رفتن به مطلب

فریلنسر

ODIIISE
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

ازونجایی ک اوضاع کار برای ب طور کلی مناسب نیست . قصد داشتم در سایت های فریلنسر خارجی فعالیت کنم.

چند سال پیش برای وریفای حساب نیاز ب مدرک بود ک با فرستادن اون ها حسابم ب دلیل ایرانی بودن مسدود شد :|

میخواستم بدونم شما دوستان در این مورد راهکاری دارید ؟ یا سایتی ، شخصی ، روشی .... رو میشناسید ک روشی ب من معرفی کنند ک بتونم ازین روش کسب درآمد کنم ؟

ممنون

لینک به دیدگاه

داداش شما ایرانی هستی و نمیتونی حساب خارجی داشته باشی، هر جا حساب باز کنی مطمئن باش به دردسر میوفتی و حسابت بلاک میشه. بهترین راه استفاده از ارز های کریپتو هست.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، NerdPatcher گفته است :

شما چه مهارتی داری؟

طراح 2D /3D

در 44 دقیقه قبل، WeirdChamp گفته است :

داداش شما ایرانی هستی و نمیتونی حساب خارجی داشته باشی، هر جا حساب باز کنی مطمئن باش به دردسر میوفتی و حسابت بلاک میشه. بهترین راه استفاده از ارز های کریپتو هست.

متعصفانه روند کاری سایت های فریلنسری ب این صورت هست ک برای تسویه حساب اول باید اکانت وریفای بشه بعد از اون تازه ب مرحله حساب میرسه ک باز خودش چالش دیگست

______

بعضی از سایت ها اکانت وریفای شده فریلنسر رو ب قیمت 2میلیون میفروشند :|

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...