رفتن به مطلب

فروش باندل قدرتمند +AM3 و واتر کولینگ

Recommended Posts

• ارسال 54
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

تصاویر ارسال شده

درود

استارتر عزیز نمیدونم با این مادربرد کار کردی یا نه   ولی در اطلاع رسانی  قدرت این مادر برد اجحاف کردی 

این مادربرد تنها بردیه که  رم 2400  مثل آب خوردن ساپورت میکنه  بدون کوچکترین دستکاری  در تنظیمات  و حتی در 2666 هم قابل استفاده هست  با اوور  

سیپیو هم اگه لو ولتاژ باشه که با سر افتادین تو عسل  

خودم این برد و با یه 8370  لو ولتاژ دارم   شاید باورش براتون سخت باشه  ولی  رو 1.15  با فرکانس پایه برای وب و فیلم استیبل هست تو 7/24   ولتاژ 2 هم تمام تستهارو براحتی پاس میکنه  مخصوصا بازی !

بهترین باندل قبل رایزن  همینه   

موفق باشی

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، teknesian گفته است :

درود

استارتر عزیز نمیدونم با این مادربرد کار کردی یا نه   ولی در اطلاع رسانی  قدرت این مادر برد اجحاف کردی 

این مادربرد تنها بردیه که  رم 2400  مثل آب خوردن ساپورت میکنه  بدون کوچکترین دستکاری  در تنظیمات  و حتی در 2666 هم قابل استفاده هست  با اوور  

سیپیو هم اگه لو ولتاژ باشه که با سر افتادین تو عسل  

خودم این برد و با یه 8370  لو ولتاژ دارم   شاید باورش براتون سخت باشه  ولی  رو 1.15  با فرکانس پایه برای وب و فیلم استیبل هست تو 7/24   ولتاژ 2 هم تمام تستهارو براحتی پاس میکنه  مخصوصا بازی !

بهترین باندل قبل رایزن  همینه   

موفق باشی

سلام ....منم هم از وقتی ک گرفتمش تا ب الان خیلی خیلی راضی هستم از همه لحاظ ....خیلی مادربردش با امکاناتو شخصی سازیایه عالیی هسنش...

لینک به دیدگاه

سلام ببخشيد اين تبديل ساتا دقيقاً كارش چيه تك هم ميفروشيد چند؟

لینک به دیدگاه

پورتهایه قدیمی هارد رو ب پورت ساتا تبدیل میکنه .پورتهایه قدیمی هارد شامل تعداد زیادی سوزنی شکل بودن ک ب مادربردایه الان اتصال پیدا نمیکنن این تبدیل ب همین منظور هست ک برایه مادربردایه الان قابل استفاده شن 

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، zen گفته است :

مورد اول که نوشتید با سی پی یو ۹۵۹۰ هست ۱۵۰۰؟

??

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...