رفتن به مطلب

همه چیز درباره پاور (هر آنچه خریداران بایستی راجب حقایق منبع تغذیه بدانند)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در در 1390/08/14, 12:21:41، Poorya_Lion گفته است :

عالی بود رضا جان @};- :clapping:

در رابطه با سوراخ های تعبیه شده در پشت پاور ، همه چیز بستگی به طراحی پاور داره .

اما این سوراخ ها هم خوبه هم بد . از این نظر خوبه که تهویه بخش پشتی پاور بهتر انجام می شه و این توی عمر پاور تاثیر خوبی داره .

اما تاثیر بدش اینجاست که هوای گرم رو وارد کیس می کنه ، که اگر کیس upside down نباشه همین هوای گرم دوباره بر می گرده توی پاور و چرخه دمایی کیس رو بهم می زنه . اگر هم upside down نباشه دماش روی بقیه قطعات تاثیر می گذاره.

توی پاور های جدید به دلیل راندمان بالاتری که دارند و تلفات گرمایی کمتر ، اومدن و پشت پاور رو بستند تا چرخه هوایی داخل کیس به هم نخوره و برای خنک کردن کامپوننت های داخلی پاور زیر فن 12 سانتی ورودی هوا ، یک طلق هدایت کننده هوا گذاشتند تا هوا رو ، روبه پشت پاور بده و حالت هوای چرخشی به داخل پاور دادند. اینجوری هم هوای داغ وارد کیس نمی شه و هم کامپوننت های پشتی خنک می شند. ;)

97034715527054130759.jpg

20077710054779217862.jpg

ببخشید دیگه ، نقاشیم بده @};-

رضا جان اینجوری من نمی دونم راجب چی صحبت کنم . بپرسی می رم راجبش تحقیق می کنم ، هر چی بفهمم اینجا می گم. :wub: :x

عزیز این upside down چیه زیر دیپلم بگو ما بی سوادها هم بفهمیم خخخ

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...