رفتن به مطلب

قدرت پردازنده های جدید AMD RYZEN 7 3700X و RYZEN 5 3600X را حدس بزنید و جایزه بگیرید!

Recommended Posts

• کاربر ویژه

a208214fe93c11b6035635033873ce20.png

تاکنون اخبار زیادی در سراسر وب مربوط به نسل جدید پردازنده های AMD Ryzen منتشر شده است.یک وب سایت کره ای به نام HWBattle در یک پست عجیب ، عکسی مربوط به دو پردازنده نسل آینده AMD با نام های احتمالی Ryzen 7 3700X و Ryzen 5 3600X را منتشر ساخته و طی آن با برگزاری یک مسابقه از شرکت کنندگان درخواست شده تا امتیاز اسکور این دو پردازنده منتشر نشده را در معیار تست Cinebnech حدس بزنند.این موضوع بسیار عجیب به نظر میرسد ، زیرا با توجه به اینکه هنوز حتی این پردازنده ها به طور رسمی معرفی نشده اند اما پایان این مسابقه از سوی این وب سایت 14 دسامبر سال جاری ذکر شده است.

ظاهرا طی یک مصاحبه انجام شده با این وب سایت ، مشخص شده که برگزاری این مسابقه از سوی هیچ کدام از طرفین AMD یا این سایت تایید نشده و تنها از سوی یک آژانس فروشنده پردازنده که برای AMD در حال کار هستند ، برگزارشده است.نکته عجیب تر اینکه اسامی برندگان این مسابقه نیز اعلام میشود و جایزه برندگان نیز یکی از پردازنده های سری Ryzen 3000 خواهد بود.با این حال هنوز زمان زیادی تا معرفی رسمی پردازنده های سری Ryzen 3000 از سوی AMD باقی مانده است و ما باید منتظر انتشار اطلاعات تایید شده و رسمی بمانیم.

منبع : Guru3d

مترجم : محمد فتحی

لینک به دیدگاه

کاش میشد ما هم شرکت کنیم و رایزن سری جدید ببریم !!!

1.thumb.gif.770d673adaffa22cd49cecfaab17ada3.gif

من 3700X میخوام .

لینک به دیدگاه

پردازنده های فوق قدرتمند ۷‌نانو متری در راه اند.

کابوس سهمگین برای اینتل.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، XPS گفته است :

پردازنده های فوق قدرتمند ۷‌نانو متری در راه اند.

کابوس سهمگین برای اینتل.

ببخشید روی سوکت AM4 چیپست B450 هم نصب میشه این پردازنده ها چون انگار 7 نانومتری هستن؟ 

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، Sina6 گفته است :

ببخشید روی سوکت AM4 چیپست B450 هم نصب میشه این پردازنده ها چون انگار 7 نانومتری هستن؟ 

احتمالا نصب میشن .

تا اونجایی که بنده اطلاع دارم چیپست جدیدی که عرضه میشه برای ساپورت بعضی از امکانات مثل PCIe 4 هستش و شما با چیپست های قدیمی تر هم میتونید از پردازنده های جدید استفاده کنید فقط باید قید فناوری های جدید رو بزنید .

وقتی بنچمارک ها و ... بیاد مشخص میشه چیپست های جدید در چه حدی از چیپست های فعلی  بهتر هستند و آیا این بهتر بودن ارزش هزینه داره یا نه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 45 دقیقه قبل، Sina6 گفته است :

صددرصد قابلیت نصب دارد

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

فرکانس پایه هم احتمال زیاد از ۴ شروع بشه. 

Pci-e4 

سلام فکر کنم از ۴.۵ باشد

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، Sina6 گفته است :

سلام فقط بر روی 

X470
X370
B450

قابلیت نصب دارد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، HEGMATANE گفته است :

سلام فکر کنم از ۴.۵ باشد

فرکانس پایه  وتوربو و تعداد هسته وحشتناک داره 

احتمال اینتل اینطوری ادامه بدهد توی 2020 چیزی  برای توقف غول ها ی سرکش  amd ندارد 

لینک به دیدگاه

برا گیم که فک نکنم به اینتل برسه!!

دردسر وباگهاش هم بماند!

اگه ۷ نانومتری رو با رفع این مشکلات بسازه که اینتل ۱۰۰درصد شکست خورده

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، 780ti گفته است :

فرکانس پایه  وتوربو و تعداد هسته وحشتناک داره 

احتمال اینتل اینطوری ادامه بدهد توی 2020 چیزی  برای توقف غول ها ی سرکش  amd ندارد 

اگر همین طور ادامه پیدا کنه باعث کاهش قیمت سی پیو اینتل برای نسل های بعدی میشه تا از لحاظ فروش عقب نماند.

لینک به دیدگاه

دوستان فقط اون پردازنده 3800 با 16 هسته و 32 رشته که نوشته با قیمت 499 دلار میخواد لانچ بشه چی بشه 

amd  با این کار اینتل رو خجالت زده میکنه ضمنا پردازنده های سری قبلی خودش هم یارای رقابت با این رو ندارن اون هم با این قیمت دیگه با این کارش سری تریدپیر رو به باد میده ?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه دیگه ، این گیر سه پیچ داده به اینتل ، ول کن ماجرا هم نیست
انگاری میخواد یه بلایی سرش بیاره
ازش عقده داره :D

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، Miad007 گفته است :

درود تعصب تان به اینتل قابل ستایش 

حالا می مانند  پردازنده با32 هسته و  فرکانس پایه  4.3 چند   به ملت عرضه (محترمانه) کنند خوبه؟

image.thumb.png.f660c5e5b6d36389fef673887b7e3034.png

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

احتمالا نصب میشن .

تا اونجایی که بنده اطلاع دارم چیپست جدیدی که عرضه میشه برای ساپورت بعضی از امکانات مثل PCIe 4 هستش و شما با چیپست های قدیمی تر هم میتونید از پردازنده های جدید استفاده کنید فقط باید قید فناوری های جدید رو بزنید .

وقتی بنچمارک ها و ... بیاد مشخص میشه چیپست های جدید در چه حدی از چیپست های فعلی  بهتر هستند و آیا این بهتر بودن ارزش هزینه داره یا نه .

سلام.من میخام سیستم برا ی گیم جمع کنم به نظرتون منتظر باشم سری جدید مادربرد ها موجود بشن یا همین b450 بگیرم و یه سوال دیگه به نظرتون پردازنده rayzen 5 1400 کافیه برای gtx 1070 ti میخام پردازندرو تا 3.9 ghz اورکلاک کنم

لینک به دیدگاه

نظر من اینه که اینجور بساط ها چه برای اینتل چه amd چه انویدیا فقط انتظارات رو بالا میبرند و ب قولی هایپ بی مورد صورت میگره اخرشم چیزی ک لانچ میشه اون چیزی ک همه انتظار داشتن نمیشه(قضیه اون مجله فرانسویه سر لانچ اولین سری رایزن که با بارکد زده بود پردازنده های رایزن 5 گیگاهرتز میزنن ! اخرشم بعد لانچ زبونشو ب قولی کرد تو ی جای دیگش!). amd هم ماشالا اسطوره اینجور هایپ هاست. نود ساخت 7 نانومتر گرچه در نوع خودش پیشرفت زیادی لحاظ میکنه در زمینه مصرف ب کارایی اما اصل کار معماری هست و همچنین پردازنده بالای 10 هسته ب درد گیمینگ نمیخوره چون انجین های بازی اکثرا دیگه تا 10 هسته 20 ترد رو خوب ریکونایز میکنن و بقیه هسته ها سماق میمکن. از طرفی اینتل هم خبر داده در حال کار روی گره 7 نانومتری هستن برای پردازنده هاشون.

چیزی که این وسط مهمه برای ما قشر ایران زمین قیمت نسبت ب کاراییه وگرنه برای ما این هایپ های بی مورد سودی نداره که بگیم اینتل فلان شد انویدیا فلان شد amd فلان.

هرچی که هست خود من به دیویژن پردازنده مرکزی ساختن amd امیدوار ترم تا کارت گرافیک هاش.

این ناوی هم ی هایپیه مثل وگا. گفتن کارت 3080 (نمیدونم فاز amd چیه رو اسم های اینتل و انویدیا اسکی میره و ملت رو با اعداد خر فرض میکنه جوری که هرکی چیزی حالیش نباشه فکر میکنه اعداد بالاتر یعنی کارایی بهتر!) مصرفش 150 واته با کارایی RTX2070 یا GTX 1080.

اولا بنده همینجا بگم که مقایسه کارتی مثل 3080 با 2070 کاملا اشتباهه چون رده RTX کارایی ری تریسینگ دارن و معماری ناوی هم برای این منظور ساخته نشده(اینم بگم که در عناوینی کارت RTX 2070 تا نزدیکی 1080Ti کارایی داشته دیگه 1080 پیشکش). میمونه 1080 که اونم مصرفش 180 وات بود. یعنی ما اینجا ما یه فاصله کاهش مصرف 30 واتی رو داریم در ازای کارایی مشابه 1080. خود بنده 150 واتی که مشخص کردن برای 3080 رو ابدا قبول ندارم جز اینکه ثابت بشه بعدا.(یادمه سر معرفی پولاریس و کارت RX 480 اومده بودن دوتا سیستم گذاشته بودن کنار هم ک رو یکی 480 بود رو یکی GTX 960 و مصرف سیستمی که کارت rx 480 روش بود زده بود 95 وات و سیستمی که روش 960 بود 125 وات اینا بود اگه درست یادم باشه... بعدا گندش در اومد نوابغ amd ملت رو خر فرض کردن و تو بازی ها v sync رو فعال کردن و باعث شدن کارت 480 که طبیعتا بالای 60 فریم میگرفت روی همون 60 قفل بشه و از کل نیروی کارت استفاده نشه!) در کل بهتره اگر 3080 هم در کار باشه با وگا 64 مقایسه بشه نه با 1080. کلا سیاست تبلیغاتی و هایپنینگ amd اینه که بگه ما بهتریم حالا همه ابعاد رو لحاظ نمیکنن ! اگر 3080 ای در کار باشه باید با وگا 64 مقایسه بشه . هم کارایی هم مصرف

ویرایش شده توسط ???????
لینک به دیدگاه

حالا بگو من درست گفتم به خاطر تحریم می تونم  جایزه رو بگیرم؟؟؟

نه!!!

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، XPS گفته است :

سلام فقط بر روی 

X470
X370
B450

قابلیت نصب دارد.

والا ما تو خبرا خونديم بوردهاى X570 باهاش تو راهه 

و البته بايد دقت داشته كه اونجا همه چيز مفته اينجا رحمى تو كار نيست خصوصاً اگه دقت كنيد اكثر اونور آبى ها كه وضعشون داغون باشه راحت ميان يه سيستم رايزن ميبندن كه ما تو خواب هم نميتونيم ببينيم... اونايى هم كه وضعشون خوبه كلا سرى x اينتل و سوكتهاى گنده منده 2011 به بالا...

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Sina6 گفته است :

سلام.من میخام سیستم برا ی گیم جمع کنم به نظرتون منتظر باشم سری جدید مادربرد ها موجود بشن یا همین b450 بگیرم و یه سوال دیگه به نظرتون پردازنده rayzen 5 1400 کافیه برای gtx 1070 ti میخام پردازندرو تا 3.9 ghz اورکلاک کنم

سلام

تا اطلاعات دقیق و بنچمارک نیاد نمیشه چیزی گفت . اما بعید میدونم صرفا برای گیمینگ  بین چیپست فعلی و آینده تفاوت چشمگیری وجود داشته باشه .

در مورد مناسب بودن یا نبودن پردازنده 1400 برای 1070Ti باید بگم بستگی به بازی و رزولیشن مورد نظر داره . اگر رزولیشن 2K و بالاتر مد نظرتونه . آره مشکل خاصی نخواهید داشت ( چون فریم شما به حدود 60 محدود میشه ) . هرچند بهینه سازی بازی های آینده هم بسیار مهمه . اگر رزولیشن پایین تر مثل فول اچ دی و ... بازی می کنید بازهم به شرط 60 فریم بودن مشکلی نداره . اما اگر قصد دارید در فریم ریت 120 و ... بازی کنید خیر !

1400 تقریبا در گیم با 7600 و 6600 برابری می کنه .

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، Miad007 گفته است :

برا گیم که فک نکنم به اینتل برسه!!

دردسر وباگهاش هم بماند!

همین الآن هم توی خیلی از بازیا ( مثل بتلفیلد ) amd عملکرد بهتری داره

این بازی سازا هستند که باید بازیشون و برای استفاده از هسته های بیشتر بهینه کنند

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ??????? گفته است :

(یادمه سر معرفی پولاریس و کارت RX 480 اومده بودن دوتا سیستم گذاشته بودن کنار هم ک رو یکی 480 بود رو یکی GTX 960 و مصرف سیستمی که کارت rx 480 روش بود زده بود 95 وات و سیستمی که روش 960 بود 125 وات اینا بود اگه درست یادم باشه... بعدا گندش در اومد نوابغ amd ملت رو خر فرض کردن و تو بازی ها v sync رو فعال کردن و باعث شدن کارت 480 که طبیعتا بالای 60 فریم میگرفت روی همون 60 قفل بشه و از کل نیروی کارت استفاده نشه!)

درود 

دوست عزیز تکنولوژی V SYNC  منحصرا برای کارتای nvidia هست و روی کارتای amd جواب نمیده تازه با فعال کردنش اگر کارتتamd باشه باعث افت فریم میشه نه افزایش فریم

مشابه همین v sync برای amd تکنولوژی هست به اسم free sync که منحصرا برای amd هست

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

درود 

دوست عزیز تکنولوژی V SYNC  منحصرا برای کارتای nvidia هست و روی کارتای amd جواب نمیده تازه با فعال کردنش اگر کارتتamd باشه باعث افت فریم میشه نه افزایش فریم

دورت بگردم شما g sync رو با v sync اشتباه گرفتی. وی سینک گلوباله و منحصرب کمپانی ای نیست و تو تنظیمات بازی ها میشه فعالش کرد

ویرایش شده توسط ???????
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، ??????? گفته است :

چیزی که این وسط مهمه برای ما قشر ایران زمین قیمت نسبت ب کاراییه وگرنه برای ما این هایپ های بی مورد سودی نداره که بگیم اینتل فلان شد انویدیا فلان شد amd فلان.

هرچی که هست خود من به دیویژن پردازنده مرکزی ساختن amd امیدوار ترم تا کارت گرافیک هاش.

این ناوی هم ی هایپیه مثل وگا. گفتن کارت 3080 (نمیدونم فاز amd چیه رو اسم های اینتل و انویدیا اسکی میره و ملت رو با اعداد خر فرض میکنه جوری که هرکی چیزی حالیش نباشه فکر میکنه اعداد بالاتر یعنی کارایی بهتر!) مصرفش 150 واته با کارایی RTX2070 یا GTX 1080.

??

به شخصه دیگه از کارت های amd استفاده نمیکنم تا این مشکل حرارت و مصرف بالاش کاملا حل بشه و یه چیزی مث رایزن واسه پردازنده هاش تبدیل بشه

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Amirhossein Azimi گفته است :

درود 

دوست عزی V sync ربطی به مدل گرافیک نداره اون چیزی که شما میگین g sync هست

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...