رفتن به مطلب

Rx580 یا gtx1060

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من میخوام یه کارت گرافیک بخرم

به نظر شما کدوم از این دوتا تو گیم بهتره

Rx580vs1060

چه پاوری نیاز داره؟

مرسی از دوستانی که نظر میدهند

لینک به دیدگاه

سلام.rx580 8gb و پاور مورد نیاز 600 به بالا (برای کل سیستم )

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

سلام.rx580 8gb و پاور مورد نیاز 600 به بالا (برای کل سیستم )

داداش بری تو خود سایت ای ام دی نوشته حداقل 500 وات و پیشنهاد شده 550 وات. چخبره!

والا استارتر عزیز بنده باشم 580 انتخاب می کنم.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

داداش بری تو خود سایت ای ام دی نوشته حداقل 500 وات و پیشنهاد شده 550 وات. چخبره!

والا استارتر عزیز بنده باشم 580 انتخاب می کنم.

داداش گلم اونی که تو سایت نوشته به درد خودشون میخوره. واسه گرافیک 580 ای ام دی یه پاور 600 بگیری  دیگه خیالت راحته. من میگم 600 شما میگی 580.حالا برا 20 وات آسمون به زمین نمیاد که 

استارتر عزیز هر چی داش حسین میگه همون بگیر 

لینک به دیدگاه

سلام منم بین این دو گرافیک چند وقت گیر کرده بودم ، در خالت کلی 580 گزینه بهتر و با ارزش تری هست ، کارایی هم بالاتر در دایرکس 12

، می خواستم تهیه کنم فعلا با 460 4 گیگ کنار اومدم وگر نه 580 8 گیگ عالیه یه پاور 650 هم بگیر با خیال راحت استفاده کن

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

داداش گلم اونی که تو سایت نوشته به درد خودشون میخوره. واسه گرافیک 580 ای ام دی یه پاور 600 بگیری  دیگه خیالت راحته. من میگم 600 شما میگی 580.حالا برا 20 وات آسمون به زمین نمیاد که 

استارتر عزیز هر چی داش حسین میگه همون بگیر 

بله سایتش الکی نوشته ?

عزیزم بنده نوشتم 580 بگیر بعد نوشتم پیشنهاد شدش 550 واته. و این که بنده با شما دعوا ندارم که چه 600 وات چه 550 وات کار ایشونو راه میندازه.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام منم بین این دو گرافیک چند وقت گیر کرده بودم ، در خالت کلی 580 گزینه بهتر و با ارزش تری هست ، کارایی هم بالاتر در دایرکس 12

، می خواستم تهیه کنم فعلا با 460 4 گیگ کنار اومدم وگر نه 580 8 گیگ عالیه یه پاور 650 هم بگیر با خیال راحت استفاده کن

به غیر کارایی بالا 8 گیگ وی رم داره همین کافیه واسه انتخابش. (خود شادو تام رایدر 6.5 گیگ وی رم میگیره تو الترا بازیای جدیدتر هم که بماند)

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ho3einsa گفته است :

بله سایتش الکی نوشته ?

عزیزم بنده نوشتم 580 بگیر بعد نوشتم پیشنهاد شدش 550 واته. و این که بنده با شما دعوا ندارم که چه 600 وات چه 550 وات کار ایشونو راه 

در 1 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

بله سایتش الکی نوشته ?

عزیزم بنده نوشتم 580 بگیر بعد نوشتم پیشنهاد شدش 550 واته. و این که بنده با شما دعوا ندارم که چه 600 وات چه 550 وات کار ایشونو راه میندازه.

این حرفها چیه داداش گلم کی حرف از دعوا زد آخه .منم حرف شما رو تایید کردم دیگه چی بگم ?

لینک به دیدگاه

نظرتون درباره 600hp چی هست؟

همون rx580 میگیرم

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

به غیر کارایی بالا 8 گیگ وی رم داره همین کافیه واسه انتخابش. (خود شادو تام رایدر 6.5 گیگ وی رم میگیره تو الترا بازیای جدیدتر هم که بماند)

اره 580 واقعا ارزش خرید داره ، خودم دنبل هست حدود 2000 پیدا بشه با گارانتی بگیرم انشاالله

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، Deadgamer گفته است :

همون rx580 میگیرم

مشخصات سیستم چی هست ؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

اره 580 واقعا ارزش خرید داره ، خودم دنبل هست حدود 2000 پیدا بشه با گارانتی بگیرم انشاالله

اقا بعید میدونم با 2 تومن چیزی پیدا کنی! اکش دورو بر 4 تومنه! درضمن ماین شده اصلا نگیر من 480 ماین شده گرفتم یه هفته علافم کرد اخرشم مجبور شدم پسش بدم.

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، Deadgamer گفته است :

همون rx580 میگیرم

هرچی میگیری سری گلد گرین بگیر و قبل خرید راجبش تحقیق کن ببین اونایی که دارنش راضی هستن یا نه. برندای دیگه هم میتونین بگیرین درکل نظر خودتونه. 600وات کاملا کافیه و اضافه هم هست.

لینک به دیدگاه

اقا بعید میدونم با 2 تومن چیزی پیدا کنی! اکش دورو بر 4 تومنه! درضمن ماین شده اصلا نگیر من 480 ماین شده گرفتم یه هفته علافم کرد اخرشم مجبور شدم پسش بدم.

عجب اذیت کرد پس ، چند تا پیدا شد هنو نگرفتم ، فعلا بی خیال شدم ، حدود 2250 گیگابایت ، الان مشکل مانیتور دارم باید یه 24 پیدا کنم همین حدود یه تومن

یه هو از 43 اینچ اومدم روی 19 اینچ ، داغون شدم

لینک به دیدگاه

هرچی میگیری سری گلد گرین بگیر و قبل خرید راجبش تحقیق کن ببین اونایی که دارنش راضی هستن یا نه. برندای دیگه هم میتونین بگیرین درکل نظر خودتونه. 600وات کاملا کافیه و اضافه هم هست.

من یه  گرین 650 optc گرفتم خداییش خوبه ،البته هنوز گرافیک خوب ننداختم روش ببینم چطوره

960 بود

الانم 460

روشه

قیمت ها یه هو اوج گرافت ،

اون موقع بین 1060 و پلستیشن 4 موندم

اخر پلستیشن رو گرفتم ، یه هو قیمت رفت بالا 1060 شش گیگ 1150 بود

پلستیشن 900 با یه بازی فیزیکی

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

مشخصات سیستم چی هست ؟

I5 3470

8g ram ddr3 1600

H61m-vs4

لینک به دیدگاه

Rx 580 msi armor

۳۲۹۸

میخوام با یه لوگو rog شبیه strix بشه

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، Deadgamer گفته است :

I5 3470

8g ram ddr3 1600

H61m-vs4

خیلی هم خوب ، همون 600 هم کافی هست

نود درصد سیستم مون شبیه هم هست

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Deadgamer گفته است :

سلام دوستان من میخوام یه کارت گرافیک بخرم

به نظر شما کدوم از این دوتا تو گیم بهتره

Rx580vs1060

چه پاوری نیاز داره؟

مرسی از دوستانی که نظر میدهند

دوست عزیزم مسلما rx 580 8g گزینه بهتری هستش.به نظر من برند سافایر بگیر از لیون کامپیوتر.یه زمانی سافایر داشتم و خیلی راضی بودم.اگر پولت جوره تا لیون ارسال رایگان داره بخرش

در مورد پاور هم اگر محدودیت بودجه ندارید سری hp+ واقعا ارزش خرید داره و اگر محدودیت بودجه دارید سری های ES & ESD & EUD  گرین پاورهای خوبی هستند و به نسبت قیمتشون کارایی عالی دارند.

مثل این پاورها:

https://www.digikala.com/product/dkp-672479/منبع-تغذیه-کامپیوتر-گرین-مدل-gp580a-eud#/tab-params

https://www.digikala.com/product/dkp-323256/منبع-تغذیه-نیمه-ماژولار-گرین-مدل-600b-hp-plus

سوال دیگری بود در خدمتم

ویرایش شده توسط vahidsamaili63@gmail.com
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

دوست عزیزم مسلما rx 580 8g گزینه بهتری هستش.به نظر من برن سافایر بگیر از لیون کامپیوتر.یه زمانی سافایر داشتم و خیلی راضی بودم.

در مورد پاور هم اگر محدودیت بودجه ندارید سری hp+ واقعا ارزش خرید داره و اگر محدودیت بودجه دارید سری های ES & ESD & EUD  گرین پاورهای خوبی هستند و به نسبت قیمتشون کارایی عالی دارند.

مثل این پاورها:

https://www.digikala.com/product/dkp-672479/منبع-تغذیه-کامپیوتر-گرین-مدل-gp580a-eud#/tab-params

https://www.digikala.com/product/dkp-323256/منبع-تغذیه-نیمه-ماژولار-گرین-مدل-600b-hp-plus

سوال دیگری بود در خدمتم

Armor msi  خوب نیست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 دقیقه قبل، Deadgamer گفته است :

Armor msi  خوب نیست؟

سری گیمینگ بهتره ، بک پلیت داره و هم یکمی فرکانس بالاتر و ظاهرشم به نظرم بهتره ولی اگه گیمینگ نشد همون آرمور بگیر

پاور هم دوستان اشاره کردن 600+hp خوبه 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

تو سایت ایسام هست. ۲۱۰۰ برای فروش گذاشته پیشنهاد کمتر هم فعال هست با این قیمت ها میتونی ازش خرید کنی.دو تومن هم فکر کنم میده.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...