رفتن به مطلب

قیمت ومشخصات فنی کارتهای گرافیکی Sparkle

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به دوستهای محترم

این تاپیک شامل بحث در مورد قیمت و مشخصات فنی کارتهای گرافیکی Sparkle است .

اگه قیمت کارت مورد نظرتون رو می خواهید می توانید از این بحث کمک بگیرید .

با تشکر

لینک به دیدگاه

SF-PX96GSO768D3-HP

SF-PX96GSO768D3-HM مدل

GeForce 9600 GSO پردازنده گرافیکی

550MHz فرکانس پردازنده

1600MHz فرکانس حافظه

768MB GDDR3 مقدار حافظه

192-bit نوع رابط حافظه

96 واحد سایه زنی

1375MHz فرکانس واحد سایه زنی

PCI-Express 2.0 نوع گذرگاه

400 MHz سرعت تبدیل آنالوگ به دیجیتال

Dual DVI-I + HDMI خروجی

Resolution up to 1920 X 1080i HDTV

Yes HDCP

در ضمن این کارت گرافیکی دارای COOL PIPE & FAN

قیمت این محصول در این دوره زمانی در بازار 168000 تومان هستش

مقرون به صرفه با کارائی بالا

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

منم شنیده بودم ببین 140 تا 150 است

اون کارت گرافیکی که بین 140 تا 150 378MB ، این کارت گرافیکی که من قیمت دادم 768MBو قیمتش نسبت به 378 بهتره .

لینک به دیدگاه

SF-PX98GX21024D3-NHM مدل

GeForce 9800 GX2 پردازنده گرافیکی

600MHz فرکانس پردازنده

2000MHz فرکانس حافظه

1GB (2×512MB) GDDR3 مقدار حافظه

2×256-bit نوع رابط حافظه

256(2×128) واحد سایه زنی

1500 MHz فرکانس واحد سایه زنی

Dual DVI-I+HDMI خروجی

Yes HDCP

این کارت گرافیکی هم اکنون با قیمت 665،000 تومان در بازار ایران به فروش می رسد .25u7h1h.jpg

2i6kl06.jpg

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

چرا اینقدر گرون این کارت گرافیک بدرد چی می خوره

فکر کنم کارت گرافیک 4850 بهتر باشه........

لینک به دیدگاه

درود

اینفو جان اون زمانی که 8800gts با چیپ G80 توی بازار بود میصرفید که این رو ادم بخره ولی الان نمیصرفه . و قیمتش هم فکر میکنم یه مقدار بالاست برندهای دیگه حدودا 290 تومان هستش . و نسبت به کیفیتش هم یه مقدار قیمت بالایی داره . تا چند روز دیگه 9800gtx+ میاد قیمتش خیلی عالیه و زیر 280 تومانه و کیفیتش هم از این خیلی بهتره .

در کل کارت بدی نیست ولی قیمتش باید پایینتر باشه .

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

قیمت این کارت گرافیکی 388،000 تومان می باشد .

با تشکر از دوستانی که نظرات خودشون رو اعلام می کنند .

موفق باشید .

30j4bo6.jpg

SF-PX98GTX512D3-HP مدل

GeForce 9800 GTX پردازنده گرافیکی

675MHz فرکانس پردازنده

2200MHz فرکانس حافظه

512MB GDDR3 مقدار حافظه

256-bit نوع رابط حافظه

128 واحد سایه زنی

1688MHz فرکانس واحد سایه زنی

Dual DVI-I+HDTV خروجی

Yes HDCP

لینک به دیدگاه

درود

دوست من قیمت 9800GTx توی ایران همینه ولی از نظر کیفیت تا حدودی توی رده 4850 هستش و قیمت 4850 260 تومانه البته نه اینکه خدای نکرده این اسپارکل کیفیت خوب نباشه نه منظورم این نیست منظورم به طوری کلی در مورد 9800 انویدیاست . . الان با این قیمت ارزش خرید نداره . اگر قیمتش پایینتر باشه بازم قابل تفکره . چون قیمت جهانیش خیلی تفاوت داره اگر حدودا 60 یا 70 تومان هم تفاوت قیمتی داشت مشکلی نبود.

در کل شما از شرکت فاره هستید ؟

لینک به دیدگاه

درود

دوست من قیمت 9800GTx توی ایران همینه ولی از نظر کیفیت تا حدودی توی رده 4850 هستش و قیمت 4850 260 تومانه البته نه اینکه خدای نکرده این اسپارکل کیفیت خوب نباشه نه منظورم این نیست منظورم به طوری کلی در مورد 9800 انویدیاست . . الان با این قیمت ارزش خرید نداره . اگر قیمتش پایینتر باشه بازم قابل تفکره . چون قیمت جهانیش خیلی تفاوت داره اگر حدودا 60 یا 70 تومان هم تفاوت قیمتی داشت مشکلی نبود.

در کل شما از شرکت فاره هستید ؟

مگه مهم که کی و از کجا توی این فروم شرکت می کنه ؟!!!

من که هر چی می نویسم شما مخالفت می کنید :)

موفق باشید

لینک به دیدگاه

موفق باشید

درود

دوست عزيز بنده فکر ميکنم کلا کاربر حرفه اي قبل از خريدش حتما يک تحقيق مختصري ميکنه و حقيقت به هر حال روشن ميشه.منظور جناب حسيني کلا در مورد کارت 9800 جي تي ايکس بود و نظر خاصي نسبت به برند اسپارکل نداشتند.شما خودتون اين بنچمارکها رو ملاحظه بفرماييد و قضاوت بفرماييد.

054.gif

055.gif

056.gif

4850-vantage.gif

4850-coj.gif

4850-crysis.gif

4850-ut3.gif

4850-wc.gif

4850-coh.gif

لینک به دیدگاه

موفق باشید

درود

دوست من اول اینکه فروم متعلق به شماست و این رو بدون تعارف میگم و باعث افتخارمونه که شما در اینجا حضور دارید . و اصلا اینجوری فکر نکنید .

در مورد چیزی که من گفتم منظورم نوشتم که با اسپارکل نبود .

در کل ما سعمی میکنیم که نظرمون رو به طور واقعی بنویسیم و برای چی با شما دوست عزیز مخالفت کنیم .

اگر دوست دارید کسی در مورد صحبتهای شما نظر نده خوب مشکلی نیست شما اینو بنویسید کسی نظر نده . ولی شما خودتون خواستید که نظر دوستان رو بدونید .

صحبت اخر اگر شما پرسنل فاره هستید ما در خدمتون هستیم و امیدوارم که همیشه موفق باشید . من این سوال رو محض کنجکاوی پرسیدم . شما دارید قطعاتتون رو معرفی میکنید و این فروم هم جای همینه و هیچ مشکلی نیست .

امیدوارم که سوء تفاهم رفع شده باشه .

موفق باشید

لینک به دیدگاه

فکر می کنم سوءتفاهم شد.من صرفاً شوخی کردم . قصد بدی نداشتم .

ممنون از اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتید امیدوارم بتوانم حضور خوبی در کنار شما داشته باشم و از اطلاعات شما استفاده بهینه بکنم .

در اصل من خیلی هم خوشحال می شم که شما نظراتتون رو اعلام می کنید و منو راهنمایی می کنید .

مرسی از لطفتون .

لینک به دیدگاه

فکر می کنم سوءتفاهم شد.من صرفاً شوخی کردم . قصد بدی نداشتم .

ممنون از اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتید امیدوارم بتوانم حضور خوبی در کنار شما داشته باشم و از اطلاعات شما استفاده بهینه بکنم .

در اصل من خیلی هم خوشحال می شم که شما نظراتتون رو اعلام می کنید و منو راهنمایی می کنید .

مرسی از لطفتون .

خلاصه ما در خدمتیم . بعضی وقتها این مسائل پیش میاد.

لینک به دیدگاه

P960 مجهز به پردازنده گرافيكيGeforce 9600GT با كد رمز G94 است كه با يك افزايش پنجاه مگاهرتزي در فركانس 700 مگاهرتز فعاليت مي‌كند. علاوه بر واحد پردازش گرافيكي،‌ واحد مجتمع سايه‌زني اين كارت با يك افزايش 225 مگاهرتزي در فركانس 1850 مگاهرتز فعاليت مي‌كند كه اين مسئله باعث افزايش كارايي اين كارت در باز‌ي‌ها و برنامه‌هاي مبتني بر دستور‌العمل‌هاي سايه‌زني مي‌شود. اما ويژگي كه باعث برتري اين محصول نسبت به رقباي همسان خود مي‌شود، وجود سيستم خنك‌كننده پيشرفته به نام Dual Fly است كه در نوع خود يك ابتكار جالب به حساب مي‌آيد. اين سيستم خنك‌كننده مجهز به يك صفحه آلومينيومي است كه در داخل آن لوله‌هاي مسي براي هدايت گرما گنجانده شده است. علاوه بر اين وجود لوله‌‌هاي هدايت‌كننده با قابليت هدايت گرمايي بالا باعث انتقال گرماي حاصل از فعاليت پردازنده گرافيكي به دو خنك‌كننده متحرك روي كارت مي‌شود كه در اين مرحله گرماي حاصل به سرعت توسط دو فن كم صدا و پيشرفته( با ضخامت 0.2 ميلي‌متر)كاهش مي‌يابد. اين ويژگي علاوه بر كاهش سريع گرماي پردازنده گرافيكي باعث كاهش دماي خنك‌كننده آلومينيومي روي حافظه و مدار رگولاتور مي‌شود. در تست‌هاي انجام شده ، گرماي پردازنده گرافيكي در حداكثر فشار كاري در اين كارت با وجود سيستم Dual Fly، حدود 11 درجه كمتر از خنك‌كننده استاندارد آن بود كه اين مسئله تاثير بسزايي در فعاليت بهتر پردازنده گرافيكي دارد.( در صورتي كه خنك‌كننده در زاويه 15 درجه فعاليت كند)علاوه بر اين در تست‌هايي كه توسط سايت‌هاي مختلف انجام شد فن‌هاي اين كارت گرافيكي در بيشترين دور صدايي در حدود 29 دسي‌بل را ايجاد مي‌كنند كه اين مقدار يك دسي‌بل كمتر از خنك‌كننده استاندارد آن است!

2ajfp3.jpg

در نرم‌افزار معروف 3D Mark2006 اوضاع كاملا خوب بود و اين كارت توانست بعد از سه بار تست به امتياز كل 12635 دست يابد كه در حدود 1100 امتياز بيشتر از رقيب استاندارد خود است.(با يك سيستم مجهز به پردازنده QX9650) P960 مجهز به فناوري يكسو ساز كارت‌گرافيكي(VGA Rectifier Technology) است كه در مجموع اين فناوري يك ورق از جنس آهن كه در قسمت فوقاني كارت‌گرافيكي تعبيه شده است و باعث كاهش تاثير ميدان مغناطيسي قطعات اطراف روي كارت‌گرافيكي مي‌شود. خوب به تمام اين ويژگي‌ها فناوري اختصاصي SCT (فناوري كه با افزايش سرعت اجزاء كارت گرافيكي باعث ارتقاء كارايي كلي سيستم مي‌شود) را هم اضافه كنيد تا ببينيد كه مي‌توانيد با اسب تك شاخ اسپاركل هم پرواز كنيد!

5fktgl.jpg

2lln8dt.jpg

28lvuk6.jpg

قیمت این کارت گرافیکی 255،000 تومان می باشد .

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
اگه نظرتون رو نسبت به این کارت گرافیکی بگید ممنون می شم .

سلام دوست گرامی

بنده یکیش رو گرفتم calibre p960g HM 1Gig

هیچ مشکلی باهاش ندارم

البته یه کلاب HD2900 GT هم دارم اگه بین این دو بخام مقایسه کنیم والحق و انصاف که کالیبره بهتره

چون قبلا با کلاب داخل بازی Grid با رزلویشن بالا فریم ها اسکن می شد و کارت گرافیک یه جورایی کم میاورد اما کالیبره اونطوری که من تحقیق کردم از شرکت سازنده اش اورکلاک شده به بیرون اومده

اما از نظر سر وصدا فنها واقعا کالیبره نرم کار میکنه گاهی فکر میکنی که بصورت silent داره کار میکنه اما HD2900GT وقتی که گرم می شد و فن دور بر می داشت صدای زیادی تولید می کرد.

ضمنا بخاطر زاویه قرار گیری فنها که میتونن خم بشن و زاویه 120 درجه تقریبا نسبت بهم بگیرن تبادل حرارتی بهتر با محیط ایحاد میکنه و مشکلی از نظر گر مای ایجاد شده نداره

ضمنا من این کارت رو توی بازار مشهد به 300000 تومان خریدم .

:rolleyes:حالا خدا عالمه که آیا گرون گرفتم یا ارزون !!!!!!!!:(

:eek::):)Calibre_P960_D.JPG

0vjlkc3y6i08hyahdo12.jpg

ym3wpvp8jspi4l20z5mh.jpg

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزيز شما خودت هم ميتوني تا حد قابل قبولي اور كلاك كني؟به غير از اوني كه كارخونه كرده؟

لینک به دیدگاه

قیمت کارت گرافیک calibre p960 1g الان 285،000 تومان ، اما احتمالاً اون زمانیکه شما خریدید 295،000 تومان بوده که 5000 تومان به شما بیشتر دادند .البته خیلی هم بیراه نبوده ;)

لینک به دیدگاه

خوب بهتر نيست با اين پول 4850 گرفت؟يا حتي 8800 gt هم ميشه كه فك كنم بازم قوي تر از 9600 calibre باشه.

لینک به دیدگاه

خوب بهتر نيست با اين پول 4850 گرفت؟يا حتي 8800 gt هم ميشه كه فك كنم بازم قوي تر از 9600 calibre باشه.

چرا میشه اونها رو هم انتخاب کرد اما بهتره فراموش نکنیم که calibre p960 کارایی های ویژه خودش رو داره از جمله dual fly بودنش و سایر تکنولوژی هاش...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...