رفتن به مطلب

ریستارت شدن سیستم در لودینگ ویندوز

DOMINATOR
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان . 

سیستم من به بوت ویندوز که میرسه ریستارت میشه . دو سه بار این اتفاق میفته و حی ریستارت میشه تا بره تو صفحه ویندوز . 

تو ویندوز اگر 10 روز هم که روشن باشه سیستم نه کرش میکنه نه هیچ مشکلی دیگه ای داره . فقط موقع روشن شدنش و به بوت ویندوز که میرسه این اتفاق میفته .

دو سه تا ویندوز نصب کردم ولی باز هم این مشکل وجود داره . پس کاملا مطمنم که مشکل از ویندوز نیست . 

این رو هم بگم که باطری مادربرد خراب شده و باید عوضش کنم . نمیدونم تاثیر داره یا نه ؟ گیج شدم یه مقدار ممنون میشم دوستانی که تجربه مشابه داشتن یا حدث میزنن مشکل از کجاست راهنمایی کنن . 

تشکر.

لینک به دیدگاه

سلام وقت بخیر

تا اونجایی که من میدونم نبودن یا تموم شدن باطری cmos میتونه باعث یه سری ایراداتی بشه مثل ریست شدن تاریخ و ساعت به دیفالت هر بار که سیستم روشن بشه . یا اینکه تنظیمات با هر بار ریست یا خاموش و روشن شدن سیستم ممکنه به دیفالت برگردن . 

حتی ممکنه یه سری ایرادات سخت افزاری مثل ارور نشناختن صفحه کلید و موس رخ بدن .

ممکنه سیستم روشن نشه یا اذیت کنه توی روشن شدن یا حتی خاموش کنه .

ممکنه درایورها شناخته نشن یا کار نکنن .

و امثال اینها 

دقت بفرمایین که من تقریبا همه رو عرض کردم ممکنه . چون احتمال داره توی یه مادربورد همه رخ بدن و احتمالش هست یکی یا دو تا رخ بدن .

اما ریست شدن تاریخ و ساعت تقریبا قطعی هست و اینکه تنظیمات cmos هم بر میگردن به حالت دیفالت اما مابقی موارد موردی هستن .

پس احتمال باطری رو دور از ذهن نگه ندارین .

مورد دوم که برای من به دفعات پیش اومده خراب شدن یا بدسکتور داشتن هارد هست .

عرض میکنم به دفعات چون در محل کارم زیاد پیش میاد و معمولا به اینصورت هست که تا قسمت لودینگ ویندوز سیستم میاد بالا و بعد کرش میکنه و ریست میشه . 

معمولا با تعویض ویندوز مشکل حل میشه گاهی هم با چک دیسک ( به علت بد سکتور داشتن هارد و ....) و ریکاوری و .... ممکنه حل بشه گاهی هم مجبور میشیم هارد رو بزاریم کنار .پس هارد رو هم چک کنین .

اینا به ذهن من میرسید و تجربه داشتم ازشون .

امیدوارم مشکلتون حل بشه . 

• لایک 1
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Beni_Lx گفته است :

سلام وقت بخیر

تا اونجایی که من میدونم نبودن یا تموم شدن باطری cmos میتونه باعث یه سری ایراداتی بشه مثل ریست شدن تاریخ و ساعت به دیفالت هر بار که سیستم روشن بشه . یا اینکه تنظیمات با هر بار ریست یا خاموش و روشن شدن سیستم ممکنه به دیفالت برگردن . 

حتی ممکنه یه سری ایرادات سخت افزاری مثل ارور نشناختن صفحه کلید و موس رخ بدن .

ممکنه سیستم روشن نشه یا اذیت کنه توی روشن شدن یا حتی خاموش کنه .

ممکنه درایورها شناخته نشن یا کار نکنن .

و امثال اینها 

دقت بفرمایین که من تقریبا همه رو عرض کردم ممکنه . چون احتمال داره توی یه مادربورد همه رخ بدن و احتمالش هست یکی یا دو تا رخ بدن .

اما ریست شدن تاریخ و ساعت تقریبا قطعی هست و اینکه تنظیمات cmos هم بر میگردن به حالت دیفالت اما مابقی موارد موردی هستن .

پس احتمال باطری رو دور از ذهن نگه ندارین .

مورد دوم که برای من به دفعات پیش اومده خراب شدن یا بدسکتور داشتن هارد هست .

عرض میکنم به دفعات چون در محل کارم زیاد پیش میاد و معمولا به اینصورت هست که تا قسمت لودینگ ویندوز سیستم میاد بالا و بعد کرش میکنه و ریست میشه . 

معمولا با تعویض ویندوز مشکل حل میشه گاهی هم با چک دیسک ( به علت بد سکتور داشتن هارد و ....) و ریکاوری و .... ممکنه حل بشه گاهی هم مجبور میشیم هارد رو بزاریم کنار .پس هارد رو هم چک کنین .

اینا به ذهن من میرسید و تجربه داشتم ازشون .

امیدوارم مشکلتون حل بشه . 

سلام دوست گلم . 

ممنون بابت راهنمایی ها و موارد خیلی خوبی که بهشون اشاره کردید .

فردا یه باطری تهیه میکنم اگر جواب نگرفتم میرم سراغ هارد و با یه هارد دیگه تستش میکنم . که خودمم حدس میزنم ممکنه مشکل از هارد هم باشه .

امیدوارم حل شه چون واقعا داره اذیت میکنه جدیدا .

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، DOMINATOR گفته است :

ممنون بابت راهنمایی ها و موارد خیلی خوبی که بهشون اشاره کردید

خواهش میکنم . کاری نکردم داداش.

در ۱ ساعت قبل، DOMINATOR گفته است :

امیدوارم حل شه چون واقعا داره اذیت میکنه جدیدا .

به امید خدا که حل میشه .

• لایک 1
لینک به دیدگاه

سلام دوستان . 

میخواستم این تجربه رو باهاتون در میون بزارم . 

تا امروز فکر نمیکردم باطری بتونه همچین مشکلی ایجاد کنه !!! 

ولی با تعویض باطری مشکل کاملا حل شد !!!

تشکر .

• لایک 1
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...