رفتن به مطلب

نظر کاربران لیون کامپیوتر در مورد نسل جدید پردازنده های گرافیکی شرکت AMD که با نام NAVI عرضه خواهند شد .  

227 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا ناوی موفق می شود ؟

• بله ، صد در صد موفق می شود .
    • احتمالا موفق می شود .
    • احتمالا موفق نمی شود .
    • نه ، کاملا شکست می خورد .
    • نظری ندارم .

Recommended Posts

در در 1397/11/20, 17:41:20، big VULTURE گفته است :

احتمال تاخیر ناوی تا اکتبر سال جاری میلادی :

AMD Navi 7nm GPUs Based Radeon RX Graphics Cards Reportedly Delayed Till October 2019

???AMD Navi delayed towards October 2019???

.

لینک به دیدگاه

شرکت TSMC که پردازنده 7 نانومتری VII را تولید می کند در حال گسترش فناوری 7 نانومتری خود است :

TSMC starts volume production of 7nm chips with euv machines in March

همچنین این کمپانی برای فناوری 5 نانومتر در سال جاری میلادی برنامه هایی دارد .

لینک به دیدگاه

اولین سیستم ها با کارت 1660Ti در سایت آمازون لیست شدند :

IBUYPOWER PCs with GeForce GTX 1660 Ti spotted at Amazon

.

لینک به دیدگاه

نسخه 3 گیگ کارت 1660Ti در راه است :

ASUS’ EEC filling suggests GTX 1660 Ti 3GB models coming

.

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

انویدیا تلاش می کند فناوری RT را به همه بازیها بیاورد :

NVIDIA CEO Says They’re Working with Devs on Every Single Game Coming Out to Add Ray Tracing, Slips Unity Engine Support Coming Soon

.

لینک به دیدگاه

وعده انویدیا برای رفع مشکل کیفیت پایین تصور در هنگام استفاده از فناوری DLSS :

Nvidia promises to improve image quality issues with DLSS

.

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

وعده انویدیا برای رفع مشکل کیفیت پایین تصور در هنگام استفاده از فناوری DLSS :

Nvidia promises to improve image quality issues with DLSS

به جان خودم وعده سر خرمنه :P

نمیگم بهتر نمیشه ولی مشکل اینه همین الانشم به نظر من این DLSS به قدری داغونه که حتی اگر کمی بهتر هم بشه فایده ای نداره. وقتی میاد یک مدل رو در رزولیشن پایین تر رندر می کنه (که همین باعث افزایش فریم میشه) بعد چظوری می خواد کیفیتشو بهتر کنه (در اینجا یعنی به سطح نرمال برگردونه) و همچنان هم برتریش (که افزایش فریم هست) رو حفظ کنه؟

به نظر من اصل هدف انویدیا این بوده در حال حاضر که کارت گرافیک ها (سری RTX) به قدری قدرتمند نیستن که بالاترین سطح جزئیات رو په همراه Ray Tracing پردازش کنن و فریم قابل قبولی به کاربر بدن، از طریق DLSS مقداری از این فریم از دست رفته رو به کاربر برگردونه. پیش بینی من اینه در آینده که کارت گرافیک ها قدرتمندتر خواهند شد، چون این تکنیک کیفیت رو پایین میاره و همچنین بار زیادی رو هم روی سرورها و تیم برنامه نویسی درایور انویدیا می گذاره، DLSS به پایان عمرش برسه یا حداقل به یک پروزه فراموش شده تبدیل بشه.

جدا از یک سری کاربرها که متوجه افت کیفیت با DLSS نمیشن، واقعاً مورد استفاده دیگری رو برای بقیه متصور نیستم. یک کاربر که میره سری RTX میخره تا از Ray Tracing لذت ببره، بیاد DLSS رو فعال کنه تا کیفیت بازی پایین تر بیاد؟ برای لذت بردن از بالاترین کیفیت بازی (لذت بردن از RT)، کیفیت بازی رو بیاره پایین (فعال کردن DLSS)؟ با منطق من که جور در نمیاد...

لینک به دیدگاه

در در 1397/11/30, 00:12:47، Trickster گفته است :

به جان خودم وعده سر خرمنه :P

نمیگم بهتر نمیشه ولی مشکل اینه همین الانشم به نظر من این DLSS به قدری داغونه که حتی اگر کمی بهتر هم بشه فایده ای نداره. وقتی میاد یک مدل رو در رزولیشن پایین تر رندر می کنه (که همین باعث افزایش فریم میشه) بعد چظوری می خواد کیفیتشو بهتر کنه (در اینجا یعنی به سطح نرمال برگردونه) و همچنان هم برتریش (که افزایش فریم هست) رو حفظ کنه؟

به نظر من اصل هدف انویدیا این بوده در حال حاضر که کارت گرافیک ها (سری RTX) به قدری قدرتمند نیستن که بالاترین سطح جزئیات رو په همراه Ray Tracing پردازش کنن و فریم قابل قبولی به کاربر بدن، از طریق DLSS مقداری از این فریم از دست رفته رو به کاربر برگردونه. پیش بینی من اینه در آینده که کارت گرافیک ها قدرتمندتر خواهند شد، چون این تکنیک کیفیت رو پایین میاره و همچنین بار زیادی رو هم روی سرورها و تیم برنامه نویسی درایور انویدیا می گذاره، DLSS به پایان عمرش برسه یا حداقل به یک پروزه فراموش شده تبدیل بشه.

جدا از یک سری کاربرها که متوجه افت کیفیت با DLSS نمیشن، واقعاً مورد استفاده دیگری رو برای بقیه متصور نیستم. یک کاربر که میره سری RTX میخره تا از Ray Tracing لذت ببره، بیاد DLSS رو فعال کنه تا کیفیت بازی پایین تر بیاد؟ برای لذت بردن از بالاترین کیفیت بازی (لذت بردن از RT)، کیفیت بازی رو بیاره پایین (فعال کردن DLSS)؟ با منطق من که جور در نمیاد...

انویدیا به گیمرها میگه بیاید RTX اوردم . تصویر بازی نسبت به نسل قبل کیفیت بالاتری داره

گیمرها خوشحال میشن ، بعد می بینن که فریمشون به شدت پایین اومده اعتراض می کنن . ( کیفیت میره بالا ، فریم میاد پایین ! )

انویدیا میگه مشکلی نیست بیا DLSS بهتون میدم فریمتون بره بالا

گیمرها خوشحال میشن DLSS رو استفاده می کنن کیفیت افت می کنه !!! ( حالا برعکس شد این بار فریم میره بالا ، کیفیت میره پایین ! )

گیمرها به انویدیا میگن مگه مریضیم که RT رو روشن کنم که کیفیت بره بالا بعد DLSS رو روشن کنیم که کیفیت بره پایین ؟ هیچ کدوم رو روشن نمی کنیم !

انویدیا قول میده مشکل DLSS رو حل کنه !

خط بعدی داستان رو هم که شما فرمودید !!!

..................................

قبلا از طریق بعضی از کارها مثل مود سازی و ... کیفیت رو با قربانی کردن فریم بالا می بردیم چنانچه توی تاپیک هایی مثل این :

توضیح داده شده .

انویدیا با تغییر سخت افزار کمک کرده که ما بتونیم با روشن کردن یک گزینه کیفیت تصویر رو بالا ببریم فقط مشکل اینجاس که تغییرات سخت افزاری به اندازه کافی نبوده و هنوز افت فریم وجود داره .

از این جهت میشه گفت کار انویدیا ناقص بوده . البته نمیشه در این مورد خیلی به انویدیا ایراد گرفت به هر حال انویدیا سعی خودش رو کرده .

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

میلیون ها دلار ضرر شرکت TSMC در پی نقص در سیستم تولید .

لینک به دیدگاه

معمولا کارت های گرافیک جدید   amd  برای رقابت در سری میدرنج  به بازار میاد اما با این کارت های افشا شده انودیا  حسابی به دردسر میوفته 

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

پیشرفت قابل ملاحظه اینتل در ساخت گرافیک سر خود .

مقایسه نسخه جدید 940 با نسخه فعلی 620 :

Intel Iris Plus Graphics 940 Gen 11 (GT2) vs Intel UHD Graphics 620 Gen 9.5 (GT2)

1.thumb.jpg.de890824cc71e02be30459fbe07d0c65.jpg

مقایسه نسخه جدید 940 با وگا 10 و 11 :

Intel Iris Plus Graphics 940 Gen 11 (GT2) vs AMD Ryzen With Vega 10/11 Graphics

2.thumb.jpg.40745aacaeb54e0d20898f11a0483844.jpg

سرمایه گذاری اینتل داره جواب میده .

لینک به دیدگاه

درود

از وقتی پردازنده های Ryzen عرضه شدن واقعاً از میزان مصرف انرژیشون خیلی خوشم اومد و منتظر بودم AMD رویکرد مشابهی رو در قبال کارت گرافیک هاش هم در پیش بگیره؛ فکر کنم بر کسی پوشیده نیست که میزان مصرف انرژی کارت گرافیک های AMD هیچ وقت از نقاط قوتشون نبوده اما حالا خبری منتشر شده که انتظار برای معماری Navi رو جذاب تر هم می کنه:

AMD 'Navi' could offer signficantly improved power-efficiency thanks to a new SMU framework

در متن خبر اومده احتمالاً محصولات آینده از چارچوب نرم افزاری "واحد مدیریت سیستم" (یا SMU) جدیدی که جایگزین PowerTune فعلی میشه استفاده خواهند کرد. این چارچوب جدید امکان تنظیم ولتاژ و فرکانس (متغیر در هر لحظه با سرعت بسیار بالا) بر اساس هر بخش رو فراهم می کنه که منجر به کاهش چشمگیر مصرف انرژی و همچنین کفایت بیشتر کارایی در برابر مصرف GPU میشه. یک همچین سیستمی در حال حاضر در APUهای AMD هم یافت میشه که طبق ادعای AMD، حداکثر جریان مورد نیاز برای این APUها رو تا %36 کاهش میده!

با وجود اینکه AMD به سمت روند ساخت 7 نانومتری کوچ کرده، میشه گفت Radeon VII هنوز هم از لحاظ مصرف کارت فوق العاده ای به شمار نمیاد ولی در عین حال AMD تونسته با همین حرکت هم شکاف مصرف انرژی بین معماری Vega و Turing رو کاهش بده و وقتی چارچوب جدید با معماری Navi هم ترکیب بشه...

لینک به دیدگاه

در در 1397/12/03, 08:48:00، big VULTURE گفته است :

با 280 دلار قیمت ،کارت وگا 56 رقیب 1660Ti می شود!!!؟؟؟!!!

تو ایران ک‌کاهش نمیخوره این از این

ولی ۱۶۶۰ یه کارت فوق العادس

جهش عملکردش نسبت به ۱۰۶۰ خیلی خوبه

از تورینگ همین کارت فقط وارد ایران بشه با دلار ۱۰ تومنی هم ک حساب کنی فروش خودش رو انجام میده. اکثر سایت های بررسی هم perf/price اش رو ۱۰۰ درصد عنوان کردن. خیلی هم خنک و کم مصرفه.

از طرفی هم با توجه ب قیمت و کاراییش بازار Rx590 رو عملا نابود کرد و توجیح خریدش رو به به صفر رسونده

ویرایش شده توسط 𝕶𝖎𝖓𝖌𝖕𝖎𝖓
لینک به دیدگاه

تنها چاره AMD برای رقابت کاهش قیمت RX Vega 56 بوده چون در حال حاضر کارت میدرینج از ی معماری تازه نفس نداره ک بتونه تو بازار رقابت کنه. با معرفی 1660Ti عملا Rx 590 ی شکست کامل و تولید بدون فروش خواهد بود . حتی RX 580 هم عملا بازار فروشش مختل میشه و AMD تا لانچ سری ناوی بازار رقابت رو کلا از دست میده تو رده میدرینج که بیشترین بازار فروش رو داره.

از دیدگاه کارایی 1660Ti تا 41 درصد سریعتر از Rx 590 عه در برخی بازی ها با دما و مصرف خیلی پایینتر. تنها گزینه میمونه Vega 56 که اونم در تعداد انبوهی در بازار جهانی وجود نداشته عملا ینی کلا سری وگا اینطور بوده.

قیمت MSRP کارت 1660Ti هم برابر با 279 دلاره

Capture.JPG

Capture2.JPG

Capture3.JPG

Capture4.JPG

Capture5.JPG

Capture6.JPG

Capture7.JPG

Capture8.JPG

Capture9.JPG

Capture10.JPG

Capture11.JPG

Capture12.JPG

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...