون توی بازی موقع عوض کردن اسلحه ها تصویر سبز برفکی میزنه و فریز شدن بیشتر میشه

تست تایم اسپای و Unigine_Heaven خوبه ، به هیچ عنوان فورمارک نگیر چون تعدادی با این تست کارتشونو به باد دادن

با برند xfx کار نکردم ولی دما نباید از 75 بیشتر بشه ولی تهویه کیست خوب نیست حداقل یه فن هم بگیر جلوش بزار واسه ورودی هوای سرد 

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

حسین جان واسه این کارت پاورت یکمی لب به لب هستش ولی کارتو راه میندازه در اولین فرصت با این کارت باید پاور ارتقا بدی ، 480 حدود 180 وات مصرف داره 

مطلب دوم اینکه بازی شادو تومب رایدر بازی بهینه ای نیست خودم مشکل فریزشدن ناگهانی باهاش دارم که صبح یه سرچ مختصری زدم دیدم اونایی که ارجینال خریدن هم مشکل دارن ، راه حل موقت اینو پیداکردم که توی مپ نباید روی بعضی آیتم ها کلیک کنیم و وقتی مثلاً یه مقبره میخونی فریز میشه ، آخرین درایور هم من چک کردم نریز چون توی بازی موقع عوض کردن اسلحه ها تصویر سبز برفکی میزنه و فریز شدن بیشتر میشه

تست تایم اسپای و Unigine_Heaven خوبه ، به هیچ عنوان فورمارک نگیر چون تعدادی با این تست کارتشونو به باد دادن

با برند xfx کار نکردم ولی دما نباید از 75 بیشتر بشه ولی تهویه کیست خوب نیست حداقل یه فن هم بگیر جلوش بزار واسه ورودی هوای سرد 

??

ممنون حسن جان

اره اتفاقا دوبار فقط تو همین شادو فریز شده جای دیگه نشده.

لینک به دیدگاه

سلام

جسارتا عرض میکنم این کارت هارو پیش تر برای ما نیز آوردن و چون میدونستم کارت های مشکل داری هستن ابدا نخریدم 

جدا از این واقعا برام جالبه ما کارتی مثل RX 580 گارانتی دار که دست گیمر بوده و ماین هم نشده به همان قیمت XFX 480 ماین شده و بدون گارانتی میفروشیم مشتری دوباره میره سر وقت خرید XFX 480 !

میتونید جهت تست سلامت که در همان پاساژ هستم تشریف بیارید 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 دقیقه قبل، Hamed2G گفته است :

سلام

جسارتا عرض میکنم این کارت هارو پیش تر برای ما نیز آوردن و چون میدونستم کارت های مشکل داری هستن ابدا نخریدم 

جدا از این واقعا برام جالبه ما کارتی مثل RX 580 گارانتی دار که دست گیمر بوده و ماین هم نشده به همان قیمت XFX 480 ماین شده و بدون گارانتی میفروشیم مشتری دوباره میره سر وقت خرید XFX 480 !

سلام حامد جان ، الان 580 دم دست داری ؟ قیمت چند ؟ یکی از بچه های فروم ازم راهنمایی میخواست برای خرید کارت که بفرستم پیشت

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Hamed2G گفته است :

سلام

سلام ادرستونو برام میفرستین مزاحم شم؟ من که ندیدم اگه میدیدم بی شک 580 برمیداشتم.

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

سلام ادرستونو برام میفرستین مزاحم شم؟ من که ندیدم اگه میدیدم بی شک 580 برمیداشتم.

یکی از همکاران چند تایی از همین 480 ها داشتن دونه ای 950 دادن رفت..همشون مشکل شما رو داشتن! کارتها ماین شده بود...اگه قصد خرید کارت ماین شده دارید انودیا بخرید!

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

یکی از همکاران چند تایی از همین 480 ها داشتن دونه ای 950 دادن رفت..همشون مشکل شما رو داشتن! کارتها ماین شده بود...اگه قصد خرید کارت ماین شده دارید انودیا بخرید!

1تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، memex گفته است :

1تومن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله.یدونشم نگه داشتن برای کالبد شکافی!

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

از پاساژ سهند دیجی مارکت (زیر زمین) خریدم. باو طرف میگه بیار ثابت کن! چجوری ثابت کنم خودشم میگه کارت دیگه بهت میدم. باید دست به یقه شم مثه اینکه.

سلام

فیلم تهیه کنید.

لینک به دیدگاه

سلام دادا.ببخشید رک میگم

کارت ماین شده =?

من با پاور 530 ک حدود 3 سالی کارکرده بود 480 داشتم. این مشکل شما شاید از پاور یا خمیر کارت باشه ! خب اگه پاور بخری ک یه هزینه اضافی رو دستت میوفته! اگه مشکل از خمیر باشه ک با تعویض خمیر اگه درست بشه شما کارت رو بعدا باید به عنوان کارت باز شده بفروشید ! ک مطمئنا قیمت کمتری فروش میره

برو مغازه طرف کارت رو پس بده.یا کلا سیستمت رو ببر همین ک مشکل بوجود اومد بگو پولمو بده.

خلاصه گول این حرفایی ک میگن کارت در شرایط عالی ماین شده رو نخور.و سراغ اینجور کارتا نرو.کارت رو پس بده نهایت یکم هزینه بیشتر میکنی و یه کارت ماین نشده میخری

لینک به دیدگاه

دوستان واقعا حرفایی میزنن آدم خندش میگیره

کارت ماین شده عزیزم 99درصدشون مشکل دارن ، ماینرا بی قید هستن کارت رو در بد ترین حالت نگه میدارن و بعد در کمال پر رویی وقتی 2 یا 3 برابر مبلغ کارت رو ازش کشیدن بیرون میخوان بیان دوباره کارتشونو بفروشن.

اگه ماینر رو میشناسید کارش درسته کارتشو بخرید در غیر اینصورت اصلا و ابدا سراغ اینجور چیزا نرید چون به مشکل میخورید حالا یکی مثل شما تو یکی دو روز یکی هم توی چند ماه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...