رفتن به مطلب

خرید کارت گرافیک GTX 1070

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام و درود به دوستان عزیز فروم لیون

خریدار یک عدد گرافیک خوب ( 2 ماه هم ماین شده باشه و تمیز مشکلی نیست ) GTX1070 ( ترجیحاً Asus rogsgtrix ) خریدارم + گارانتی

قیمت هم مناسب بفرمائید 2/500 الی نهایتاً 3100

پرداخت هم به صورت واسطه لیون هستش

حضوری مشهد هم بنده مشکلی ندارم

شماره تماس بنده هم 09153229811

منتظر پیشنهادتون هستم

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، invoker گفته است :

سلام و تشکر دوست گرامی ، کثل اینکه بفروش رفته

لینک به دیدگاه

یدونه استریکس ایسوس بدون ماین و اور دارم

Gtx1070 rog Strix O8G 

گارانتی تا برج ۴ سال ۲۰۱۹ سازگار

کارت فقط مصرف گیمینگ داشته فوق العاده تمیز

۴۸ ساعت مهلت تست با واسطه لیون

۳۶۰۰

توجه کن این مدل O8G هست و از استریکس معمولی گرونتره

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Majid_Rezaie گفته است :

یدونه استریکس ایسوس بدون ماین و اور دارم

Gtx1070 rog Strix O8G 

گارانتی تا برج ۴ سال ۲۰۱۹ سازگار

کارت فقط مصرف گیمینگ داشته فوق العاده تمیز

۴۸ ساعت مهلت تست با واسطه لیون

۳۶۰۰

توجه کن این مدل O8G هست و از استریکس معمولی گرونتره

ممنون دوست عزیز ولی به قیمتی که شما می فرمائید برام مقدور نیست

لینک به دیدگاه

کارت Gigabyte 1070 Gaming موجود هست قیمت 2650 با +2 سال گارانتی اواژنگ . کارت چند ماهی ماین شده .

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Mak-- گفته است :

کارت Gigabyte 1070 Gaming موجود هست قیمت 2650 با +2 سال گارانتی اواژنگ . کارت چند ماهی ماین شده .

عکس از کارت با گارانتی شو به شماره بنده بفرستین در ضمن چند ماه ماین شده ؟

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، samansaeedi گفته است :

عکس از کارت با گارانتی شو به شماره بنده بفرستین در ضمن چند ماه ماین شده ؟

1.thumb.jpg.244da8f02b02059d3422f517e741dfae.jpg

تقریبا 7-8 ماه

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Mak-- گفته است :

1.thumb.jpg.244da8f02b02059d3422f517e741dfae.jpg

تقریبا 7-8 ماه

ممنون دوست عزیز قیمت برای یک کارت ماین شده بسیار بالاس ،

لینک به دیدگاه

خخخخخخ دوست عزیز کم کم اون کارت هایی که از اون تایپیک معروف خریداری شده رو دارن رو میکنن. اونم با چقدر سود ماشالا???

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

خخخخخخ دوست عزیز کم کم اون کارت هایی که از اون تایپیک معروف خریداری شده رو دارن رو میکنن. اونم با چقدر سود ماشالا1f601.png1f601.png1f601.png

چی بگم والا ، اصولاً قصد جسارت ندارم ولی کارت ماین شده بنظر بنده فقط در حد 2 ماه باشه ارزش خرید داره در غیر اینصورت مفتش گرونه

لینک به دیدگاه

هر کارت 1070 توی این مدت دیدید بدونید که ماین شده.

گیمر باشی برای چی باید کارت 1070 را بفروشی ؟

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، samansaeedi گفته است :

چی بگم والا ، اصولاً قصد جسارت ندارم ولی کارت ماین شده بنظر بنده فقط در حد 2 ماه باشه ارزش خرید داره در غیر اینصورت مفتش گرونه

درسته کاملا حق با شماست .من دیوانه رو بگو میخواستم rx580 aorus 8gb که مصرف فقط گیمینگ بوده رو بفروشم برم کارت 1070 8 ماه ماین شده بخرم .خدا بهم رحم کرد تایپیک مشاوره زدم بچه ها پشیمونم کردن الان روزی هزار بار خدارو شکر میکنم ?????

لینک به دیدگاه

به نظر من اگر کارت 1070 ماین شده میخاین بخرین نهایت 2200 می ارزه اونم به شرط 72 ساعت مهلت تست و توی این 72 ساعت کلیه تست ها رو ازش بگیرید و اگر اختلاف کاراییش بیشتر از 5 درصد نسبت به 1070 های دیگه داشت ، ارزش خرید نداره. البته قیمت  2200 برای کارت های مدل بالا مثل سری گیمینگ msi یا strix ایسوس وaorus گیگا

,و البته بایوسش دستکاری نشده باشه و کارت باز نشده باشه و حداقل 2 سال گارانتی داشته باشه

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، i-Farzad گفته است :

به نظر من اگر کارت 1070 ماین شده میخاین بخرین نهایت 2200 می ارزه اونم به شرط 72 ساعت مهلت تست و توی این 72 ساعت کلیه تست ها رو ازش بگیرید و اگر اختلاف کاراییش بیشتر از 5 درصد نسبت به 1070 های دیگه داشت ، ارزش خرید نداره. البته قیمت  2200 برای کارت های مدل بالا مثل سری گیمینگ msi یا strix ایسوس وaorus گیگا

,و البته بایوسش دستکاری نشده باشه و کارت باز نشده باشه و حداقل 2 سال گارانتی داشته باشه

احسنت 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، amir_amd گفته است :

هر کارت 1070 توی این مدت دیدید بدونید که ماین شده.

درود

اینکه فروشنده اعلام میکنه که کارت ماین شده جای تشکر داره و باید به صداقتش تبریک گفت.

هستند عزیزانی که کارت های ماین شده رو به عنوان " پشت ویترین و 1 روز کارکرد و مشابه اکبند و ... " در همین انجمن می فروشند.

الان وضع جوری شده که بعضی از دوستان " توستر " هم برای فروش بگذارند بنده با یقین میگم ماین شده است.

1808223264_---kenwood-toaster-ttp210.jpg.3410be6fec970d01b74c9a4afb8adafa.jpg

ویرایش شده توسط Sir MehDi
لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Sir MehDi گفته است :

درود

اینکه فروشنده اعلام میکنه که کارت ماین شده جای تشکر داره و باید به صداقتش تبریک گفت.

هستند عزیزانی که کارت های ماین شده رو به عنوان " پشت ویترین و 1 روز کارکرد و مشابه اکبند و ... " در همین انجمن می فروشند.

الان وضع جوری شده که بعضی از دوستان " توستر " هم برای فروش بگذارند بنده با یقین میگم ماین شده است.

1808223264_---kenwood-toaster-ttp210.jpg.3410be6fec970d01b74c9a4afb8adafa.jpg

خخخخخخخخخخ دمت گرمممم داداش گل گفتی??????????

لینک به دیدگاه

اکثر دوستانی که نظر میدن در مورد کارت ماین شده نه ماین کردن نه سر در میارن از ماین نه میدونن اورکلاک چیه نه میدونن بیهنه سازی چیه نه اصولا ساختار و مهندسی قطعه ی الکترونیک رو میشناسن و نه ......

اصولا ما مردمی هستیم که دوست داریم اگه خودمون سود نمیکنیم بقیه ضرر کنن حتی اگه برای ما منفعتی نداشته باشه . اینو میشه تو تمام گروههای کریپتو  دید که هروقت قیمت میریزه یه عده دلشون باز میشه و جشن و پایکوبی میکنن . الان هم این اتفاق برای کارت گرافیک افتاده و خیلیا که نه خریدار هستن نه فروشنده نه سر در میارن از این چیزا محض خنک شدن دلشون میان رقم های عجیب میپرونن که البته مهم نیست .

هر بازاری هم بالا داره هم پایین ?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 14 دقیقه قبل، Mak-- گفته است :

درود

با حرف شما موافقم بزرگوار

من خودم کارت ماین شده خریدم  ، داشتم و توی همین فروم هم به عنوان کارت ماین شده فروختم.

مشکل اون دسته از فروشندگان عزیز هستند که همین کارت های ماین شده رو به عنوان کارت مشابه اکبند و 1 روز کارکرد و نمیدونم این داستان ها میفروشند و جالبه که بیشترش رو هم از همین فروم خریداری کردند.

اگر نه شما خودتون تاپیک زدید و عنوان کردید که کایت ماین شده و این کار شما جای تشکر داره.

پ.ن: به قول بلاد کفر  What Goes Around Comes Around

لینک به دیدگاه

ریسک بزرگ چیست؟

بزرگ‌ترین ریسک هنگام خرید کارت گرافیکی دست دوم، خرید کارتی است که برای معدنکاوی استفاده شده است. این گونه کارت‌ها اغلب چندین روز، چند هفته و یا حتی ماه‌ها با تمام توان استفاده می‌شوند. استفاده‌ی مداوم از آن‌ها با تمام توان، با حجم بالای کار و گرما برابر است و می‌تواند به مدارهای جانبی صدمه بزند و در نتیجه کارت خیلی از زودتر از زمان مورد انتظار بسوزد. این وضعیت با عدم تهویه‌ی مناسب،‌ تشدید می‌شود؛ چون کاوشگران کارت‌های گرافیک بسیاری را در کوتاه‌ترین فواصل زمانی ممکن امتحان می‌کنند. از خرید آن لاین کارت گرافیکی‌ که برای معدن کاوی استفاده شده است، بپرهیزید؛ زیرا هیچ راهی برای تشخیص اینکه چند مدت دیگر از کار می‌افتد، وجود ندارد.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Sir MehDi گفته است :

درود

با حرف شما موافقم بزرگوار

من خودم کارت ماین شده خریدم  ، داشتم و توی همین فروم هم به عنوان کارت ماین شده فروختم.

مشکل اون دسته از فروشندگان عزیز هستند که همین کارت های ماین شده رو به عنوان کارت مشابه اکبند و 1 روز کارکرد و نمیدونم این داستان ها میفروشند و جالبه که بیشترش رو هم از همین فروم خریداری کردند.

اگر نه شما خودتون تاپیک زدید و عنوان کردید که کایت ماین شده و این کار شما جای تشکر داره.

پ.ن: به قول بلاد کفر  What Goes Around Comes Around

بله حرف شما درسته . من به شخصه برای 100-200 تومن نمیام خودمو مدیون کسی بکنم .

در مورد قیمت هم من خیالم راحته و از قیمت پایین دادن افراد ناراحت نمیشم . بازار هم الان مشکلش پایین بودن دلار و رکود بازار کریپتو با همه وگرنه 1 ماه بعد دلار دوباره روی موج صعودی قرار بگیره با این قیمت کارتها تمام سرریز بازار رو خیلی از افراد از کشورهای مجاور میان میخرن و دوستانی که الان دنبال کارت 1070 زیر 2 تومن میگردن به زور میرن یه 1060 میخرن و یاد این روزا رو میکنن که 1070 اومده بود زیر 3 تومن ?

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Mak-- گفته است :

بله حرف شما درسته . من به شخصه برای 100-200 تومن نمیام خودمو مدیون کسی بکنم .

در مورد قیمت هم من خیالم راحته و از قیمت پایین دادن افراد ناراحت نمیشم . بازار هم الان مشکلش پایین بودن دلار و رکود بازار کریپتو با همه وگرنه 1 ماه بعد دلار دوباره روی موج صعودی قرار بگیره با این قیمت کارتها تمام سرریز بازار رو خیلی از افراد از کشورهای مجاور میان میخرن و دوستانی که الان دنبال کارت 1070 زیر 2 تومن میگردن به زور میرن یه 1060 میخرن و یاد این روزا رو میکنن که 1070 اومده بود زیر 3 تومن ?

عزیز طی اعلام بنیاد اتریوم  بوترین اوایل سال 2019 قرار یه هارد فورک خفن بیاد برای اتریوم  که به کلی ماین کردن اتریوم رو با gpu دچار مشکل میکنه این خودش به تنهای ضربه مهلکی به صنعت ریگ ماینینگ هست از طرفی تب خرید دلار و نگاه سرمایه ای و اندوخته ای به اون هم کاهش پیدا کرده و چند ماهه این روند ادامه داره  بازار کریپتو هم تا زیر 2000 میاد بیت کوین هیچ نشانه سعودی طی 6 ماه گذشته از خودش نشون نداده حجم معاملات هم نا امید کنندست پس اینور اینه رو هم ببین.

به نظرم به دلیل کاهش قیمت دلار و کاهش ارزش کریپتو و افول شدید صنعت ماینینگ یک 6 ماهی رو حداقل توی روند نزولی باید باشیم  چون تازه شروعشه

لینک به دیدگاه

سلام،با اجازه استارتر

یه فکری داشتم میخواستم نظر دوستان را بدونم،الان ریگ های زیادی آگهی شده و اگر کمی صبر داشته باشید ماینرهای زیاد دیگه ای هم شروع میکنن به فروش،مسئله اینه کارتهاشون را اکثرا دلال ها خرید میکنن و بصورت خورد شروع میکنن به فروش چون خود ماینرها حوصله فروش تکی را ندارن.

حالا نظر بنده این هست تعدادی خریدار دور هم جمع بشن و پول را به کسی بدن که با هم خرید بزنه البته اون فرد باید مورد اطمینان و باسابقه باشن در انجمن و در صورت نیاز احراز هویت بکنن و درصدی هم داده بشه بهشون و کارتها را برای بقیه ارسال کنه اما چون بنده زیاد سابقه و آشنایی با انجمن ندارم بنابراین افراد با تجربه تر ممنون میشم نظر بدن

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...