رفتن به مطلب

انتخاب پاور مورد نیاز

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام دوستان اگه لطف کنند وپاور مورد نیاز این قطعات رو پیشنهاد بدن ممنون میشم.

main-asus p5kc

cpu-e8400

vga hd 4850

ram 4*1gb bus 1066

hard 160gb

dvdrom+dvdrw+modem+.....

لینک به دیدگاه

با سلام

من قصد کراس فایر و ارتقاع رو اصلا ندارم و فقط و فقط پاور برای همین قطعات و اینکه amoo عزیز شما مطمئنی که اینقدر مصرف داره.

لینک به دیدگاه

با سلام

من قصد کراس فایر و ارتقاع رو اصلا ندارم و فقط و فقط پاور برای همین قطعات و اینکه amoo عزیز شما مطمئنی که اینقدر مصرف داره.

رضا جان همانطور که دوستمون amoo فرمودن همین حدود ها نیاز به وات داره این قطعاتتون عزیز.

لینک به دیدگاه

با سلام جناب حسینی 4850کی میرسه و هر وقت آوردید خواهشی که ازتون دارم یه دونه واسه من کنار بزارید یه وقت نیام بگید .....و اینکه جناب حسینی من 150 تومن فعلا برای cpu دارم آیا با این 150 میشه یه cpuگرفت که برای بازیها فعلا جوابگو باشه واینکه یه کم مصرف کم مصرفش رو پیشنهاد بدید.

لینک به دیدگاه

با سلام جناب حسینی 4850کی میرسه و هر وقت آوردید خواهشی که ازتون دارم یه دونه واسه من کنار بزارید یه وقت نیام بگید .....و اینکه جناب حسینی من 150 تومن فعلا برای cpu دارم آیا با این 150 میشه یه cpuگرفت که برای بازیها فعلا جوابگو باشه واینکه یه کم مصرف کم مصرفش رو پیشنهاد بدید.

با سلام

رضا جان اصلا قابل شما رو نداره و در ضمن غم کارت گرافیک رو نخوره تعدادش خوبه و اون حدی هستش که یکیش مال شما باشه . نهایتا من نشد یکی دیگه .

ولی در مورد CPU من به شما E7200 رو توی این قیمت پیشنهاد میدم که اگر موجود باشه حدود 145 تومانه .

لینک به دیدگاه

با سلام

رضا جان اصلا قابل شما رو نداره و در ضمن غم کارت گرافیک رو نخوره تعدادش خوبه و اون حدی هستش که یکیش مال شما باشه . نهایتا من نشد یکی دیگه .

ولی در مورد CPU من به شما E7200 رو توی این قیمت پیشنهاد میدم که اگر موجود باشه حدود 145 تومانه .

با سلام

آقای حسینی لطف میکنید مشخصات این سی پی یو رو بگید واینکه به نظر شما اینکه تا یک سالی جواب میده برای بازی و .....

لینک به دیدگاه

با سلام

آقای حسینی لطف میکنید مشخصات این سی پی یو رو بگید واینکه به نظر شما اینکه تا یک سالی جواب میده برای بازی و .....

درود

این هم لینکه سایت اینتل

http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLAPC

در ضمن در اکثر تستها از 6550 هم قویتر بوده

این هم یه سری لینک ار تستهای این |CPU

http://www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=3293

لینک به دیدگاه

با سلام

جناب حسینی ممنون از راهنمایی که کردید . جناب حسینی آیا این cpu برای بازی هم مناسب هستش چون اهل بازی هم هستم .

با تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام

جناب حسینی ممنون از راهنمایی که کردید . جناب حسینی آیا این cpu برای بازی هم مناسب هستش چون اهل بازی هم هستم .

با تشکر

با سلام

رضا جان در کل در اون حدود قیمت 150 تومان یکی از بهترینها محسوب میشه به نظر من

لینک به دیدگاه

سلام دوست من

اقا رضا

منم از اول خواستم 4600 بخرم بعد فهمیدم که سی پی یو ها جدید به نام E7200 موجود هست

که جزو ردهای پایین تر E8200 و... حساب می شه

داری FSB(1066)va45nm و دارهی دو هسته که هر هسته داری 2.66 گیگ هرتز سرعت داره و دارایه 3 مگ کش هست (اگر اشتباه نکونم)

ولی تصمیم گرفتم یه سی پی یو بهتر وبا سرعت بیشتر رو بخرم

اون سی پی به گفته اقایی حسینی 180 هست

یعنی E8400

این سی پی یو

fsb=1333

45nm

6 مگا بایت کش داره

و داراه 3 گیگ سرعت در هر هسته هست

بهتون پیشنهاد می کنم اگر جاه داره یه 30 تومان دیگه بزارید روش یه سی پی یو توپ بخرید که فعلان از q6600 که چهار هستی هست بهتر هست (حدود 10 %)

:confused:

سوالی بود در خدمتم

راستی من خودم می خوام پاور Cooler Master 650W که قیمتش 80 تومان است رو بگیرم و پاور استانداردی هست و سی پی یو E8400 به امید خدا

به امید خدا هم سر ماه 4870:)

خدا حافظ

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیزم sinaset جان من در کل یه cpu میخوام بگیرم که کم مصرف باشه و مجبور به عوض کردن پاور نشم اگر e8400 مصرف کمی داره خوب همین رو میگیرم نمیدونید تقریبا چند وات مصرف داره.

با تشکر.

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیزم sinaset جان من در کل یه cpu میخوام بگیرم که کم مصرف باشه و مجبور به عوض کردن پاور نشم اگر e8400 مصرف کمی داره خوب همین رو میگیرم نمیدونید تقریبا چند وات مصرف داره.

با تشکر.

سلام دوست من

من خودم بازی زیاد می کنم و می خوام یه سیستم خوبی داشتم باشم

این سی پی یو E8400 خیلی توپه 6 مگا بایت کش داره :confused: و fsb 1333 و فناوری 45nm که در کمتر گرم شودن سی پی یو موثر است:confused:

دوست من نگران واتش نباشه یه چیز خوب بگیر که حالا حالا کم نمی یاره:eek:

مقدر واتشم 65W در صورتی که همین E7200 هم همین یعنی 65W

یه پاور Cooler Master 650W بخر

من این رو از استادان کامپیوتر(همون سخت افزار) پرسیدم گفتن پاور استانداردی هست و واقعی هم هست یعنی واقعان 650w است

-----

چند روز پیش تویه یکی از سایت ها داشتم مشخصات این E8400 رو می خوندم

دیدم که نوشته بازی ها بیا شوک و کالف دیوتی رو روی اخرین درجه اجرا می کنه

البته باید کارت گرافیک و رم خوبی هم داشته باشید:eek:

سوالی دیگه بود در خدمتم

لینک به دیدگاه

درود برای اینها چه پاوری نیازه ؟

main :maximom formula

vga : ati 4850

cpu : e8400

ram : 2*2gb ddr2 800 or 1066

آیا 600 وات کولر مستر بسه ؟

نیاز به اورکلاک یا تغیر قطعات یا کراس فایر نیست .

لینک به دیدگاه

با سلام

حدودا شما به 650 وات نیاز دارید

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

از همین جان اعلام می کنم.......

بهترین پاور های موجود تویه بازار پاور هایی Active

به این دلیلی

12.jpg

توان فعال (Active) : توانی است که صرفا توسط یک بار مقاومتی مصرف می گردد و واحد اندازه گیری آن وات می باشد . توان اکتیو تماما به مصرف کار مفید می رسد و جهت تبدیل انرژی الکتریکی به حرکت یا گرما به کار می رود .

ولی قیمتشون معمولان بالاتر از یه پاور معمولایی مثلReactive

اینم توضحی در مورد پاور هایی Reactive

توان پسیو (Reactive) : از آنجایی که جز اصلی بار های واقعی خاصیت القایی و خازنی می باشد توان راکتیو نیز همراه با توان اکتیو مصرف می گردد . این توان که با واحد VAR (ولت آمپر راکتیو) اندازه گیری می شود توسط بار مصرف نمی گردد و صرف تولید میدان مغناطیسی و ذخیره انرژی در عناصر ذخیره ساز می شود . زیرا انرژی دریافتی در یک نیم سیکل در نیم سیکل بعدی به استثنای تلفاتی که در سیم ها اتفاق می افتد به طور کامل به شبکه باز می گردد و در نتیجه تنها منجر به افزایش حرارت قطعات می گردد . بنابراین می توان گفت این توان مطلقا بی فایده است و باید برای حذف آن از روش های گوناگونی استفاده نمود .

در کل برای دیدن مقاله کامل در رابطه با توان مصرفی ها پاور برید اینجا خودتون همش رو متوجه می شید

http://www.sakhtafzar.com/article/all-about-pfc-power-factor-correction/1.html

لینک به دیدگاه

با سلام

آیا قیمتاشون مناسب هستش مثلا یه 650 چقدره اطلاعی دارید

لینک به دیدگاه

با سلام

آیا قیمتاشون مناسب هستش مثلا یه 650 چقدره اطلاعی دارید

سلام دوست من

این دو مدل رو با هم مقایسه کن

مدل

Cooler Master 650W =(غیر اکتیو) قیمت تقریبان 80 تومان

GREEN 580EPS=( اکتیو) قیمت 85 هزارتومان

دوست من نیازه به توضیح نیست اون ادرس مقاله که در پست قبلی به شما دادم رو برید بخونید به صورت کامل بعد متوجه می شید که من چرا این حرف رو می زدم

جهت اطلاعاتون این رو بگم که من این مقاله رو هم امروز خوندم دوستان قبلان به من می گفتن پاور اکتیو بگیر ولی من گوش نمی دادم بعد از دیدن این مقاله متوجه شودم:confused:

الان دوست من تهرانه پاور Cooler Master 650W خریده بود بهش سریع زنگ زدم گفتم برو عوضش کنGREEN 580EPS چون واقعان ارزشش رو داره

حداقل توان مصرفی درست حسابی داره

اینطوری که تویه مقاله اومده بود پاورها غیر اکتیو باعث داغ شودن قطعات می شوند:confused:

در کل حتمان مقاله رو بخونید:eek:

لینک به دیدگاه

آقای حسینی شما پاور 580 green eps دارید ؟ و به قطعات من جواب میده ؟

متاسفانه موجود خودم نیست و باید توی بازار سرچ کنم ببینم که هستش یا نه ؟

لینک به دیدگاه

متاسفانه موجود خودم نیست و باید توی بازار سرچ کنم ببینم که هستش یا نه ؟

سلام اقایی حسینی

از بر بچه انجمن شنیده که کم یاب شوده

فکر کنم فروشش زیاد بوده:confused:

لینک به دیدگاه

سلام اقایی حسینی

از بر بچه انجمن شنیده که کم یاب شوده

فکر کنم فروشش زیاد بوده:confused:

درود

امروز امار گرفتم شده 90000 تومان . واویلا . همین تعریفات باعث میشه قیمت یک کالا اینجوری بره بالا .

لینک به دیدگاه

درود

امروز امار گرفتم شده 90000 تومان . واویلا . همین تعریفات باعث میشه قیمت یک کالا اینجوری بره بالا .

سلام

امار پاور گرین رو از پسر دایم که سخت افزاری گرفتم

گفتش که پاور گرین پاور ها ضعیف هستن

ایشون گفتن که پاور های اکتیو Cooler Master خیلی خوب هستن و ACBEL

البته دیگه ما حالا گرفتم

ولی خبرش رو ندارم چند گرفتم اخه پول دسته رفیقم تویه تهران هست اون قرار پاور گرین رو بخره

دیروز بشه گفتم حالا نمی دونم چند بخره...............

با وجود

ممنون و خدا حافظ

لینک به دیدگاه

حالا ما موندیم که green 580 eps یا cooler master 650 به نظر شما کدمش بهتره ؟ :confused::confused:

عجب فیلمی شده این سیستم ما ؟؟ :confused::eek::(

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...