رفتن به مطلب

با 5000 تومان میشه چیکار کرد؟!

DPSYS
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درودبرهمگی

بنظرمن با۵ هزارتومن خالی کارخاصی نمیشه انجام دادولی با ۵هزارتومنها خیلی کارمیشه کرد.

• لایک 1
لینک به دیدگاه

درود مجدد بر همه دوستان عزیز

راستش رو بخواید دوستان خیلی تو این فکر بودم که دوستان چه نظراتی خواهند داد به همین خاطر هر طوری بود دوباره به نت وصلیدم و اومدم اینجا خدمت شما دوستان عزیز و ادامه نظرات محترم شما عزیزان رو خوندم و واقعا نظراتتون جالب ، متفاوت و قابل تامل و تفکر بودند،  از عزیزی که سربازیش رو برامون تعریف کرد تا دوستی که از کلاهبرداری های این سبکی برامون گفت و استیک 4500 و فلافل 4 تا 5000  و  5000 تومانی یادگاری توی قرآن  و...واقعا جالب بودن و تا جایی که از دستم اومد سعی کردم با یه لایک ناقابل به حضور شما عزیزان احترام بگذارم ولی حیف که محدودیت داره و سعی میکنم لایک های دوستان رو فراموش نکنم  و البته هنوز هم منتظرم تا دیگر دوستان هم شرکت کنند و نظراتشون رو بیان کنند تا ببینیم رشته افکار دوستان به کجا ها میره؟!

این مطلب رو خدمت دوستان عرض کنم که به هیچ وجه این تاپیک سرکاری یا کلاهبرداری یا بی ارتباط با این جایی که هممون هستیم نیست و بنده همون طور که در پست اول خدمتتون عرض کردم نیتم واقعا خیره و میخوام برای شما عزیزان یه کاری رو انجام بدم که به نفع خودتونه و به هیچ عنوان هم قرار نیست از شما پولی بگیرم یا شما رو به سمت خاصی بکشونم و یا ... ؟!

دوستان عزیز حقیقتا نتیجه ای که قراره در انتهای این تاپیک  گرفته بشه و در ادامه منجر به تاپیک اصلی بشه رو من از اول میخواستم در همون قالب تاپیک اصلی عنوان کنم و اون تاپیک رو ایجاد کنم ولی این ایده به ذهنم اومد که اول این تاپیک رو بزنم و نظرات شما عزیزان رو بدونم و بعدش برم سر اصل مطلب چون اینطوری میتونه برای شما جذاب تر باشه و حضور شما هم در این تاپیک براتون نتیجه ای داشته باشه!

همچنان منتظر نظرات ارزشمند شما عزیزان هستم...

با تشکر و سپاس فراوان از همگی شما:x

• لایک 4
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Game World گفته است :

میرم  1.5 ساعت گیم نت رد دد میزنم??

کرایه نمیدن؟

لینک به دیدگاه

بستگی به موقعیت داره و الا اینکه بصورت هدفمند با 5ت چکار میشه کرد بیشتر در حد شعار میشه عنوان کرد.

لینک به دیدگاه

دوستان من الان نتم قطع میشه و فقط خدمت دوستانی که می پرسند عرض کنم با این 5000 تومان میشه همه شما عزیزان یه کار خاص انجام بدید؟!!

حالا شما نظراتتون رو بیان کنید...

لینک به دیدگاه

یک عدد بستنی معروف به زغالی میخریدم. دقیقا 5 تومن! 

IMG_20181211_192254.jpg

اووف سر ریز نمیشه؟ چطوری مونده؟

ویرایش شده توسط gtxman
لینک به دیدگاه

عزیز این غیبت صغری رو تمام کن و جواب اینهمه عشاق و منتظر ظهور جنابعالی رو بده

لینک به دیدگاه

یه فنجون قهوه کورسینی!

(قبلا سه تومن بود، الان 6 تومن شده منتها صاحب کافه چون مشتری قدیمیش هستم با من 5 حساب می کنه!)

لینک به دیدگاه

امیدوارم که نتیجه این تاپیک به حمایت از کودکان بی سرپرست یا سرطانی ختم نشه!

یا کمک به همنوع از این حرفا .چونکه قبلا نتیجه اش دیدیم.

(یه مدت سلبریتیها (به قول ارژنگ میر فضلی) مد کرده بودن جیب ملت خالی میکردن.)

.

اونی که قصدش کمک باشه(هنوز هم همچین ادمهایی خوشبختانه وجود دارن، ) تو این فروم هم کم نیستن، ولی غرور انسانیت اجازه نمیده که بیان مطرح کنن. در حد توانش کمکش میکنه . نیاز نیست که بیاد ۵۰۰۰ تومانهای بقیه رو جمع کنه که بره کمک به یکی دیگه بکنه.....

بیشتر ماها از انسانیت فقط اداش در میاریم.. خیلی موقعها از این که ادم هستم خجالت میکشم.

ویرایش شده توسط ali-0098
  • لایک 3
لینک به دیدگاه

یه پروژه باحال برای زیبا سازی ومادینگ کامپیوتر ! نخندین فقط لطفا

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

5 هزار تومن رو میدادم به یکی از اونایی که میان تو قبرستون میخونن و یا تو خیابون گدایی میکنن و میخونن , میگفتم بخون , منم زار زار گریه میکردم برای خودم و هموطنام که تو ایران زندگی میکنن...

• لایک 7
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، muphas گفته است :

یک عدد بستنی معروف به زغالی میخریدم. دقیقا 5 تومن! 

IMG_20181211_192254.jpg

جلل خالق! 

این دیگه چیه 

نفته؟ 

لینک به دیدگاه

بهترین کار با 5000 تومان اینه که 

کمک بشه ب اون پیرمردی یا پیر زنی که از فقر و تنگ دستی میرن دست دراز میکنن ب هر کس و ناکسی ....

بلکه تکه نانی ازش بخرن ............................................. ?

لینک به دیدگاه

با 5000 تومنی میشه حسرت خورد که زمانی برای خودش سالاری بود و الان دیگه خیلی از اون کارها که قبلنا از پسشون بر میومد رو نمی تونه انجام بده

ویرایش شده توسط mahddi
  • لایک 2
لینک به دیدگاه

سر کوچه ما یک دست فروش پیرمرد نشسته تو سرما ادامس می فروشه بجای اینکه گدایی بکنه چند قلم جنس می فروشه 5000 تومان می دم ادامس ازش می خرم

لینک به دیدگاه

در 15 ساعت قبل، ali.king گفته است :

بیا دادا محدوده طلاب یا گلشهر :D 

والا همبرقیمتشو نمیدونم ولی فک نکنم 4000 یا 4500 بیشتر باشه

بچه طلابی؟؟؟منم بچه دروی م:):5_smiley:

لینک به دیدگاه

دیشب نزدیک 30جفت کفش تکی بچگانه رو دادیم به قیمت 10000تومن یه بنده خدایی اومد خرید (پس با 5000تومن میشه یه لنگ کفش تکی خرید)دیگه میدون پرتغال کیلو2500بود میشه 2کیلو پرتغال خرید 

زنجیر چرخم هفته پیش کنده شد 5000تومن دادم یارو برام درست کرد

لینک به دیدگاه

بوی تبلیغات شرکتای هرمی و از این جور چیزا میاد بدجور ?

• لایک 2
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...