رفتن به مطلب
  • 0

پروسه و هزینه ی گمرک و رجیستر گوشی موبایل

HK888
 اشتراک گذاری

سوال

سلام همونطور که از عنوان تاپیک پیداست، می خوام بدونم پروسه پرداخت گمرکی، هزینه ی گمرکی و رجیستر کردن یه گوشی موبایل تو رنج قیمتی 300-350 دلار چقدر و چطور هستش. کسایی که انجام دادن یا اطلاعی دارن ممنون.

قصد خرید از سایت های وارد کننده و داخلی ندارم چون اکثرا تعداد محدود وارد می کنن با قیمت بالا یا کانفیگ هایی رو میارن که مورد نظرم نیستن. ضمن اینکه می گن هر شخصی سالانه یه مقداری بهش بخشش گمرکی می دن ( مثلا برای یه مورد یا 2 مورد خرید وارداتی) اگر کسی اون مورد رو هم اطلاع داره بگه. تشکر.

لینک به دیدگاه

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
در 1 ساعت قبل، HK888 گفته است :

سلام

درمورد اون بخشش خدمتتون عرض کنم که اگه زیر 100 دلار باشه بهش گمرکی تعلق نمیگیره وگرنه باید بپردازید.

لینک به دیدگاه

• 0
در 28 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

سلام

درمورد اون بخشش خدمتتون عرض کنم که اگه زیر 100 دلار باشه بهش گمرکی تعلق نمیگیره وگرنه باید بپردازید.

این مورد در مورد مجموع کالا ها با هم هستش یا مثلا اگه 3 کالای مختلف زیر 100 دلار باشه، همشون مورد بخشش قرار می گیرن؟

لینک به دیدگاه

• 0
در 19 دقیقه قبل، HK888 گفته است :

این مورد در مورد مجموع کالا ها با هم هستش یا مثلا اگه 3 کالای مختلف زیر 100 دلار باشه، همشون مورد بخشش قرار می گیرن؟

کلا به ازای هر کد ملی سالانه 100 دلار تعلق میگیره.

لینک به دیدگاه

• 0
در 2 ساعت قبل، ASTS گفته است :

سلام

2 سال پیش یدونه دوربین اکشن کمرا از بنگ گود سفارش دادم 40 دلار...از گمرک گرگان زنگ زدن گفتن بیا بگیر دوربینو...هیچی دیگه خوشحال رفتیم دوربینو بگیریم و بیایم ما رو بردن اون پشت و...یهو دیدیم بچه های 113 دارن منو بخاطر سفارش دوربین ورزشی سیم جین میکنن...صبح ساعت 8 رفتم 9 شب ولم کردن...بعد چند روز دوربین رو با پست فرستادن 40 هزار تومنم هزینه گمرکی زده بودن که مجبور شدم بدم..اون معافی هم برا من و شما نیست

بعد اون قضیه دیگه هیچی از اونور سفارش ندادم قبلش 8 تا گوشی و .... سفارش داده بودم...اینها به کنار شما گوشی سفارش میدی قبلش باس مثل اینکه پاسپورت داشته باشی تا بگب بصورت مسافری اوردی هر چی قیمت گوشی بیشتر گمرکیشم بیشتر..هزینه رجیستری و دردسرهای بعدشم بماند..یکی از گوشیهایی که 3 سال پیش سفارش دادم یکی از سیمهاش غیر فعال کردن...جوابشونم اینه که گوشیتون برند نیست! یه سفره ای پهنه از استخون ملت هم نمیگذرن

لینک به دیدگاه

• 0
در 6 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

2 سال پیش یدونه دوربین اکشن کمرا از بنگ گود سفارش دادم 40 دلار...از گمرک گرگان زنگ زدن گفتن بیا بگیر دوربینو...هیچی دیگه خوشحال رفتیم دوربینو بگیریم و بیایم ما رو بردن اون پشت و...یهو دیدیم بچه های 113 دارن منو بخاطر سفارش دوربین ورزشی سیم جین میکنن...صبح ساعت 8 رفتم 9 شب ولم کردن...بعد چند روز دوربین رو با پست فرستادن 40 هزار تومنم هزینه گمرکی زده بودن که مجبور شدم بدم..اون معافی هم برا من و شما نیست

بعد اون قضیه دیگه هیچی از اونور سفارش ندادم قبلش 8 تا گوشی و .... سفارش داده بودم...اینها به کنار شما گوشی سفارش میدی قبلش باس مثل اینکه پاسپورت داشته باشی تا بگب بصورت مسافری اوردی هر چی قیمت گوشی بیشتر گمرکیشم بیشتر..هزینه رجیستری و دردسرهای بعدشم بماند..یکی از گوشیهایی که 3 سال پیش سفارش دادم یکی از سیمهاش غیر فعال کردن...جوابشونم اینه که گوشیتون برند نیست! یه سفره ای پهنه از استخون ملت هم نمیگذرن

منم دقیقا یه همچین مورد هایی داشتم البته خیلی بدتر چون برای من کوادکوپتر بود (به قول خودشون عمود پرواز?)

البته من از اون معافیه بسیار استفاده کردم پارسال وقتی دلار هنوز انقدر بالا نبود و ارسال کننده هم همکاری میکرد جنس 700 دلاری 30 دلار احراز میشد میومد بیرون ?

لینک به دیدگاه

• 0
در 14 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

منم دقیقا یه همچین مورد هایی داشتم البته خیلی بدتر چون برای من کوادکوپتر بود (به قول خودشون عمود پرواز?)

البته من از اون معافیه بسیار استفاده کردم پارسال وقتی دلار هنوز انقدر بالا نبود و ارسال کننده هم همکاری میکرد جنس 700 دلاری 30 دلار احراز میشد میومد بیرون ?

من خالم از استرالیا برام کوادکوپتر فرستاد اصلا گمرک گیر داد و برگشت زد :| 

الانم چند قلم جنس + یه گوشی برام فرستاده 2ماه میگذره ک خبری نیس ! کد رهگیریشو تو سایت پست میزنم هیچی نمیاره! به نظرت امیدی هست اون اجناس به دستم برسه؟!

لینک به دیدگاه

• 0
در 27 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

من خالم از استرالیا برام کوادکوپتر فرستاد اصلا گمرک گیر داد و برگشت زد :| 

الانم چند قلم جنس + یه گوشی برام فرستاده 2ماه میگذره ک خبری نیس ! کد رهگیریشو تو سایت پست میزنم هیچی نمیاره! به نظرت امیدی هست اون اجناس به دستم برسه؟!

حضوری رفتی چی گفتن؟

با چه سرویسی فرستاده یسریشون خودشون پیگیری از درب منزل فرستنده دارند که موقعیت لحظه به لحظه رو نشون میده حتی موقعی که داخل ایرانه (قسمت رهگیری مرسولات خارجی پست رسما بدرد خودشون میخوره)

اره 3 حالت داره یا تو گمرک گیر کرده یا اومده شعبه اصلی یا اینکه اومده تو پخش محله اگه تا الان نامه احراز از گمرک نیومده برات خودت هرچی مدارک ارسال و شماره سریال و کد رهگیری و ... داری به همراه کد ملی با خودت همراه داشته باش (چون اونجا واقعا خر تو خره و باید بری معمولا به شدت بگردی چون احتمالا گم و گور شده) و اول برو اداره پست منطقه بعد اگه تو انبارشون نبود برو اداره پست اصلی و امانات پستی و بعدش گمرک (البته اینا بستگی به سرویس و نحوه ارسال داره بگی چی بوده شاید بهتر بتونم راهنماییت کنم.

لینک به دیدگاه

• 0
در 8 ساعت قبل، ASTS گفته است :

حضوری رفتی چی گفتن؟

با چه سرویسی فرستاده یسریشون خودشون پیگیری از درب منزل فرستنده دارند که موقعیت لحظه به لحظه رو نشون میده حتی موقعی که داخل ایرانه (قسمت رهگیری مرسولات خارجی پست رسما بدرد خودشون میخوره)

اره 3 حالت داره یا تو گمرک گیر کرده یا اومده شعبه اصلی یا اینکه اومده تو پخش محله اگه تا الان نامه احراز از گمرک نیومده برات خودت هرچی مدارک ارسال و شماره سریال و کد رهگیری و ... داری به همراه کد ملی با خودت همراه داشته باش (چون اونجا واقعا خر تو خره و باید بری معمولا به شدت بگردی چون احتمالا گم و گور شده) و اول برو اداره پست منطقه بعد اگه تو انبارشون نبود برو اداره پست اصلی و امانات پستی و بعدش گمرک (البته اینا بستگی به سرویس و نحوه ارسال داره بگی چی بوده شاید بهتر بتونم راهنماییت کنم.

سرویسشو نمیدونم ولی خالم گفت نصفشو با کشتی فرستادن نصفشو با هواپیما ! پست منطقه رفتم گفتن ک هنوز معلوم نیس کجاس :| اونم مث خودم کد رهگیری رو داخل سایت زد

پست مرکزی شهرمون هم میرم اگه احیانا به نتیجه ای نرسیدم یعنی باید تا گمرک برم :| ؟ 

لینک به دیدگاه

• 0
در 3 ساعت قبل، ali.king گفته است :

سرویسشو نمیدونم ولی خالم گفت نصفشو با کشتی فرستادن نصفشو با هواپیما ! پست منطقه رفتم گفتن ک هنوز معلوم نیس کجاس :| اونم مث خودم کد رهگیری رو داخل سایت زد

پست مرکزی شهرمون هم میرم اگه احیانا به نتیجه ای نرسیدم یعنی باید تا گمرک برم :| ؟ 

اره متاسفانه ? مخصوصا برای اون باری که با کشتی اومده

البته نمیدونم اینطور بسته ها اول میاد تهران یا مستقیم میره مشهد (دیگه الان پایتختی شده برای خودش)

اگه خواستی اطلاعاتی که از بسته داری رو تو پ.خ بفرست به یکی که تو امانات پستی گمرگ میشناسم  زنگ بزنم ببینم چی میگه.

ویرایش شده توسط ASTS
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
Answer this question...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...