رفتن به مطلب

فرق دمایی بین گراف دوفن با سه فن در کارت 1060 gtx

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم اختلاف دمای بین یه کارتی که با دو فن کار میکنه با کارت سه فن در چه حدیه؟ آیا اونقدری هست که اختلاف قیمتیش رو توجیه کنه یا نه؟منظورم رو 1060 هستش

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، mortezak87 گفته است :

با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم اختلاف دمای بین یه کارتی که با دو فن کار میکنه با کارت سه فن در چه حدیه؟ آیا اونقدری هست که اختلاف قیمتیش رو توجیه کنه یا نه؟منظورم رو 1060 هستش

دوست عزیز 1060 کلا کارت خنکی هستش.من حتی تک فن evga  داشتم و بعدا که galax دو فن رو خریدم تفوتی در دمای اونها ندیدم.از طرفی سری های سه فن که شامل استریکس و ایوروس هستند واقعا قیمت اونها بالاست و ارزش خرید نداره.یه راگ استریکس 1070 ti داشتم مثل موشک صدا داشت?

ویرایش شده توسط vahidsamaili63@gmail.com
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

دوست عزیز 1060 کلا کارت خنکی هستش.من حتی تک فن evga  داشتم و بعدا که galax دو فن رو خریدم تفوتی در دمای اونها ندیدم.از طرفی سری های سه فن که شامل استریکس و ایوروس هستند واقعا قیمت اونها بالاست و ارزش خرید نداره.یه راگ استریکس 1070 ti داشتم مثل موشک صدا داشت?

ممنون اتفاقا یه موردی که مدنظرم بود صدای فن هاشون تو دور نسبتا بالا بود که خب مطمینا سه فن صدای بیشتری تولید میکنه?

لینک به دیدگاه

سه فن میخوای ام اس ای دوک هست که قیمتشم مناسبه

صدای فن هام بسیار کمه

ولی در کل 1060 همونطور که دوستمون گفتن اونقدری حرارت تولید نمیکنه که حساس بشیم رو سیستم خنک کنندش

لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، Naughty boy گفته است :

سه فن میخوای ام اس ای دوک هست که قیمتشم مناسبه

صدای فن هام بسیار کمه

ولی در کل 1060 همونطور که دوستمون گفتن اونقدری حرارت تولید نمیکنه که حساس بشیم رو سیستم خنک کنندش

من مدنظرم روی راگ استریکس بود منتها ام اس آی هم خوبه فقط بحث سر این هستش که تو بازیهای روز آیا اونقدری دور فن بالا میره که بخوایم صداشون رو بشنویم اون هم به قول شما تو کارت خنکی مثل 1060؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 27 دقیقه قبل، mortezak87 گفته است :

من مدنظرم روی راگ استریکس بود منتها ام اس آی هم خوبه فقط بحث سر این هستش که تو بازیهای روز آیا اونقدری دور فن بالا میره که بخوایم صداشون رو بشنویم اون هم به قول شما تو کارت خنکی مثل 1060؟

داداش فرقی ندارن ، مثلا من 480 دارم ایسوس سه فنه طبق بنچمارکها چند درجه ای خنکتر از msi هستش امادور فن و نویز ایسوس بالاتره و یکی از دلایل خنکیش همین هستش

مطلب دیگه اینکه گول 3 فن بودن نخورید مثلا تو سری 390 ایسوس 3 فنه داغتر از بقیه کارتها بود چون کلا کولرش ایراد داشت و قطر فنها هم خودش حسابه مثلا msi یا evga با اینکه دو فن هستش اما فنهاشون مقداری بزرگتر از کارتهای دو فنه هستش کارت بززگتر خودش دردسره هم موقع استفاده (به خاطر وزن بیشتر و فضای بیشتری اشغال میکنه) و هم موقع فروش ، شاید به درد کسانی که کیس کوچیکتر دار نخوره

خودم میخواستم ایسوس 480 بیرم که توی کیسم جا نشد و همون چند مورد که دوستان خریده بودن با مشکلاتی همراه بودن که msi گرفتم که تا حالا دمای 70 ندیدم معمولا دما توی بازی 66-67 هستش تو بازیهای سبکتر حتی خنکتر

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

داداش فرقی ندارن ، مثلا من 480 دارم ایسوس سه فنه طبق بنچمارکها چند درجه ای خنکتر از msi هستش امادور فن و نویز ایسوس بالاتره و یکی از دلایل خنکیش همین هستش

مطلب دیگه اینکه گول 3 فن بودن نخورید مثلا تو سری 390 ایسوس 3 فنه داغتر از بقیه کارتها بود چون کلا کولرش ایراد داشت و قطر فنها هم خودش حسابه مثلا msi یا evga با اینکه دو فن هستش اما فنهاشون مقداری بزرگتر از کارتهای دو فنه هستش کارت بززگتر خودش دردسره هم موقع استفاده (به خاطر وزن بیشتر و فضای بیشتری اشغال میکنه) و هم موقع فروش ، شاید به درد کسانی که کیس کوچیکتر دار نخوره

خودم میخواستم ایسوس 480 بیرم که توی کیسم جا نشد و همون چند مورد که دوستان خریده بودن با مشکلاتی همراه بودن که msi گرفتم که تا حالا دمای 70 ندیدم معمولا دما توی بازی 66-67 هستش تو بازیهای سبکتر حتی خنکتر

ممنون دوست عزیز پس در نهایت میشه به این نتیجه رسید که این اختلاف قیمت بین دو فن با سه فن توجیه نداره البته در مورد 1060 ولی شاید تو 1070 یا 1080 داستان فرق کنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در هم اکنون، mortezak87 گفته است :

ممنون دوست عزیز پس در نهایت میشه به این نتیجه رسید که این اختلاف قیمت بین دو فن با سه فن توجیه نداره البته در مورد 1060 ولی شاید تو 1070 یا 1080 داستان فرق کنه

1060 کارت خنکیه هر جوری حساب کنی داغ نمیکنه 480 که داغتر هستش گفتم که دما به 70 تا نمیرسه اونم با دورفن حدود 30 الی 40 درصد

در رابطه با کارتهای بالاتر تحقیق نکردم ، ولی گفتم کارت 3 فنه بیشتر برای ظاهر هستش قطر فنها اونا هم کوچیکتره یه نگاهی evga بندازید کارتهاش دو فنه هستش اما یکی از بهترین شرکای انویدیا هستش 

msi هم یکی از بهترین خنک کنندگی هارو داره ، خیالتون راحت

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Hassan.SK گفته است :

1060 کارت خنکیه هر جوری حساب کنی داغ نمیکنه 480 که داغتر هستش گفتم که دما به 70 تا نمیرسه اونم با دورفن حدود 30 الی 40 درصد

در رابطه با کارتهای بالاتر تحقیق نکردم ، ولی گفتم کارت 3 فنه بیشتر برای ظاهر هستش قطر فنها اونا هم کوچیکتره یه نگاهی evga بندازید کارتهاش دو فنه هستش اما یکی از بهترین شرکای انویدیا هستش 

msi هم یکی از بهترین خنک کنندگی هارو داره ، خیالتون راحت

سپاسگذارم لطف کردی?

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، mortezak87 گفته است :

نه اصلا

برا من 1070tiکه کارت نسبتا گرمیه و تو فریم ازاد دما 60 درجه با دور فن 40

من دور فنو دستی رو 90 درصد هم امتحان کردم ببینم صدا چطوره

دیدم در کیس بسته باشه تقریبا صدایی شنیده نمیشه

در صورتی که اصلا شما نیاز نداری دور فن هارو تو کارت 1060 بالای 50 ببری که دیگه هیچ صدایی نمیاد

پیشنهاد من 1060 ام اس ای گیمینگ یا اگه سه فنه میخوای دوک هست

پولی الکی به ایسوز نده

ویرایش شده توسط Naughty boy
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Naughty boy گفته است :

نه اصلا

برا من 1070tiکه کارت نسبتا گرمیه و تو فریم ازاد دما 60 درجه با دور فن 40

من دور فنو دستی رو 90 درصد هم امتحان کردم ببینم صدا چطوره

دیدم در کیس بسته باشه تقریبا صدایی شنیده نمیشه

در صورتی که اصلا شما نیاز نداری دور فن هارو تو کارت 1060 بالای 50 ببری که دیگه هیچ صدایی نمیاد

دقیقا همینطوره گرچه به نظر من با توجه به اینکه دور فن کارت های جدید هوشمنده مخصوصا تو 1060 نیازی به تنظیم نداشته باشه مگر اینکه گرمای تابستون و محیط اتاق بخواد گرم باشه

لینک به دیدگاه

با اجازه از استارتر محترم

دوستان توی مدلا 1070 و1070ti چی؟ایسوس توربو که تک فنه هست یا زوتک amp edition خنک کنندگی خوبی دارن و سر و صداشون چطوره؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...