رفتن به مطلب

مشکل با گارانتی گرافیک ایسوس

Ali Alborz
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان بنده یه گرافیک ایسوس دارم که کارت گارانتی از زمانی که از فروشنده (فروشگاه معتبر) گرفتم نداشت و اون زمان هم به من از طرف فروشنده اعلام شد که گرافیک گارانتی تابا هست و تابا کارت به ما نداده و باید از طریق شماره سریال و سایت استعلام کنید که من هم استعلام کردم و درست بود و تاریخ شروع و پایان هم مشخص بود.

ما الان بعد از گذشت تقریبا ۱۰ ماه از زمان خرید اون سایت جای خودش رو به سایت ایسوس فستیوال داده و فقط به من اصالت گارانتی رو اعلام میکنه و شرکت گارانتی کننده و تاریخ شروع و پایان رو نمیگه و من نمیتونم بفهمم کارتم گارانتی چه شرکتی هست و از مدتش چقدر مونده.

Screenshot_20181208-161152.thumb.png.15de6467d2f7bb591234e15d91ee7fec.png

اگر از دوستان کسی ادرس اون سایت که تاریخ دقیق گارانتی محصولات ایسوس رو میداد داشته باشه و به من بگه و یا راهنمایی دیگه ایی داشته باشه ممنون میشم کمکم کنه.

ضمنا با تمام شرکت های گارانتی کننده تماس گرفتم و بهم گفتن گارانتی ما نیست در صورتی که طبق عکس بالا کارت من گارانتی داره و بالاخره تحت گارانتی یکی از این شرکت ها باید باشه.

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...