رفتن به مطلب

از ماست که بر ماست

3ilEN3er
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 19 دقیقه قبل، Gintama گفته است :

دوستانی که میگن همه جای دنیا همینه بگن دقیقا کجای دنیا منظورشون هست ؟  این اقتصاد ضعیف و بیمار ماست که باعث شده بیشتر مردم از طریق دلالی های غیر منطقی کسب درآمد کنن , دلالی قانونی و درست در کشورهای توسعه یافته اینه که شما جنسی رو از تولید کننده میگیرید و با سود مشخصی میفروشید, در واقع تولید کننده درصدی از سود خودش رو با شما شریک میشه و درنهایت روی قیمت نهایی محصول تاثیری نمیزاره , یعنی فقط یه دست میچرخه , اینجا ماشالا هزار دست میچرخه ویک جنس N تومنی در نهایت Nx1000 به دست مشتری میرسه و باعث تورم کاذب میشه تازه اگه این وسط دروغی گفته نشه که صد در صد گفته میشه , درنهایت من نمیگم تقصیر از مردم هست , تقصیر از اون اشخاصی هست که ساختار جامعه رو به این شکل طراحی کردن وگرنه من درک میکنم همه به کار و درآمد احتیاج دارن اما این شیو ه ی کار و درآمد به تورم روز افزون منجر میشه و درنهایت آخر این چرخه دوباره خود شخص دلال هم متضرر میشه اما اون فقط همون سودی رو که دراون لحظه کسب کرده میبینه , اقتصاد ما انقدر خراب و بیماره که باید کلا بکوبن و از نو بسازن

دوست عزیز،

اقتصاد ما شبیه بقیه جاهای دنیا نیست اینو قبول دارم اما منظور من از اینکه گفتم دلالی مثل همه جای دنیاست، منظورم شغل دلالی بود.

شما در قیمت Core i9 9900K توجه بفرمایید، اینتل بدبخت  این پردازنده رو دائم میفروشه 480 دلار، قیمت مصرف کننده را هم مشخص کرده چیزی بین 488 تا 499 دلار.

اما دلال بازی، قیمت این پردازنده رو تا 800 دلار تو آمازون و 950 دلار توی Newegg بالا آورد. پس دلال همه جا هست، همه جای دنیا هم همینه، تا ببینین یه چیزی خواهان زیاد داره روش سرمایه گذاری می کنند.

اما فرق ما با اونجا اینه، که اون دلال بعد از یه مدت کوتاهی مجبوره قیمتش رو متعادل کنه، نه اینکه دولت بهش فشار بیاره، نه، بلکه خریداری وجود نداره. وقتی خریدار نباشد، اون دلال هم باید قیمتش رو پایین بیاره. کما اینکه آورده، الان همون دلالی که می فروخت 800 دلار، داره این پردازنده رو می فروشه 530 دلار، هنوز قیمتش بالاتر از 499 دلاریه که اینتل تعیین کرده، اما خیلی منطقی تره، تا اون قیمت اولش که 800 دلار بود.

یه مثال دیگه دلالی همون داستان ماینینگ بود که پارسال اتفاق افتاد، از سراسر جهان گرافیک ها رو دلال ها جمع کردند و به چند برابر فروختند. پس همه جا هست، منتها، این خریداران هستند، که گران فروشان رو مجبور به عقب نشینی می کنند.

بازهم میگم، اینطرف داستان رو باید بچسبیم.

لینک به دیدگاه

دوستان به جز شغل خدماتی و تولیدی همه مشاغل نوعی دلالی هست!

من با این مسئله گرافیک ها اصلا کاری ندارم ولی به طور کلی کسی که روی مسئله ای سرمایه گذاری میکنه برای سود بیشتر هست.

وگرنه بجز پدر و مادر کسی چیزی رو بهتون بدون سودش نمیده!

یعنی شما مثلا یه مغازه داشته باشی میای پفکی رو 1900 تومن بخری بعد به مردم هم 1900 بدی؟

حالا این گرافیک ها هم به همین صورت. فروشنده تمایل داشته کارت هارو به صورت یکجا بفروشه خریداری هم بوده که بصورت یک جا همه کارت هارو خریده و روی این مسئله سرمایه گذاری کرده. نباید سود کنه؟

اینکه یک نفر همه کارتاهارو با سود خودش بفروشه تاثیری تو اقتصاد مملکت نداره.

شما بگردید دنبال اونی که یه شبه مثلا میتونه قیمت یه محصول رو 100 برابر بیشتر کنه. اون وقت بیاید بهش خرده بگیرید.

ویرایش شده توسط Nezami
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

دوست خوبم،

ما داریم راجب مصرف کننده نهایی صحبت می کنیم نه تولید کننده.

منم گفتم هم سود بیشتر تولید کننده و هم ضرر کمتر مصرف کننده(حالا چه نهایی چه در چرخه خلق ارزش افزوده)

حالا مثال بزنم شاید روشن بشه

ما یک کیلو نخود بسته بندی شده شرکتی میخریم 15 هزار تومان

در این چرخه مزرعه دار،دلال فروشنده به کارخانه بسته بندی،خود شرکت بسته بندی،توزیع کننده عمده بازار و خرده فروش نقش دارن

حالا چطور میشه کاری کرد که هم باعث بیشتر شدن سود تولید کننده یعنی کشاورز و کمتر شدن ضرر مصرف کننده شد؟با حذف وکوچک کردن این چرخه

شرکت های بسته بندی با ادغام و تبدیل شدن به کارخانجات بسیار بزرگ میتونن نمایندگی های در خرید مواد اولیه که همون نخود هست و در فروش که همون نخود بسته بندی شدس در سراسر یک منطقه شهر استان کشور و حتی جهانی ایجاد کنن که این هم باعث کاهش هزینه بسته بندی و هم حذف عمده فروش و خورده فروش و هم دلال فروشنده مواد اولیه به کارخانه میشه

حالا همین چرخه رو میشه در تولید کننده اصلی پیاده سازی کرد به طور مثال در کشوری مثل امریکا یک تولید کننده گوشت گاو خودش غذای دام رو تامین میکنه و سیستم حمل و نقل هم دست خودشه و تا حدودی خودش توزیع کنندس و اینه که قیمت تمام شده در حد زیادی کاهش پیدا میکنه!بحث بسیار مفصله و خیلی ناقص بیان کردم ولی ذر همین بازار کامپیوتر ما در شکل اصولی فقط باید نمایندگانی اصلی انتخاب بشن برای هر برند مثل ایسوز یا ام اس ای یا هر برند دیگه و به جای دلالان و فروشندگان خرد و متفرقه پرسنل فروش و  کارمندان فروش این مسئولیت رو بر عهده بگیرن!اینطوری هم نظارت بسیار اسان تر هست و هم رقابت جدی تر و واقعی تر(اینکه چطور این اتفاق میوفته هم خودش یه بحث مفصل هست که اینجا جاش نیست)ولی اگر نظریات امثال مارکس رو مطالعه کنید میبینید که کاملا شدنی هست

یک نکته هم اینکه فکر کنم سال 92 بود که اعلام شد واحد های صنفی در تهران بیشتر از سه برابر حدی هست که باید باشه و الان فکر کنم خیلی بیشتر از این حرف هاست

این مطلب هم پیدا کردم الان مطالعه کنید

https://www.eghtesadonline.com/بخش-اقتصاد-کلان-3/196230-واحدهای-صنفی-ایران-برابر-نرم-جهانی

اینها در بحث جز هست

شما در همین امریکا ببین سیستم پیمانکاری داره چه بلایی سرشون میاره!جار و جنجالی که سر طوفان کاترینا بلند شد که خودش نمایانگر همه چیزه

کارگزاری های بیمه چه بلایی سر اقتصاد کل اروپا و امریکا و تقریبا همه جهان اوردن

در کل یک چرخه اقتصادی هرچقدر که بتونه واسطه و دلال رو کمتر کنه بازدهی بیشتری خواهد داشت

و بله ازون طرف هم مردم نقش بسیار مهمی دارن

باز بریم سراغ امریکا و تاریخش رو مطالعه کنیم میفهمیم کل رشدی که از دهه 30 تا 70 در امریکا اتفاق افتاد و سبب شد امریکا بشه امریکای فعلی مدیون اگاهی عمومی و جنبش های قوی کارگری و ایجاد مقاومت مردم در مقابل طمع سیستم سرمایه داری و صاحب قدرت بود

ویرایش شده توسط Naughty boy
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 46 دقیقه قبل، Naughty boy گفته است :

منم گفتم هم سود بیشتر تولید کننده و هم ضرر کمتر مصرف کننده(حالا چه نهایی چه در چرخه خلق ارزش افزوده)

شرکت های بسته بندی با ادغام و تبدیل شدن به کارخانجات بسیار بزرگ میتونن نمایندگی های در خرید مواد اولیه که همون نخود هست و در فروش که همون نخود بسته بندی شدس در سراسر یک منطقه شهر استان کشور و حتی جهانی ایجاد کنن که این هم باعث کاهش هزینه بسته بندی و هم حذف عمده فروش و خورده فروش و هم دلال فروشنده مواد اولیه به کارخانه میشه

حالا همین چرخه رو میشه در تولید کننده اصلی پیاده سازی کرد به طور مثال در کشوری مثل امریکا یک تولید کننده گوشت گاو خودش غذای دام رو تامین میکنه و سیستم حمل و نقل هم دست خودشه و تا حدودی خودش توزیع کنندس و اینه که قیمت تمام شده در حد زیادی کاهش پیدا میکنه!بحث بسیار مفصله و خیلی ناقص بیان کردم ولی ذر همین بازار کامپیوتر ما در شکل اصولی فقط باید نمایندگانی اصلی انتخاب بشن برای

با حذف این همه ادم خیلی ها بیکار میشن

آیا راهکاری هم برای این بیکارا دارین

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

با حذف این همه ادم خیلی ها بیکار میشن

آیا راهکاری هم برای این بیکارا دارین

کسی بیکار نمیشه و فقط دلال تبدیل میشه به کارمند و کارگر و در نتیجه تقسیم سرمایه بهتر صورت میگیره و صنف ها و اتحادیه های کارگری به دلیل در اکثریت قرار گرفتن قدرت بیشتری میگیرن و تازه میشه دهه 30 میلادی امریکا که تو یه دوره 40 ساله کارگر پوست کارفرما و سرمایه دار رو کند و سیستم دلالی هم به شدت کوجک شد و اقتصاد امریکا چنان پیشرفت کرد که تونست نقش اساسی در بازسازی کشورهای اروپایی داشته باشه و حالا بشه اینی که میبینید

جواب یک سو تفاهم همیشگی هم باید داده بشه که خب اگر همه تبدیل بشن به کارگر و کارمند مافیا و انحصار قدرت بیشتری شکل میگیره!نخیر وقتی اکثریت بشه مزد بگیر سیستم کارگری قوی میشه و تعاونی هایی شکل میگیره که خود کارگر سهیم هست در سود و نه سرمایه دار و نه سهام دار خارجی(به معنای کسی که در اون واحد مشغول به کار نیست) و این سبک اداره دولتی یا کمونیستی هم نیست بلکه اقتصاد ازاد و خصوصی به معنای واقعیه

پ.ن:هیچکس بیکار نمیشه و بطور مثال یک هایپر مارکت بسیار بزرگ شاید بیشتر از 100 کارگر و کارمند داره ولی یک مغازه کوچک حتی با یک نفر اداره میشه یعنی اشتغال زایی یک هایپر مارکت معادل صد مغازه و واحد صنفی کوچک هست

ویرایش شده توسط Naughty boy
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، valizadeh گفته است :

:D

واقعا  خیلی استفاده کردیم  !

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ferdosi گفته است :

واقعا  خیلی استفاده کردیم  !

مگه کار دیگه ایم میشه کرد9_9^_^

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، gamer5 گفته است :

چطور برای دیگران انتظار داریم طرف جنسی رو که میتونه به مبلغ X تومن بفروشه، بیاد برا شما بکنتش X-20% مثلا

با این استدلال انتظار دارین مثلا یارو پرایدی هم که خریده 15 تومن الان به قیمت قبل بیاد بفروشه؟

تورم و پایین اومدن ارزش پول یه مسئله کلی و فراگیر تو سطح جامعست، خیلی سطحی نگرانست که بخوای به آخرین حلقه این ماجرا بند کنی و اونو مقصر بدونی

مشکلات از این دست، هزاران عامل و دلیل پشتشون دارن که شما نتیجش رو میخوای تو یه نفر بررسی کنی

داداش خیلی حال کردم دمت گرم . کاملا حرفتون درسته و نیازی به حرف دیگه ای نداره . حیف که لایک نمیشه داد وگرنه هر چی میتونستم تقدیمت میکردم 

لینک به دیدگاه

.

ویرایش شده توسط فرهاد کوهکن
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...