رفتن به مطلب

سوال در مورد تجربه استفاده از کارت gigabyte 1060 6gig g1

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان سوالی داشتم در مورد این کارت که آیا ارزش خرید رو داره؟اون اشخاصی که تجربه استفاده از این کارت رو داشتن آیا کارت مورد اعتمادی هست از لحاظ دما و قدرت تو رزولوشن 1080p؟ مشخصات سیستم من اینه:

cpu : i5 8400

ram: 4*4 apacer 2400

m.b : z370 biostar gt6

ویرایش شده توسط mortezak87
لینک به دیدگاه

سلام در کل گیگابایت برند بسیار معتبر و خوبی هست و همیشه سعی کرده بین برندها  (دوام قطعات، اورکلاک،و....)بهتر عمل کنه. من مدل rx580 رو از همین برند دارم. بسیار عالی عمل کرده. کلا هیچ 1060 متوسط هم از نظر من وجود نداره همشون سنگ تمام گذاشتن. شما فقط دقتت این باشه که اگه میخوای دست دوم بخری طرف قبلا باهاش چه میکرده .اگه نو میخوای بخری با خیال راحت اقدام کن 

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

سلام در کل گیگابایت برند بسیار معتبر و خوبی هست و همیشه سعی کرده بین برندها  (دوام قطعات، اورکلاک،و....)بهتر عمل کنه. من مدل rx580 رو از همین برند دارم. بسیار عالی عمل کرده. کلا هیچ 1060 متوسط هم از نظر من وجود نداره همشون سنگ تمام گذاشتن. شما فقط دقتت این باشه که اگه میخوای دست دوم بخری طرف قبلا باهاش چه میکرده .اگه نو میخوای بخری با خیال راحت اقدام کن 

ممنون دوست من حق با شماست همه برند ها رو 1060 سنگ تموم گذاشتن راستش من msi داشتم از همین 1060 که 3 گیگ بود ولی این g1 شش گیگه و برای تنوع هم شده میخوام اینکار رو بکنم و دست دومه و متاسفانه تو انویدیا برای تشخیص اینکه ماین شده یا نه راهی نیست ولی از لحاظ کیفیت اینقدر روشون خوب کار شده که بعید میدونم در صورت ماین هم باز مشکلی برای منی که فقط گیم میزنم پیش بیاد

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mortezak87 گفته است :

ممنون دوست من حق با شماست همه برند ها رو 1060 سنگ تموم گذاشتن راستش من msi داشتم از همین 1060 که 3 گیگ بود ولی این g1 شش گیگه و برای تنوع هم شده میخوام اینکار رو بکنم و دست دومه و متاسفانه تو انویدیا برای تشخیص اینکه ماین شده یا نه راهی نیست ولی از لحاظ کیفیت اینقدر روشون خوب کار شده که بعید میدونم در صورت ماین هم باز مشکلی برای منی که فقط گیم میزنم پیش بیاد

خواهش میکنم داداش گلم.بله دقیقا من هم تا 10 روز پیش msi 1060 6gb داشتم و بسیار پر قدرت و خنک هم بود (منتهی سیستم رایزن بسته بودم همش تو مخم بود که گرافیک هم amdبکنم که کزدم?)از لحاظ ماین هم درست میفرمایید ولی حداقلش میتونید به خریدار تا حدودی اعتماد کنید. یه تایپیکی اینجا زده شده و فروشنده منصفی هم هست و همین گرافیک ها رو میفروشه یه سری بزنید Javadmpower@ 

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

خواهش میکنم داداش گلم.بله دقیقا من هم تا 10 روز پیش msi 1060 6gb داشتم و بسیار پر قدرت و خنک هم بود (منتهی سیستم رایزن بسته بودم همش تو مخم بود که گرافیک هم amdبکنم که کزدم1f60a.png)از لحاظ ماین هم درست میفرمایید ولی حداقلش میتونید به خریدار تا حدودی اعتماد کنید. یه تایپیکی اینجا زده شده و فروشنده منصفی هم هست و همین گرافیک ها رو میفروشه یه سری بزنید Javadmpower@ 

باشه حتما ارادتمند?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

نمیخوام از خرید این کارت دلسردتون کنم ولی گیگا تو کولر سری 1060 و 400 گند زده بود و امده بود به جای خمیر از چسب استفاده کرده بود و کولرشم چندان تعریفی نداشت اون زمان که میخواستم خرید کنم هم مدل 1060 و هم 480 گیگا بررسی کردم دماشون تقریبا هم اندازه کارتهای رفرنس بود قیمتشون اون زمان خیلی گرونتر از msi اینا بود 

ولی در کل کارتهای انویدیا مخصوصا میان رده و پایین رده ها خنکتر از رقیب هستن پس زیاد بد به دلتون راه ندید

توی قدرت هم همه کارتهای 1060 چیپشون یکیه فقط تو مقدار فرکانس اینا تفاوت جزئی دارن که قابل چشم پوشی هستش

index.php?ct=articles&action=file&id=23935index.php?ct=articles&action=file&id=23941

اگر برند مشابه با قیمت مشابه پیدا کردید پیشنهاد میدم از برند دیگه ای خرید کنید اگه نشد همینم خوبه ، کارت 6 گیگ به زور کفاف بازیهای امروزی میده چه برسه به 3 گیگ

این هم مال 480 که نشون میده تو بحث دما فرقی با رفرنس نداره

index.php?ct=articles&action=file&id=25510&admin=0a8fcaad6b03da6a6895d1ada2e171002a287bc1

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mortezak87 گفته است :

باشه حتما ارادتمند1f609.png

لیون که تخفیف خوب زده اگه قصد خرید دارید که از لیون بخرید

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/graphic-card/nvidia/gigabyte-gtx-1060-g1-gaming-wf2x-oc-6gb-gddr5-3.html

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mortezak87 گفته است :

باشه حتما ارادتمند1f609.png

قوربونت. اگه نظر بنده رو میخوای. اگرم پولت کمه به دو هزار نفر رو بزن ولی جنس آک بخر 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام

نمیخوام از خرید این کارت دلسردتون کنم ولی گیگا تو کولر سری 1060 و 400 گند زده بود و امده بود به جای خمیر از چسب استفاده کرده بود و کولرشم چندان تعریفی نداشت اون زمان که میخواستم خرید کنم هم مدل 1060 و هم 480 گیگا بررسی کردم دماشون تقریبا هم اندازه کارتهای رفرنس بود قیمتشون اون زمان خیلی گرونتر از msi اینا بود 

ولی در کل کارتهای انویدیا مخصوصا میان رده و پایین رده ها خنکتر از رقیب هستن پس زیاد بد به دلتون راه ندید

توی قدرت هم همه کارتهای 1060 چیپشون یکیه فقط تو مقدار فرکانس اینا تفاوت جزئی دارن که قابل چشم پوشی هستش

index.php?ct=articles&action=file&id=23935index.php?ct=articles&action=file&id=23941

اگر برند مشابه با قیمت مشابه پیدا کردید پیشنهاد میدم از برند دیگه ای خرید کنید اگه نشد همینم خوبه ، کارت 6 گیگ به زور کفاف بازیهای امروزی میده چه برسه به 3 گیگ

index.php?ct=articles&action=file&id=25510&admin=0a8fcaad6b03da6a6895d1ada2e171002a287bc1

درود دوست عزیز 

G1

IMG_20181205_135443_538.thumb.jpg.49fdc17f37cb8dab7e350a42a33ca5a3.jpg

Gaming x

IMG_20181205_135459_348.thumb.jpg.c6c60c68a4d29a8eea6e23592d727e49.jpg

شما تصورت اینکه  کارت ۶۳ درجه است و بسیار خنک اما vram داره ذوب میشه

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام

ممنون بابت راهنمایی که کردن و مطمین بودم اینجا من رو راهنمایی کامل میکنن منتها یه سوالی که برای من پیش اومده اینکه این کارت مثل اینکه دو تا ورژن داره یعنی این چیزی که شما میفرمایین تو هر دوتا مورد هست؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ghost of sparta گفته است :

درود دوست عزیز 

G1

Gaming x

IMG_20181205_135459_348.thumb.jpg.c6c60c68a4d29a8eea6e23592d727e49.jpg

با توجه به اطلاعاتی که شما اینجا گذاشتین پس براحتی میشه متوجه شد که گیگا تو زمینه کولینگ خیلی بهتر از MSI عمل کرده ولی یه سوالی دارم همونطور که خودتون آگاهید G1 تو دو ورژن عرضه شده آیا این نکته مثبت تو هر دو مورد برقراره؟

ویرایش شده توسط mortezak87
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، naderblue گفته است :

لیون که تخفیف خوب زده اگه قصد خرید دارید که از لیون بخرید

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/graphic-card/nvidia/gigabyte-gtx-1060-g1-gaming-wf2x-oc-6gb-gddr5-3.html

فعلا که پولم به اون حد نمیرسه ایشااله فرصت های بعدی

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

قوربونت. اگه نظر بنده رو میخوای. اگرم پولت کمه به دو هزار نفر رو بزن ولی جنس آک بخر 

اینکه صد در صد با شما موافقم ولی بحث هزینه هستش بازم ممنون?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 دقیقه قبل، mortezak87 گفته است :

ممنون بابت راهنمایی که کردن و مطمین بودم اینجا من رو راهنمایی کامل میکنن منتها یه سوالی که برای من پیش اومده اینکه این کارت مثل اینکه دو تا ورژن داره یعنی این چیزی که شما میفرمایین تو هر دوتا مورد هست؟

این مال ورژن اول هست  در مورد ورژن دوم اطلاع دقیقی ندارم اما به نظر میاد بهتر شده حداقل تو سری 500 amd

استارتر عزیز میتونید هر چندتا پست خواستید نقل قول کنید و همشونو در یک پست پاسخ بدید تاپیکتون هم منظمتر میشه

در ۱ ساعت قبل، ghost of sparta گفته است :

درود دوست عزیز 

G1

Gaming x

سلام

باید تستهای مورد نظر هم یکی باشن که البته در مورد تست دوم گیگا به 72 درجه میرسه و msi 84  ، در کل اگه خودم بخوام انتخاب کنم مابین این دو مطئمنا msi اولویت اولم هستش به خاطر نویز خیلی پایین و گارانتی و ظاهر بهتر که خوب سلیقه ای هستش ، کارتهای گیگا و زوتاک coil whine بیشتر واسشون شایع هستش

در آخر ممنون از نظر و توجهتون 

2.thumb.JPG.64b0024e6926840ac06a7575870d95e6.JPG

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...