رفتن به مطلب

چطور میتوان درگوگل کروم از آدرس ها بک آپ گرفت ؟

maysamsina
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود برهمگی دوستان چطور میتوان درگوگل کروم از آدرس ها بک آپ گرفت یا آدرسها رو ذخیره نمود بخاطر حذف ویندوز !!!

لینک به دیدگاه

سلام 

من به دلیل اینکه از سایتهای یکسانی روی سیستمهای مختلف استفاده میکنم ( منزل ،  سالن کارخونه ، دفتر و گوشی و ... ) به نوعی با این مشکل روبرو بودم . چون بعضی وقتها مجبور بودم چند سایت و تب مختلف رو همزمان باز کنم . مثلا همیشه به صندوق ورودی ایمیلها احتیاج هست یا همین فروم خودمون ، یوتیوب و ...

اکثرا بعد از روشن کردن سیستم کروم پیغام بازیابی تبها یا پنجره ها رو میداد ولی اگه نمیداد واویلا بود ?

بهترین راهی که به ذهنم رسید گزینه bookmark بود .ابتدا یه اکانت توی کروم ایجاد کردم با ایمیل گوگلم روی همه سیستمها و گوشی و تبلت . یه پوشه شخصی درست کردم و یه پوشه برای کار حتی به صورت پیش فرض خودش یکی هم برای تجهیزات موبایل مثل گوشی و تبلت داره . 

حالا خاموش شدن و نصب ویندوز و هیچی نمیتونه باعث بشه سایتهایی که به صورت مداوم استفاده میکنم حذف بشه البته مادامی که پسورد و ایمیلی که باهاش اکانت کروم رو درست کردین فراموش نکنید .

یه راه دیگه که چندان مطمئن نیست هم استفاده از قسمت history کروم هست اما با نصب مجدد ویندوز از بین میره یا با پاکسازی کروم .

به نظر بنده با ایمیلتون یه اکانت کروم ردیف کنین و از Bookmark استفاده کنین .

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Beni_Lx گفته است :

سلام 

من به دلیل اینکه از سایتهای یکسانی روی سیستمهای مختلف استفاده میکنم ( منزل ،  سالن کارخونه ، دفتر و گوشی و ... ) به نوعی با این مشکل روبرو بودم . چون بعضی وقتها مجبور بودم چند سایت و تب مختلف رو همزمان باز کنم . مثلا همیشه به صندوق ورودی ایمیلها احتیاج هست یا همین فروم خودمون ، یوتیوب و ...

اکثرا بعد از روشن کردن سیستم کروم پیغام بازیابی تبها یا پنجره ها رو میداد ولی اگه نمیداد واویلا بود ?

بهترین راهی که به ذهنم رسید گزینه bookmark بود .ابتدا یه اکانت توی کروم ایجاد کردم با ایمیل گوگلم روی همه سیستمها و گوشی و تبلت . یه پوشه شخصی درست کردم و یه پوشه برای کار حتی به صورت پیش فرض خودش یکی هم برای تجهیزات موبایل مثل گوشی و تبلت داره . 

حالا خاموش شدن و نصب ویندوز و هیچی نمیتونه باعث بشه سایتهایی که به صورت مداوم استفاده میکنم حذف بشه البته مادامی که پسورد و ایمیلی که باهاش اکانت کروم رو درست کردین فراموش نکنید .

یه راه دیگه که چندان مطمئن نیست هم استفاده از قسمت history کروم هست اما با نصب مجدد ویندوز از بین میره یا با پاکسازی کروم .

به نظر بنده با ایمیلتون یه اکانت کروم ردیف کنین و از Bookmark استفاده کنین .

منم دقیقا همین کارو میکنم

یه جیمیل چندین ساله دارم همه شماره هام آدرس هام همه رو جمیلم سینک شده.جیمیلمم به خطم وصله

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، maysamsina گفته است :

درود برهمگی دوستان چطور میتوان درگوگل کروم از آدرس ها بک آپ گرفت یا آدرسها رو ذخیره نمود بخاطر حذف ویندوز !!!

https://www.wikihow.com/Export-Bookmarks-from-Chrome

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، naderblue گفته است :

دمت گرم این راه خیلی آسون بود . :96_ok_hand: 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...